Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze tylko parę godzin, a Dafunia będzie w swoim domku! Co za wspaniały dzień! Weszka - jesteś wielka, oczywiście wszyscy, którzy pomagali w tym przedsięwzięciu też! :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

DAFI w domciu :multi: :multi: :multi: Ma do dyspozycji całą rodzinę plus wieeeelki bardzo zadbany ogród :p Troszkę była zdezorientowana bo póki co uznała że to ja jestem jej pańcia i właziła mi na kolanka ale z pewnością się przyzwyczai i będzie jej tam dobrze.
Przy okazji zobaczyłam "moją" tymczasówkę - Maszkę. Ależ urosła i wypiękniała. Teraz razem z Dafi będą rodzinką :loveu:

Mysha :loveu: bardzo dziękuję za pomoc :Rose:

Posted

Oj a tak się bałam że coś nie wyjdzie. Szkoda że nie mogłam jej zobaczyć, no ale cóż, niestety mój psiak miał ten nieprzyjemny wypadek i nie mogłam jak się pojawić :shake: Niestety nie jest lepiej...

Ale bardzo się cieszę że mogłam pomóc! :loveu: mam nadzieje że będzie jeszcze dużo takich okazji.

Posted

ALE SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Teraz Dafi musi się porządnie zadomowić. A jak tam nosy nowych włascicieli Dafi? Przezyli jakoś zapaszek???

Posted

Super :multi::multi: Szkoda że nie mogłam jej poznać jako małego wulkanu energii, gdy ją widziałam biedna nawet nie podeszła :roll: Ale teraz już będzie wszystko dobrze. Tyle biedna przeszła. Bądź szczęśliwa Maleńka :loveu::loveu::loveu:

Weszka- jesteś WIELKA!!!! :Rose:

A jak zareagowała Masza na Dafi??

Posted

Weszka, przywiązanie do psiaka? Szkoda że nie mogłam przyjść, tak bardzoooo żałuje :shake:

a z moim psiurem lepiej! poprawa jest, chociaż nadal kuleje, dzisiaj idziemy na antybiotyk i kolejną zmiane opatrunku, calymi dniami leży, nie moge na to patrzeć, ona kocha ruch, sport... ale już jest lepiej ;)

Posted

No widzisz weszko a tak się martwiłaś!!! Cudowne wiadomości i oby wciąż więcej takich wiadomości!!!:multi: :multi: :multi:
Oczywiście czekamy na zdjęcia :loveu:

Posted

weszka napisał(a):
Ja mam chyba obsesję... bo ciągle tylko czekam na złe wieści.
Całe szczęście tych nie ma. I mam nadzieję że tak już zostanie na zawsze.

Nie kracz!!! Trzeba myśleć pozytywnie:p