Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże, jak to w ogóle możliwe, żeby pies do trzech kolejno domów trafiał, złych domów?:shake::shake::shake: Nie sprawdzałyście?
Straszne:( Oby Dafi tym razem znalazła dom na dobre i na złe, u mądrych, odpowiedzialnych ludzi...

Posted

Pierwszy post - dla czoko :

[quote name='weszka']KOLEJNA TRAGEDIA W ŻYCIU BIEDNEJ DAFI :placz:

DAFI NIE MOŻE ZOSTAĆ W DOMU DO KTÓREGO NIEDAWNO TRAFIŁA :placz: :placz: :placz:
Z POWODÓW RODZINNYCH JAK NAJSZYBCIEJ MUSIMY JEJ ZNALEŹĆ NOWY DOM!!!

AKTUALNE ZDJĘCIA POST #90

16/05 - DAFI WYRZUCONA Z DOMU :placz: :placz: :placz: CZEKA NA NOWY W HOTELU, JEST ZAŁAMANA :placz: :placz:

Oto i Mała. Prawie jak sznaucer miniaturka, ma 5 mies. Jest szalenie sympatyczna, energiczna - idealna dla aktywnych ludzi. Ma w sobie coś z :diabloti: wymaga więc nieco dyscypliny ale przede wszystkim :loveu:

Małą urodziła mama w lesie. W lesie wychowała 2 szczeniaki. Nie można ich było znaleźć bo suka-matka tak kluczyła żeby zmylić tropy i ludzi do szczeniaków nie doprowadzić. Ale się udało. Jej mama i rodzeństwo znalazły już nowe domy. Mała nie ma szczęścia bo jej 3 adopcje zakończyły się niepowodzeniem - trafiała na niewłaściwych ludzi.

Może teraz jej się uda???

Posted

Dobermania napisał(a):
Boże, jak to w ogóle możliwe, żeby pies do trzech kolejno domów trafiał, złych domów?:shake::shake::shake: Nie sprawdzałyście?
Straszne:( Oby Dafi tym razem znalazła dom na dobre i na złe, u mądrych, odpowiedzialnych ludzi...

To się niestety zdarza :shake: :-(
Pewnych sytuacji nie da się przewidzieć.

Posted

No, przykre strasznie, ja po prostu jestem naiwną idealistką, wciąż myślę sobie, że umowa adopcyjna, spisanie z dowodu, kontrola przed- i kilka poadopcyjnych wystarczą.
Tu nie wystarczyły? Czy nie sprawdzono domku dokładnie?

Posted

Kiedy Daffi będzie miała sterylkę? Obetnijcie ją - wtedy na pewno zainteresowanie wzrośnie, gdy będzie obcięta na sznaucerka i tak będzie wyglądać:) Czy to jest możliwe?
Jak na razie zastanawiam się nad nią...

Posted

Co u małej szlicznotki :razz:

weszka jak będziesz jechać do Dafi, to chętnie się zabiorę z Tobą ;)

Widzę, że kroi sie domek dla Dafi :multi:

Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu jadę nad morze, jak się uda to mogę zahaczyć o Trójmiasto :razz:

Mizianko dla suni :loveu:

Posted

No ona ma teraz mieć sterylkę to nie bardzo można strzyc po, a przed nie zdążą bo weszka dzisiaj z Amigą do Warszawy wyruszyły do dra Garncarza z chorym na oczka Bono.

Posted

czoko123 po sterylce, trzeba ją trochę podrasować :razz:

Moi sąsiedzi mają pieska - sznaucera miniaturkę, który wygląda baaardzo podobnie do Dafi :p a kupili go w hodowli :cool1:

Ale i tak jest cudowna :loveu:

Posted

No,Dafi jest cudna...:roll: :roll: :roll: Ale ja chyba nie mam szans i mam pecha,co do adopcji z Dogo... Bo jezeli juz mi sie spodoba jakis psiak,to albo ktos juz inny jest chetny albo za dakeko i klopoty z transportem:placz: