Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszka, a w niedziele jest otwarty hotelik? ja bym mogła się tam przejść jutro, ale kuzynowi porzyczyłam aparat, wiedziałam że będzie potrzebny. Ale jak narazie chyba są zainteresowani sunią ;)

Posted

Weszka, ta rodzinka co bierze psiaka jest rodziną tego mojego kolegi co wziął Masze. A do hoteliku nie wiem czy dzisaj pojade, bo lekcje mam do 17:00 :shake: powrzucam na fona foteczki psiaka i dzisiaj albo jutro powinnam dostać odpowiedź czy wezmą sunie. Ale najprawdopodobniej tak. ;)

Posted

Mysha byłoby super gdyby Dafi znalazła domek. Wierzę że będzie dobry, odpowiedzialny i na zawsze.
Do hoteliku i tak można jechać między 17 a 20 więc jeśli by to było dziś aktualne daj mi znać na komórkę 692 106 546.
3mam kciuki!!!

Posted

Cześć Hala :D

Jutro o 9 zawożę Dafi do nowych właścicieli. Jeśli wszystko będzie ok to zostanie. Zresztą nie przewiduję inaczej! To rodzina ludzi którzy mają już ode mnie Maszę którą miałam na DT więc powinno być wszystko super.

Posted

Oby Dafi znalazła wreszcie TEN najwspanialszy dom i co najważniejsze - już na zawsze. Dość już dla niej tych stresów i zmian miejsca. Malutk - pokaż się jutro z jak najlepszej strony żebyś nowych Państwa zawojowała tak od pierwszego spojrzenia:p

Posted

Problem jest tylko taki że Dafi śmierdzi jak nieszczęście :roll: a nie ma jej jak wykąpać :roll: Mam nadzieję że państwo jakoś to zniosą. Chyba ją moimi perfumami opryskam :cool3: :evil_lol: