Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja proponuję na menu do pubu: zupę ogórkową z majonezem, placki ziemniaczane z majonezem, uchi wieprzowe wędzone z majonezem i szarlotkię z majonezem...

Rulon głodny bez majonezu

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Isadora7 napisał(a):
Rulon na masterczefa, rulon na masterczefa

Rambo jeszcze bez funkcji

No coś Ty Rambo-przecieś jesteś szefem naszym!
Frodo-podwładny
ps.co to majonez???????

Posted

Sopel-musisz być czujny...bo jak nie dadzą ogłoszeń w internecie to co??? Do mamy ciągle piszą jacyś ludzie,co to mnie chcą...dla pewności-chorym jest:diabloti:
Frodo-chorowity jamniczek

Posted

Majonez to takie białawe,gęste,tłuste i smaczne...ja to jeszcze bym proponował naleśniki z majonezem... O Frodo....ciekawe jak to z Tobą bedzie...??? Pewnie jakby co to selekcja bedzie ostra....ja osobiście nigdzie nie zamierzam się stąd ruszać....mam tu swoje królestwo,miejsca sporo....mało kto ma komnatę w pokoju-z kocykami,posłankiem,sweterkiem Selin. Ciekawe KTO wymyślił tymczas??? Że niby co-kochać tymczasowo??? Pieścić-tymczasowo??? Ja już kocham na stałe-moja jest Selin i nie oddam nikomu...mam Krzysia i nie zawaham się Go użyć.....:mad:

Posted

Sopelku:)żetu Amadeusz:)GRATULUJę!!!!Ci Krzysia :)Ja też mam Rysia:)który stoi za Mną murem:)i na STRAżY!!!!a kocha mnie jak szalony:)a jak moja Danusia mnie całuje i mizia !!!!to chyba trochę zazdrości hihihihihi!:)

Posted

Co ze mną będzie? Sam nie wiem...mama mówi,że nie da mnie na zabawkę ani do złych ludzi-tylko dla takich,co mnie pokochają i będą przytulać,całować,dbać o mnie jak o dziecko-bo ja dzecko jestem...I nie da mnie nikomu jak będę chory...Ja też kocham...i mam Sebastiana...i Hadesa i Tolusia...A tymczas...no gdyby nie tymczas-to nie wiem gdzie teraz bym był? w szpitalu? albo w jakimś miejscu gdzie jest bardzo dużo różnych psów? I nie miałbym mojego kaloryferka ani kanapy ani fotela...
Smutny Frodo

Posted

Sopelku!ściskam Ciebie i Twoich Pirusia:)Fokusia:)Dumeczkę-Laleczkę i Twoją Selin:)a Ty Frodo fajnie że także masz swoich ludzików kochanych TRZYMAJ!!!!się zdrowo!!!:)Pozdrawiamy:)Amadeusz i Danusia:)

Posted

Frodo nie smuć się...ja tylko tak napisałem o tymczasie,bo chciałbym,żeby dla mnie skończył się-bo chcę tu być na STAŁE!!!!! I zrobię wszystko,by tak się stało :diabloti:

Danusiu i Amadeuszu-dziękujemy!

Do czego służy Krzysio...

Posted

Cześć wszystkim-u mnie dzisiaj śnieg! Taki fajny,mięciutki i robi takie "chrup-chrup" jak się po nim chodzi:lol: i tylko trochę mnie wkurza-bo mokry i zimny...ale za to jak fajnie sie go noskiem podrzuca:multi:i kopać w nim można:lol:
A w kwestii sikania-nie wiem co się dzieje-ale nawet jak staram się nie sikac-to i tak się ze mnie leje:roll: duzi sie ze mnie naśmiewają,że dziurawy jestem:placz:
A co tam! ŚNIEG!!!!
Frodo-fan śniegowy
ps. Sopelku-czy majonez można dać do chrupków?

Posted

Sopluchna, poniedziałkowe przytulaski:glaszcze:
a ja się cieszę, że u nas śniegu jeszcze nie ma!... ładnie jest tylko przez chwilę... jak śnieg to w górach;)

Posted

Witam się i ja poniedziałkowo!

Jak dla mnie MAJONEZ można dodawać do wszystkiego....:diabloti:

Frodo-myślę,że z tym sikaniem to może i dobrze- w końcu wysikasz te kryształki czy cós.....

Rambuś-nie wszystkie Krzysie to fajne chłopaki....a jak już jest to trzeba wycisnąc na maxa-wyćwiczyć,wykorzystać dodatkwą parę rąk...:diabloti:

Ciociu Nutusiu-ja też kocham ten wątek-dlatego,że są ze mną Ciocie i Przyjaciele....:multi:

Ciociu Berni Krzysio też ma oszronioną mordeczkę a już tak Go nie kochacie....:evil_lol:

Ciociu ANiu u nas troszkę popadało śniegu-tak malusio leży an trawie-więc ja odmawiam dłuższych wyjść,wychodzę na szybko..i wracam do swej komnaty.

No i kwestii tego naszego pubu....lody też będziemy podawać co??? Mam lodziarnie w Opolu..dostawa będzie no i dla mnie takie specjalne-majonezowo-boczkowe.

Pomyślmy nad nazwą....

Sssssopel myślący!

Posted

[quote name='Celina12']Łok...robim PUBA..proponuje taką nazwę...

FRAHASORU...albo FRAHARUSO....a czemu zgadujcie

Zagadkowy Sssopel :diabloti:

Frodo Rambo Harutek Sopel Rulon
Frodo Rambo Harutek Rulon Sopel

Rambo

Posted

Jamniki-słuchajta! Dzisiaj spróbowałem majonezu-jeju! Sopel-to takie pyszne,dostałem malutko,do tablet...ale z nichym mi jeszcze tak nie smakowały-ani z pasztetem,ani z serkiem-zjadłem tak szybko...że aż się zdziwiłem! Pychota!!! Jutro pewnie znów z serkiem topionym tablety bedą-widziałem,kupili cały zapas:-(
U mnie nadal śnieg-ale juz nie mieciutki,tylko taki twardy-i ślisko jest i zimno w doopkę...ale za to w domu mama wyciera mi łapki suchutkim ręcznikiem i zawija w kocyk...cieplutki-z kalo...kafoly...ra!

Posted

No widzisz Frodo-nie ma jak majonez....:diabloti:

No tak kalafiory-to dobry wynalazek w tych ludzkich budach.....:cool2:....ja mam i tak cieplusio....na podłodze mej komnaty gruby kocyk...na nim posłanko....w nim sweterek Selin i kocyk a dach mam nakryty ciepłym kocem..ścianki też...mówię Wam-mam mięciuchno,cieplusio...Bosko!!!

Teraz to więcej śpię-bo jakoś ponuro..Selin jak tylko słonko an chwilkę wyjdzie-zarządza obchód domostwa

długo mam tu na Ciebie szczekać Selin???

Idę lulać chiba-zaczynają gotować obiadek.....