Nutusia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Doktora Wilczura to ja znałam, ale Jamnika?!?!!?!? ;) Quote
Celina12 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Nutusia napisał(a):Doktora Wilczura to ja znałam, ale Jamnika?!?!!?!? ;) No jak to-a Sopelek jest już emerytowanym lekarzem-reszta lekarzy w moim domu u Muszkieterków na wątku:diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 No właśnie, toż ja przedtem doktora Pirosława widziałam, teraz doktor Sopeliński... Ludzie, co się w tym psantorium Selinowym wyprawia:shake::evil_lol::diabloti:? Quote
Mika31 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Sopelku wyglądasz lepiej niż mój kardiolog ;) Quote
Celina12 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Masz rację Cioteczko-Sopeluś wygląda lepiej niż i mój kardiolog,reumatolog,ortopeda....hihihi Kocham dotyk ludzkiej ręki,kocham ludzi....kocham życie Quote
Sarunia-Niunia Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 I my Cię bardzo kochamy Sopeluniu:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!!!!!!! Quote
yunona Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Sopel jest super przystojniakiem. Rewelacyjnie fotogeniczny i te jego zielone oczy przy szronie, super :multi:. I do takiego lekarza z chęcią bym poszła :eviltong::evil_lol:, no i poprzytulałabym się :buzi: Quote
Gosiapk Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Celina12']Sopel dołączył do grona-ŻEBRAKÓW To chyba najpiękniejsze żebraki na świecie :) Quote
Celina12 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Ciocie dziękuję za tyle miłych słów....Sopelek Quote
Gosiapk Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 ile ta siwa mordka może mieć lat? :hmmmm: Quote
Celina12 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Według mnie ma co najmniej 14 latek-to widać po skórze zmarszczonej....dośc sporo je a dalej szczuplutki bardzo-kości na wierzchu...wet też tak ocenia-niemniej niż 14... Quote
Gosiapk Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Celina12']Według mnie ma co najmniej 14 latek-to widać po skórze zmarszczonej....dośc sporo je a dalej szczuplutki bardzo-kości na wierzchu...wet też tak ocenia-niemniej niż 14...[/QUOTE] Po tej siwiusienkiej całkowicie mordce sądziłam, że jeszcze więcej. Ale nie znam się na jamniorkach. Quote
Celina12 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 .....Kto wie...może i ma więcej... Ale Ktoś wie gdzie śpi się najlepiej Quote
Nutusia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 A łepeczek to Pewnie Pańcia odsłoniła do zdjęcia, bo przecie jamniory to podkołdrowe beztlenowce są ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Gosiapk']Po tej siwiusienkiej całkowicie mordce sądziłam, że jeszcze więcej. Ale nie znam się na jamniorkach.[/QUOTE] Gosiku, mordeczka może i siwiutka, ale ile wigoru w tym Facecie?! Gościu bryka jak młodziak:)... Odżył Sopelek u Celinki, oj odżył!!! Quote
anica Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Gosiku, mordeczka może i siwiutka, ale ile wigoru w tym Facecie?! Gościu bryka jak młodziak:)... Odżył Sopelek u Celinki, oj odżył!!! aż się cieplutko na serduchu robi ,patrząc na Sopelka pod kołderką.... MIEJSCE JAMNIKA JEST NA KANAPIE!!!! u Celinki wszystko jest na swoim miejscu ,tak jak powinno być :loveu: Quote
Gosiapk Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Gosiku, mordeczka może i siwiutka, ale ile wigoru w tym Facecie?! Gościu bryka jak młodziak:)... Odżył Sopelek u Celinki, oj odżył!!![/QUOTE] Wiedziął chłopak gdzie się zadekować na emeryturkę ;) Quote
Isadora7 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Nutusia']Doktora Wilczura to ja znałam, ale Jamnika?!?!!?!? ;)[/QUOTE] To niedługo dowiesz się więcej o zespole jamniczych lekarzy :) Quote
anica Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Isadora7']To niedługo dowiesz się więcej o zespole jamniczych lekarzy :)[/QUOTE] Ooooo intrygujące :roll::eviltong::lol: Quote
Celina12 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 ....nio intrygujące.... Sopelek w wersji-"Wyginam Śmiało Ciało " Quote
Sarunia-Niunia Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Gosiapk']Wiedziął chłopak gdzie się zadekować na emeryturkę ;)[/QUOTE] Tak, tak dokładnie... jeszcze na początku udawał takiego słabeuszka, biedactwo takie było, że Asia to go na rękach ze schronu do auta wynosiła:mdleje:.... A teraz proszę - gościu kwitnie, bryka i jeszcze do młodego dymi i Go wciąż pogania:eviltong:..... Tak to właśnie jest w tym Celinkowym Psantorium - wracają młode, beztroskie lata, a siwy buziol, to tylko taki kamuflaż:roflt::roflt::roflt: ... hihihi.... Quote
Gosiapk Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Tak, tak dokładnie... jeszcze na początku udawał takiego słabeuszka, biedactwo takie było, że Asia to go na rękach ze schronu do auta wynosiła:mdleje:.... A teraz proszę - gościu kwitnie, bryka i jeszcze do młodego dymi i Go wciąż pogania:eviltong:..... Tak to właśnie jest w tym Celinkowym Psantorium - wracają młode, beztroskie lata, a siwy buziol, to tylko taki kamuflaż:roflt::roflt::roflt: ... hihihi....[/QUOTE] Niezły z niego aktor. :D Quote
Recommended Posts