olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Wiolcia a jak odchudzać takiego bidulka, przecież ona do mnie przyszła taki szkielecik i co znów ma mieć mało, przecież ona je bo jest głodna:shake: Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Gabryjella napisał(a):ciut ciut, ja i tak Olenko w Twój wzrok nie wierze, udowodniłaś dwukrotnie, że coś z nim nie tak :diabloti: A Figa: kebaba - ciut, ciut mięska- ciut, ciut kabanosika, szyneczki, salami - ciut ciut w zoologicznym każdego po ciut, ciut :evil_lol: nieeeeeeeeee w zoologicznym wybiera nie wszystko lubi a ona tam karmy nie dostaje tylko przysmacki Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 brazowa1 napisał(a):Plus dwa pełnowartosciowe posiłki w domu. oczywiście śniadanko i kolacje po spacerku i wybieganiu wszystko ku zdrowotności Quote
brazowa1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 ja bym ja nadal symbolicznie karmila,skoro lubi.Ale kawaleczek kebaba bylby o połowe mniejszy,miesko jak naparstek,czyli ilosc karmienia taka smama-bo ona naprawde lubi robic obchod i byc czestowana i widac,ze ludzie tez maja z tego frajde.A czasem to bym jej tylko reke z zapachem mieska dala do oblizania ;) czyli frajda taka sama ,a kalorii zero:) Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 no dobra Figa jest za bardzo przekąskowa a Maro i Basiul? Maro dostaje raz dziennie ok 3kg ugotowanego już ryżu z kurczakiem, Nusia tak samo no Basko dostaje śniedanie i kolacje bo on ciągle głodny jest tak samo Antoś je i tyle samo i co Basko za gruby a Maro je tak jak Nuska i też za gruby może oni taką urodę mają i już Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Figa powinna ważyć do 9kg waży ponad 11kg Basko do 30kg ale ponieważ jest to duży biksio to można dodać te dwa kg waży 38kg Antoś 25kg i już nie może przytyć bo żaden z moich boksiów nie ma wcięcia i mają im delikatnie wystawać żebra, wcięcia widzę a żeber wcale nie chce widzieć:shake: Maro powinien ważyć do 30kg waży 44 ale ma grube futro to chyba te 4 trzeba odjąć Quote
Neris Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Oleńko, wyślę Ci Dofinę i Fredzię - chude są niemożliwie! W miesiąc wyleczysz, co... Quote
akucha Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Gabryjella napisał(a): A Figa: kebaba - ciut, ciut mięska- ciut, ciut kabanosika, szyneczki, salami - ciut ciut w zoologicznym każdego po ciut, ciut :evil_lol: Kocham Figę!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Przy niej moje prosięta nie mają żadnych kompleksów :lol: Olenko, nic się nie przejmuj, ja też grzeszę!!! To z miłości wszystko... Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Wolcia:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ZDJĘCIA:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
olenka_f Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Neris napisał(a):Oleńko, wyślę Ci Dofinę i Fredzię - chude są niemożliwie! W miesiąc wyleczysz, co... dawaj je na warsztat przynajmniej nie będę musiała sie tak stresować z odchudzaniem:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 no nie mam fot...jeszcze. Kuuurcze,ja tam sobie mysle o naszych trzech slepaczkach z Sopotu-o Fidze (poszła jako pierwsza,a potem zrobila psikusa i zaczela widziec), o Klusce,ktora uczy sie mowic po niemiecku no i o chyba najblizszej mojemu sercu,bo najbiedniejszej-o Rudzi. Udało im sie! To sa rzeczy,o ktorych kiedys moglam tylko marzyc. A dzieki Dogo...czyli ludziom,ktorzy je tworza ,stalo sie cos bardzo dobrego. Quote
akucha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Preparat dajesz? Biedna Figunia :-( Wiolu, marzenia się spełniają :lol: Dobrych ludzi tym bardziej... Quote
Neris Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Oleńko, nawet tak nie myśl!!!! Może rzeczywiście niech Figulec trochę schudnie to stawom będzie lżej? Quote
olenka_f Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 przecież już ją głodzę:placz: moje biedne maleństwo:placz: Quote
akucha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Olenko, to od zmiany pogody, tak sobie tłumacz! Będzie dobrze i Figunia znowu będzie latała za faflunkami i podrygiwała na Twój widok. Jeszcze niejednego kebaba sobie podje ;) To kryzys przejściowy i już! Quote
akucha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Uda się, to twardzielka jest! A że mała nie szkodzi - waleczna za to :lol: Quote
olenka_f Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 tylko kurcze ciężko się patrzy jak znów nóżkę ciągnie, choć jak sie rozrusza to jest lepiej Quote
akucha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Moja Belka też rano ciąga udko, ale to z tłustości, ona hipopotam jest... Quote
Betbet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 nie martw sie olenko, ja tez czasem ciagne nogi..np w sesji jak jem bez opamietania i nie mam sily potem sie ngdzie ciagnac...a jak jets goraco tow ogole...Ona pewnie ma to samo Quote
olenka_f Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 u Figuni tak od 2 dni jest gorzej:-( a tak wogóle to nawet nie wiecie jaka ona jest inteligentna, naprawde, nikt jej nie uczył a ona wie jak sie do niej mówi Figa wyjdź, zostajesz albo Figa nie wchodź( tu zawsze chodzi o piwnice ) jaka ona jest mądra prawda? Quote
Recommended Posts