keakea Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Ja proponuję na menu do pubu: zupę ogórkową z majonezem, placki ziemniaczane z majonezem, uchi wieprzowe wędzone z majonezem i szarlotkię z majonezem... Rulon głodny bez majonezu Quote
Isadora7 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Rulon na masterczefa, rulon na masterczefa Rambo jeszcze bez funkcji Quote
Hope2 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Isadora7 napisał(a):Rulon na masterczefa, rulon na masterczefa Rambo jeszcze bez funkcji No coś Ty Rambo-przecieś jesteś szefem naszym! Frodo-podwładny ps.co to majonez??????? Quote
Hope2 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Sopel-musisz być czujny...bo jak nie dadzą ogłoszeń w internecie to co??? Do mamy ciągle piszą jacyś ludzie,co to mnie chcą...dla pewności-chorym jest:diabloti: Frodo-chorowity jamniczek Quote
Celina12 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Majonez to takie białawe,gęste,tłuste i smaczne...ja to jeszcze bym proponował naleśniki z majonezem... O Frodo....ciekawe jak to z Tobą bedzie...??? Pewnie jakby co to selekcja bedzie ostra....ja osobiście nigdzie nie zamierzam się stąd ruszać....mam tu swoje królestwo,miejsca sporo....mało kto ma komnatę w pokoju-z kocykami,posłankiem,sweterkiem Selin. Ciekawe KTO wymyślił tymczas??? Że niby co-kochać tymczasowo??? Pieścić-tymczasowo??? Ja już kocham na stałe-moja jest Selin i nie oddam nikomu...mam Krzysia i nie zawaham się Go użyć.....:mad: Quote
Isadora7 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='keakea']A co na to Krzyś? :D Quote
Celina12 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Krzyś nie ma wyjścia-słucha jamników.....hihihi....został dobrze przez nas wychowany i może teraz służyć za przykład Człowieka jamniczego.... Quote
Amadeusz Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Sopelku:)żetu Amadeusz:)GRATULUJę!!!!Ci Krzysia :)Ja też mam Rysia:)który stoi za Mną murem:)i na STRAżY!!!!a kocha mnie jak szalony:)a jak moja Danusia mnie całuje i mizia !!!!to chyba trochę zazdrości hihihihihi!:) Quote
Hope2 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Co ze mną będzie? Sam nie wiem...mama mówi,że nie da mnie na zabawkę ani do złych ludzi-tylko dla takich,co mnie pokochają i będą przytulać,całować,dbać o mnie jak o dziecko-bo ja dzecko jestem...I nie da mnie nikomu jak będę chory...Ja też kocham...i mam Sebastiana...i Hadesa i Tolusia...A tymczas...no gdyby nie tymczas-to nie wiem gdzie teraz bym był? w szpitalu? albo w jakimś miejscu gdzie jest bardzo dużo różnych psów? I nie miałbym mojego kaloryferka ani kanapy ani fotela... Smutny Frodo Quote
Amadeusz Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Sopelku!ściskam Ciebie i Twoich Pirusia:)Fokusia:)Dumeczkę-Laleczkę i Twoją Selin:)a Ty Frodo fajnie że także masz swoich ludzików kochanych TRZYMAJ!!!!się zdrowo!!!:)Pozdrawiamy:)Amadeusz i Danusia:) Quote
Celina12 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Frodo nie smuć się...ja tylko tak napisałem o tymczasie,bo chciałbym,żeby dla mnie skończył się-bo chcę tu być na STAŁE!!!!! I zrobię wszystko,by tak się stało :diabloti: Danusiu i Amadeuszu-dziękujemy! Do czego służy Krzysio... Quote
Isadora7 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Sopel, super ze pokazałeś Krzysiowi czym ma się zająć.. Rambo bezkrzysiowy Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Tak patrzę na tego Sopelcia http://images10.fotosik.pl/3126/014c616c466584e8med.jpg i napatrzeć się nie mogę.... Ta Jego oszroniona morduchna jest PRZE-CUD-NA!!! A najwspanialsze w tym wszystkim jest to, że Sopelcio jest w tak świetnej formie!!! Quote
Nutusia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Kocham ten wątek - Nutusia w towarzystwie Kresi i OMC Gapci i Żelki (tymczasowej ;)) Quote
Hope2 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Cześć wszystkim-u mnie dzisiaj śnieg! Taki fajny,mięciutki i robi takie "chrup-chrup" jak się po nim chodzi:lol: i tylko trochę mnie wkurza-bo mokry i zimny...ale za to jak fajnie sie go noskiem podrzuca:multi:i kopać w nim można:lol: A w kwestii sikania-nie wiem co się dzieje-ale nawet jak staram się nie sikac-to i tak się ze mnie leje:roll: duzi sie ze mnie naśmiewają,że dziurawy jestem:placz: A co tam! ŚNIEG!!!! Frodo-fan śniegowy ps. Sopelku-czy majonez można dać do chrupków? Quote
anica Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Sopluchna, poniedziałkowe przytulaski:glaszcze: a ja się cieszę, że u nas śniegu jeszcze nie ma!... ładnie jest tylko przez chwilę... jak śnieg to w górach;) Quote
Celina12 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Witam się i ja poniedziałkowo! Jak dla mnie MAJONEZ można dodawać do wszystkiego....:diabloti: Frodo-myślę,że z tym sikaniem to może i dobrze- w końcu wysikasz te kryształki czy cós..... Rambuś-nie wszystkie Krzysie to fajne chłopaki....a jak już jest to trzeba wycisnąc na maxa-wyćwiczyć,wykorzystać dodatkwą parę rąk...:diabloti: Ciociu Nutusiu-ja też kocham ten wątek-dlatego,że są ze mną Ciocie i Przyjaciele....:multi: Ciociu Berni Krzysio też ma oszronioną mordeczkę a już tak Go nie kochacie....:evil_lol: Ciociu ANiu u nas troszkę popadało śniegu-tak malusio leży an trawie-więc ja odmawiam dłuższych wyjść,wychodzę na szybko..i wracam do swej komnaty. No i kwestii tego naszego pubu....lody też będziemy podawać co??? Mam lodziarnie w Opolu..dostawa będzie no i dla mnie takie specjalne-majonezowo-boczkowe. Pomyślmy nad nazwą.... Sssssopel myślący! Quote
Isadora7 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Chopie to zaczynamy, robimy puba, z lodami oczywiście i żadna tam gesssssscośtam nam nie skoczy. Rambo antygeslerowy Quote
Celina12 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Łok...robim PUBA..proponuje taką nazwę... FRAHASORU...albo FRAHARUSO....a czemu zgadujcie Zagadkowy Sssopel :diabloti: Quote
Isadora7 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Celina12']Łok...robim PUBA..proponuje taką nazwę... FRAHASORU...albo FRAHARUSO....a czemu zgadujcie Zagadkowy Sssopel :diabloti: Frodo Rambo Harutek Sopel Rulon Frodo Rambo Harutek Rulon Sopel Rambo Quote
keakea Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ja dokładam do menu lody żwaczowe i lody o smaku uchi wędzone :) Rulon rozochocony Quote
Celina12 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Isadora7']Frodo Rambo Harutek Sopel Rulon Frodo Rambo Harutek Rulon Sopel Rambo Ale z Ciebie bystrzak Rambuś..... Oki Rulon-będą i takowe Zadowolony Sssopel Quote
Hope2 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Jamniki-słuchajta! Dzisiaj spróbowałem majonezu-jeju! Sopel-to takie pyszne,dostałem malutko,do tablet...ale z nichym mi jeszcze tak nie smakowały-ani z pasztetem,ani z serkiem-zjadłem tak szybko...że aż się zdziwiłem! Pychota!!! Jutro pewnie znów z serkiem topionym tablety bedą-widziałem,kupili cały zapas:-( U mnie nadal śnieg-ale juz nie mieciutki,tylko taki twardy-i ślisko jest i zimno w doopkę...ale za to w domu mama wyciera mi łapki suchutkim ręcznikiem i zawija w kocyk...cieplutki-z kalo...kafoly...ra! Quote
Celina12 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 No widzisz Frodo-nie ma jak majonez....:diabloti: No tak kalafiory-to dobry wynalazek w tych ludzkich budach.....:cool2:....ja mam i tak cieplusio....na podłodze mej komnaty gruby kocyk...na nim posłanko....w nim sweterek Selin i kocyk a dach mam nakryty ciepłym kocem..ścianki też...mówię Wam-mam mięciuchno,cieplusio...Bosko!!! Teraz to więcej śpię-bo jakoś ponuro..Selin jak tylko słonko an chwilkę wyjdzie-zarządza obchód domostwa długo mam tu na Ciebie szczekać Selin??? Idę lulać chiba-zaczynają gotować obiadek..... Quote
Recommended Posts