Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba chciała wyjść okno było uchylone, Maciuś ją znalazł jak wisiała na tym oknie, całe okno we krwi z buzi wyleciała
nie wiem o co chodzi tysiące razy tak wchodziła i wychodziła:-(

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kotka najbiedniejsza, maleństwo walczyło o życie, pazurki całe darła z tąd ta krew
maluchy ok, ale jedzą bardzo mało ona ich chyba jednak dokarmiała
jeden kotek płacze i siedzi w budce :-(

Posted

dziś obserwowałam zabawe Figi i faflaków
oni ją traktują jak młodszą siostrę, kładą się żeby mogła ich dosięgnąć a ta szaleje i biega z takim wrzaskiem za nimi po ogrodzie że uszy pękają, ciągle jej się pyszczek śmieje a uchole podskakują
te dwa tarany niszczą wszystko co stanie na ich drodze i to jest mało ważne że to np jestem ja, poprostu mnie przewrócą a koło Figi to jak baletnice przebiegają:evil_lol:

Posted

No i jakie to piękne jest, nie? :loveu: Fajne chłopaki...
Kurde, ja cały czas mam we łbie, ze jej mogło już nie być... Olenko, jak ja się cieszę, że jesteś!!!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

wiesz co ja nie wiem jak to mogło się wszystko stać i czemu wylądowała w schronie i te choróbska nie wiem
ona jest taka rozbrykana, całuśna, przytulasta, naprawde wystarczy raz powiedzieć że nie wolno no np jeszcze wtedy kiedy tak źle chodziła chciała za mną wejść do piwnicy bałam sie że spadnie i pokazałam że nie może dalej i co teraz staje na pierwsym stopniu i koniec dalej nie pójdzie nawet za faflakami, bo te kiedy tylko dadzą radę to coś z tamtąd wyniosą:mad:

Posted

tak jaki to był koszmar, jak mi się przez ręce lała a teraz bandytka jest i już jak się zamkną drzwi a ona zostanie na ogrodzie to nie ma opcji żeby jej nie wpuścić tak pyska drze

Posted

aaaaaaaa jeszcze zapomniałam wam donieść że kupiłam Fidze nowe posłanko wczoraj bo bardzo chciałam żeby już spała u siebie a nie ze mną
po pierwsze po moim dzisiejszym przebudzeniu stwierdzam że to było zmarnowanie pieniędzy
po drugie Basko je nosi jak miskę i domaga się wsadu:evil_lol:

Posted

On zdezorientowany jest biedactwo!
Wsadziłby nos, ale tam do jedzenia nic nie ma...
Wsadziłby doopkę, ale się nie zmieści...
Po co Olenka mu to kupiła???? Bo przecież to jego jest :evil_lol:

Posted

czemu mam się klonować?
poszłam dziś z Figą na smyczce do sklepiczku po ryżyk, Figarka uwiązałam do krat i se poszłam słysząc od razu awanture straszną
kupuje sobie ryżyk i widzę że pani nie nabija na kasa tylko wgapia sie bardzo przerażonym wzrokiem w okno, mówie jej to mój pieseczek tak krzyczy bo nie lubi zostawać sama a pani sie pyta przestraszonym głosem czy to wielki pies więc patrze o co chodzi a tam kraty latają gibią sie na wszystkie strony i wcale nie wyglądało to zabawnie
więc rezolutnie pytam sie czy może lepiej wezmę Figunie do sklepu bo to malutki jamniczek ale jak widać silny
ZGODZIŁY SIE:evil_lol: