olenka_f Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Neris napisał(a):Może powiem, że jako dogomaniak kwietnia 2007 zostałam zaproszona na pogadankę na zebranie TOZ w Gdyni?:evil_lol: pomyłka : zebranie będzie Gdańsk Chełm;) Quote
outsi Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Neris, też przez to przeszłam :p . Tylko mój, wyczuwając, że będzie to dla mnie krepujące, po prostu... nie powiedział mi o terminie i dowiedziałam się po fakcie. Quote
brazowa1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 olenka_f napisał(a):pomyłka : zebranie będzie Gdańsk Chełm;) hihihihihihihihi,tak! w qurniku :) Quote
olenka_f Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dla Ciebie Nerisowa to Figa z Nusią nawet zatańczą , tylko przyjedź:modla: :modla: :modla: Quote
Neris Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Chyba mnie boli prawa nerka... Wiem, że będzie mu przykro, ale jak ja zostawię to stado wiedząc, że Dofi może nawywijać... a nie mam jej jak na cały dzień zamknąć. Quote
Neris Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 brazowa1 napisał(a):W Gdyni rano,a w Sopocie na popołudnie :) Ja się urodziłam w Gdyni i chcę się tam zebrać!!!! EEEEE!!!!!!!!!! U mnie w kuchni po podłodze idzie ślimak taki bezskorupny, nie mam go jak złapać żeby nie dotykać w ogóle noooooooooooo... kto to przywlókł? Quote
brazowa1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Bleeeeeeeeeeeeee limas,masz limasa!!!!!!!! najbardziej ohydne stworzenie swiata!!!!!!!! Quote
Neris Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jakby był caly czarny to bym pomyliła z psią koopą i pomstowała na jakiegoś jamnika, ale nie, toto jest beżowe w BRĄZOWE ciapki. I co? Niech go ktoś zabierze!!! Ja się nie brzydzę myszy, pająków, żab, ropuch, ale to.... to to łeeeeeeeee!!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 weź go na szufelkę i za drzwi z paskudztwem Brązowa przyjedziesz do mnie w tą sobotę albo niedzielę? Quote
brazowa1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 jeszcze nic nie wiem Olenko!Na pewno uprzedze dwa dni przed! wlasnie zauwazylam na przednich łapach mojej suni dwie ranki-musiala na treningu sie uderzyc :( Quote
olenka_f Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ja bym bardzo chciała, byś poznała moje fafluny i Marutka byś zobaczyła Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 brazowa1 napisał(a):i mnie ZJEDZA! nie zjedzą:cool3: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: zwracam honor:placz: :placz: :placz: :placz: Figa ma 2kg nadwagi Basko 5kg Antoś jeszcze się trzyma i Nuśka tyż o Marutku nie wspominam bo on ponad 10 :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: nie lubie jej i już:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 i to cholerka jak ale oni naprawde malutko jedzą Figunia najmniej Quote
brazowa1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Figunia na moich oczach pochłoneła cwierc kebaba,zakasila surowym mieskiem,a na deser pobiegla do piekarni obok,gdzie weszla jak stara bywalczyni. Quote
Kasia25 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 no mądra dziewczynka mięsko i pieczywko to dobry zestaw:lol: a u mojego weta jest waga w poczekalni i ja zawsze robie pokaz, bo Sendi ślicznie tam wchodzi, siada i czeka aż odczytam licznik. Ostatnio się zdziwiłam , bo ona na tej wadze to ma 6, 5 kilo hehehe:evil_lol: a wygląda na 8 Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 brazowa1 napisał(a): a na deser pobiegla do piekarni obok,gdzie weszla jak stara bywalczyni. to jest pizzeria ona nie lubi pieczywa a kebaba zjadła odrobinkę i ciut mięska sama widziałaś ciut było Quote
brazowa1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 olenka_f napisał(a):to jest pizzeria ona nie lubi pieczywa hmmm,to znaczy,ze na picce tam chodzi? Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 nie ona dostaje tylko dodatki do pizzy kawalunieczuniek kabanosika albo szyneczki albo salami ale ciut ciut więcej dostaje w zoologicznym ale też ciut ciut Quote
brazowa1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 tu ciut,tam ciut,a piesek wielkosci jamnika miniatury,to nic dziwnego,ze to ciut jej boczkami potem wychodzi.:cool1: Quote
brazowa1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Plus dwa pełnowartosciowe posiłki w domu. Quote
Recommended Posts