Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Właśnie w tym sęk,że Selin am różne kurteczki-też te co sama dzierga ale ja sobie nie pozwalam ubrać....jestem facio starej daty-natura dla natury-jak mi zimno-mam gdzie uciec.....:evil_lol:

Dumiś,Pir i Szczaw paradują dumnie w różnych ubrankach...no może bym się zgodził na szatę purpurową z kamieniami szlachetnymi...ale takowej na skąłdzie nie widziałem...więc trudno...

Posted

Cześć! U mnie nowy śnieg pada-ale jakoś na dworze zimno,też wolę w domku-na kanapie mam moją podusię,kocyk i ciepluśli szlafrok mamy-i tak mi cieplutko,że aż wychodzić sie nie chce:lol:
Do tablet dostałem dzisiaj rybkę-możemy w pubie mieć i rybki??? Powiedz Sopelku,że możemy?

Posted

Hejka Ssssssopel

Słyszałem, że otwierasz SopelShop z ciuchami sygnowanymi Made in Sopel Soperfeld. Chopie super pomysł, zawsze to jakiś grosz wpadnie i wzmocni ciebie u Selin.

Rrrambo Bezbiznesowy

Posted

Wiecie moja Selin chce zrobić dla tych co chcą -pod moim oczywiście kierownictwem- ciuszki a jak Ktoś chce-to niech wpłaca na konto Fundacji SOS dla JAmników.Ja na razie mam kasę a jak będę potrzebował więcej wtedy dam znać.....a jak tak chce-niech DZIAŁA.Jedynie co-to jakby KTOŚ chciał w innym kolorze mieć sweterek niż posiadamy kolory-chętnie przyjmie włóczkę-na taki sweterek nie wychodzi wiele....

Przyjmujący zlecenia Sssopel

Posted

Isadora7 napisał(a):
Super to znaczy że Draka jest moja.

Rambo Drakowy

A kto Ci tak powiedział??????????

Rulon nabywający Soperlfeldową kapotę PRZEDE WSZYSTKIM DLA DRAKI

Posted

keakea napisał(a):
A kto Ci tak powiedział??????????

Rulon nabywający Soperlfeldową kapotę PRZEDE WSZYSTKIM DLA DRAKI

Ziomek przeca napisałeś że będziesz rwał dziewuchy - no to rwij a Drake zostaw w spokoju.

Rambo narzeczony Draki

Posted

Chłopaki-spójrzcie na mnie-KTO ze mną wygra??? Kto przebije srebrzystość mego włosa...czar czarnych oczek,powabu ciała????

Czasem to aż Sam Sobie Siebie-"zazdraszczam" :cool1:

Ssssopelek

Posted

Nutusia napisał(a):
O jezusie, co ja bym w tej chwili oddała za taki święty spokój i ciepły kocyk... Całą cysternę majonezu? ;)

Neeee... z Soplem nie pohandlujesz Ciocia Nutusia, bo un ma I kocyk I majonez u Selin :)

Posted

keakea napisał(a):
Neeee... z Soplem nie pohandlujesz Ciocia Nutusia, bo un ma I kocyk I majonez u Selin :)

Kocyków u Selin dostatek....a cysterna majonezu....na rozkręcenie PUBA w sam raz.....tylko nie oddam tegoróżowego od Cioci Dorci.....

Posted

Celina12 napisał(a):
Kocyków u Selin dostatek....a cysterna majonezu....na rozkręcenie PUBA w sam raz.....tylko nie oddam tegoróżowego od Cioci Dorci.....

Tak naprawdę to ten kocyk przysłał Jamnik Emir z Torunia aby Dorota rozdysponowała.

keakea napisał(a):
Sopel, a zaprosisz nas na balangę w majonezie???

Rozochocony Rulon

Celina12 napisał(a):
No Ruloniku jak bym mógł sam-toż Wy najważniejsi....dlatego skusiłem się na cysternę....:diabloti:

Sssopel dzielący się...

ooo to jest kumpel. Chopaki a ja bym zrobił impre miss mokre.... eeee miss majonezu, moje laski będa startować.

Rambo z haremem

Posted

:diabloti:-dobra myśl...robim i imprę z konkursem na majonezowy podkoszulek....Dumiś już się szykuje pod moim kierownictwem....

tresura Krzysia

właśnie skończyłem pisać na dogo-Krzyś mi służy jako podkładka pod tyłeczek...bo na fotelu z moim wzrostem troszkę za nisko mi

Moi pracownicy zatrudnieni na umowę zlecenie