Celina12 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 No i pada śnieg.....znów będzie biało.....będę niewidoczny..... lepiej coś zjem... troszkę czułości Quote
Nutusia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Sopel - każ sobie jakąś oczo...ą kurteczkę sprawić i będziesz widoczny aż nadto! ;) Podpisano: Kreśka (bez kurteczki) Quote
Celina12 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Właśnie w tym sęk,że Selin am różne kurteczki-też te co sama dzierga ale ja sobie nie pozwalam ubrać....jestem facio starej daty-natura dla natury-jak mi zimno-mam gdzie uciec.....:evil_lol: Dumiś,Pir i Szczaw paradują dumnie w różnych ubrankach...no może bym się zgodził na szatę purpurową z kamieniami szlachetnymi...ale takowej na skąłdzie nie widziałem...więc trudno... Quote
Hope2 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Cześć! U mnie nowy śnieg pada-ale jakoś na dworze zimno,też wolę w domku-na kanapie mam moją podusię,kocyk i ciepluśli szlafrok mamy-i tak mi cieplutko,że aż wychodzić sie nie chce:lol: Do tablet dostałem dzisiaj rybkę-możemy w pubie mieć i rybki??? Powiedz Sopelku,że możemy? Quote
Celina12 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 O tak-RYBKI są mniam....lody o takowym smaku tyż..... Quote
Isadora7 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Hejka Ssssssopel Słyszałem, że otwierasz SopelShop z ciuchami sygnowanymi Made in Sopel Soperfeld. Chopie super pomysł, zawsze to jakiś grosz wpadnie i wzmocni ciebie u Selin. Rrrambo Bezbiznesowy Quote
keakea Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ja już zamówiłem kapotę by Sopel Soperlfeld - będę rwał dziewuchy na ciuchy :D Rulon randkowy Quote
Celina12 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Wiecie moja Selin chce zrobić dla tych co chcą -pod moim oczywiście kierownictwem- ciuszki a jak Ktoś chce-to niech wpłaca na konto Fundacji SOS dla JAmników.Ja na razie mam kasę a jak będę potrzebował więcej wtedy dam znać.....a jak tak chce-niech DZIAŁA.Jedynie co-to jakby KTOŚ chciał w innym kolorze mieć sweterek niż posiadamy kolory-chętnie przyjmie włóczkę-na taki sweterek nie wychodzi wiele.... Przyjmujący zlecenia Sssopel Quote
Isadora7 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 keakea napisał(a):Ja już zamówiłem kapotę by Sopel Soperlfeld - będę rwał dziewuchy na ciuchy :D Rulon randkowy Super to znaczy że Draka jest moja. Rambo Drakowy Quote
keakea Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Isadora7 napisał(a):Super to znaczy że Draka jest moja. Rambo Drakowy A kto Ci tak powiedział?????????? Rulon nabywający Soperlfeldową kapotę PRZEDE WSZYSTKIM DLA DRAKI Quote
Isadora7 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 keakea napisał(a):A kto Ci tak powiedział?????????? Rulon nabywający Soperlfeldową kapotę PRZEDE WSZYSTKIM DLA DRAKI Ziomek przeca napisałeś że będziesz rwał dziewuchy - no to rwij a Drake zostaw w spokoju. Rambo narzeczony Draki Quote
Celina12 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Chłopaki-spójrzcie na mnie-KTO ze mną wygra??? Kto przebije srebrzystość mego włosa...czar czarnych oczek,powabu ciała???? Czasem to aż Sam Sobie Siebie-"zazdraszczam" :cool1: Ssssopelek Quote
Nutusia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 O jezusie, co ja bym w tej chwili oddała za taki święty spokój i ciepły kocyk... Całą cysternę majonezu? ;) Quote
keakea Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Nutusia napisał(a):O jezusie, co ja bym w tej chwili oddała za taki święty spokój i ciepły kocyk... Całą cysternę majonezu? ;) Neeee... z Soplem nie pohandlujesz Ciocia Nutusia, bo un ma I kocyk I majonez u Selin :) Quote
Celina12 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Nutusia napisał(a):O jezusie, co ja bym w tej chwili oddała za taki święty spokój i ciepły kocyk... Całą cysternę majonezu? ;) To co Ciocia-robimy MACHNIOM ????? Sssopel Quote
Celina12 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 keakea napisał(a):Neeee... z Soplem nie pohandlujesz Ciocia Nutusia, bo un ma I kocyk I majonez u Selin :) Kocyków u Selin dostatek....a cysterna majonezu....na rozkręcenie PUBA w sam raz.....tylko nie oddam tegoróżowego od Cioci Dorci..... Quote
keakea Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Sopel, a zaprosisz nas na balangę w majonezie??? Rozochocony Rulon Quote
Celina12 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 No Ruloniku jak bym mógł sam-toż Wy najważniejsi....dlatego skusiłem się na cysternę....:diabloti: Sssopel dzielący się... Quote
Isadora7 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Celina12 napisał(a):Kocyków u Selin dostatek....a cysterna majonezu....na rozkręcenie PUBA w sam raz.....tylko nie oddam tegoróżowego od Cioci Dorci..... Tak naprawdę to ten kocyk przysłał Jamnik Emir z Torunia aby Dorota rozdysponowała. keakea napisał(a):Sopel, a zaprosisz nas na balangę w majonezie??? Rozochocony Rulon Celina12 napisał(a):No Ruloniku jak bym mógł sam-toż Wy najważniejsi....dlatego skusiłem się na cysternę....:diabloti: Sssopel dzielący się... ooo to jest kumpel. Chopaki a ja bym zrobił impre miss mokre.... eeee miss majonezu, moje laski będa startować. Rambo z haremem Quote
Celina12 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 :diabloti:-dobra myśl...robim i imprę z konkursem na majonezowy podkoszulek....Dumiś już się szykuje pod moim kierownictwem.... tresura Krzysia właśnie skończyłem pisać na dogo-Krzyś mi służy jako podkładka pod tyłeczek...bo na fotelu z moim wzrostem troszkę za nisko mi Moi pracownicy zatrudnieni na umowę zlecenie Quote
Nutusia Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 O dzieło umowy zawieraj - bardziej się opłacają ;) Robi się psi sweterek?... Quote
keakea Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ale Sopel ma mocarny ogon na tym zdjęciu :) A sweterro mój się teraz robi... Rulon jeszcze bez swetra Quote
Hope2 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 CHOPAKI PATRZCIE CO DOSTAŁEM OD CIOCI SOPELKOWEJ!:multi::bigcool::sweetCyb: Quote
keakea Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ocię w bułkę, ale masz MANTEL!!! :D Rulon podziwiający Quote
Recommended Posts