weszka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Aquirre ja nie rozumiem co się stało, to nie ci ludzie których odwiedzałam nie dalej jak kilka miesięcy temu... Przecież Jolka też ich zachwalała, a teraz szkoda gadać... No ale daję już sobie z nimi spokój, najważniejsze to szybko dom dla Dafi znaleźć. Ona jest urocza!!!! Quote
AMIGA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 kurcze, jak to można się przejechać i pomylić! Teraz faktycznie najważniejsze jest, żeby Dafi jak najszybciej znalazła swój wspaniały, kochający domek :p Quote
monita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 weszka napisał(a): Niestety do hotelu będę mogła podjechać dopiero w niedzielę to muszę zabrac ze sobą jakąś cioteczkę do pomocy i zrobimy sesję zdjęciową. W niedzielę, to ja chętnie pojadę :p Quote
weszka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Ludziom kompletnie odbiło, nie będe się rozpisywac bo to nie miejsce ale co się nerwów najem to moje. monita zapraszam serdecznie na niedzielną wycieczkę do hotelu. Będe jechac ok. 17-18 Quote
weszka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Wczoraj Dafi nie chciała smakołyczków ale może twoje będa lepsze to się skusi ;) Quote
weszka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Jeszcze podrzucę na dobranoc, a w niedzielę się widzimy Dafi! Quote
carolinascotties Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Malutka dziewczynko, Ciocie do Ciebie przyjadą,zrobią fotki -a przede wszystkim wymiziają :) ode mnie też proszę Dafi wymiziać :loveu: Quote
AMIGA Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 I ode mnie też proszę Dafi wymiziać! Szkoda, że musze na ten wekend wyjechać z Krakowa, bo chętnie bym tez pojechała poznać Dafi :-( Quote
weszka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Dziś wizyta u Dafi, sesja foto i mizianko. Na horyzoncie pojawiają się potencjalne domki ale póki co nic pewnego. Quote
carolinascotties Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Oby, oby sę udało....tymczasem miłej niedzieli wszystkim :) Weszko -zazdroszczę Ci wizyty u Dafi :) Quote
Kropcia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Czekam na relcje z wizyty u Dafi :loveu::loveu: i oczywiście na zdjęcia, ciekawa jestem jak teraz wygląda :loveu: Mizianko dla małej. Trzymam kciuki za domek :kciuki::kciuki: Quote
monita Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 weszka jestem :p Smakołyki przygotowane ;) Gdzie jest ten hotel ?? Quote
weszka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Wizyta się odbyła. Dzięki monita za towarzystwo :) DAFI istny żywiołek, nie ustoi chwili, biega, skacze, cieszy sie, wywraca na plecki :loveu: . Wszystko to widać na zdjęciach i na filmiku! Filmik jest tutaj :lol: A zdjęcia prosze bardzo podziwiajcie mały wulkan energii Quote
weszka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Udało się też odzyskać część rzeczy Dafi (koszyk, materacyk, miskę, witaminki, książeczka zdrowia). Okazało się że mimo moich przypominań nie zaszczepili Dafi na wściekliznę :angryy: (w lutym jak była wyadoptowana miała szczepienie p/wirusówkom a była za mała na wściekliznę) więc znów jutro muszę jechać do hotelu i zabrać ją do weta na szczepienie. Kolejny przykład ich nieodpowiedzialności :mad: Quote
AniaB Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 jaka cudna ta dafi!!:loveu: ale pychol widze ze sie śmieje do was... czyzby dziewczynka troszke sie rozchmurzyła...? ech - młoda jest, ładna, zdrowa.. myśle ze nie tzreba bedzie czekac długo na dom... moze kundel by pomógł..? ale to za tydzień - bo w tym moze kiwi sie zlituje i zabierze perełke.. Quote
AMIGA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ojeeeeej, co za ludzie. To jednak Dafi nie zjadła poslanka??? Ale z jej zachowanie widać, że już nie ejst taka okropnie wystraszona i zdesperowana - wygląda na radosna sunieczką!!! Cieszę się bardzo :multi: Quote
weszka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 A jeszcze 2 wiadmości: DAFI jest przyjazna do psów, byłam dziś z Dirki i zachęcała ją do zabawy, machała ogonkiem, nawet nie szczeknęła ani nie warknęła. Chociaż jak siedzi w boksie to oszczekuje przechodzące psy to po wyjściu cały zapał jej mija. I druga wiadomość to potencjalny domek się wykruszył bo... Dafi za mało jest podobna do rasowego psa... bez komentarza. Quote
AniaB Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 tylko rece załamać..naprawde..:mad: :placz: weszka a moze domek chciałby mastinke z miedar - jest podobna do rasowego psa..:cool3: ale jest chora..i stara..:cool3: rozumiem ze tez nie bedzie pasowac...?:shake: Quote
weszka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 No wiesz oczywiście że nie pasuje! Straszne wielkopaństwo! Najlepszy by pewnie był pies młody, rasowy, z rodowodem doczepionym do obroży, wyszkolony, z zapasem karmy, zdrowy, wyszkolony - takiego to by może wzięli :mad: Quote
AniaB Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 no nic - najważniejsze zeby dafi odzyskała pogode ducha.. trzeba wierzyc ze dobry dom czeka gdzies tam na dafi.. no cóz - widocznie to nie byli ci ludzie.. Quote
Kropcia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Co za ludzie!!! :angryy::angryy: Dafi jest słodka :loveu: Maleńki wulkanik energii :) Jak tak można...oby szybko znalazła cudowny, odpowiedzialny domek... Quote
monita Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dafi jest super psem :loveu: Biega, skacze, wariuje i okropnie ciągnie na smyczy :p Jedna wielka radość :lol!: Trzeba jej szybko znaleźć domek, bo w boksie, cała werwa z niej ucieka i staje się smutnym psiakiem :shake: A zdjęcia w dechę :razz: Za moment sprawdzę filmik ;) Quote
monita Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Filmik też niczego sobie :p Zwłaszcza pod koniec, widać jej śliczną mordeczkę :loveu: A wracając do tych ludzi, to Pan wyszedł wielce zdziwiony, że chcemy odebrać jakieś rzeczy psa, ale w tym samym momencie przyszła jego córka z owymi rzeczami :shake: Jedno wielkie nieporozumienie :niewiem: Quote
Recommended Posts