Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nutusia napisał(a):
Doktora Wilczura to ja znałam, ale Jamnika?!?!!?!? ;)

No jak to-a Sopelek jest już emerytowanym lekarzem-reszta lekarzy w moim domu u Muszkieterków na wątku:diabloti:

Posted

Sopel jest super przystojniakiem. Rewelacyjnie fotogeniczny i te jego zielone oczy przy szronie, super :multi:. I do takiego lekarza z chęcią bym poszła :eviltong::evil_lol:, no i poprzytulałabym się :buzi:

Posted

[quote name='Celina12']Według mnie ma co najmniej 14 latek-to widać po skórze zmarszczonej....dośc sporo je a dalej szczuplutki bardzo-kości na wierzchu...wet też tak ocenia-niemniej niż 14...[/QUOTE]

Po tej siwiusienkiej całkowicie mordce sądziłam, że jeszcze więcej. Ale nie znam się na jamniorkach.

Posted

[quote name='Gosiapk']Po tej siwiusienkiej całkowicie mordce sądziłam, że jeszcze więcej. Ale nie znam się na jamniorkach.[/QUOTE]

Gosiku, mordeczka może i siwiutka, ale ile wigoru w tym Facecie?!
Gościu bryka jak młodziak:)...
Odżył Sopelek u Celinki, oj odżył!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Gosiku, mordeczka może i siwiutka, ale ile wigoru w tym Facecie?!
Odżył Sopelek u Celinki, oj odżył!!!
aż się cieplutko na serduchu robi ,patrząc na Sopelka pod kołderką.... MIEJSCE JAMNIKA JEST NA KANAPIE!!!!
u Celinki wszystko jest na swoim miejscu ,tak jak powinno być :loveu:

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Gosiku, mordeczka może i siwiutka, ale ile wigoru w tym Facecie?!
Odżył Sopelek u Celinki, oj odżył!!![/QUOTE]

Wiedziął chłopak gdzie się zadekować na emeryturkę ;)

Posted

[quote name='Gosiapk']Wiedziął chłopak gdzie się zadekować na emeryturkę ;)[/QUOTE]

Tak, tak dokładnie... jeszcze na początku udawał takiego słabeuszka, biedactwo takie było, że Asia to go na rękach ze schronu do auta wynosiła:mdleje:....
A teraz proszę - gościu kwitnie, bryka i jeszcze do młodego dymi i Go wciąż pogania:eviltong:.....
Tak to właśnie jest w tym Celinkowym Psantorium - wracają młode, beztroskie lata, a siwy buziol, to tylko taki kamuflaż:roflt::roflt::roflt: ... hihihi....

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Tak, tak dokładnie... jeszcze na początku udawał takiego słabeuszka, biedactwo takie było, że Asia to go na rękach ze schronu do auta wynosiła:mdleje:....
A teraz proszę - gościu kwitnie, bryka i jeszcze do młodego dymi i Go wciąż pogania:eviltong:.....
Tak to właśnie jest w tym Celinkowym Psantorium - wracają młode, beztroskie lata, a siwy buziol, to tylko taki kamuflaż:roflt::roflt::roflt: ... hihihi....[/QUOTE]

Niezły z niego aktor. :D