Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris napisał(a):
Może powiem, że jako dogomaniak kwietnia 2007 zostałam zaproszona na pogadankę na zebranie TOZ w Gdyni?:evil_lol:

pomyłka : zebranie będzie Gdańsk Chełm;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris, też przez to przeszłam :p . Tylko mój, wyczuwając, że będzie to dla mnie krepujące, po prostu... nie powiedział mi o terminie i dowiedziałam się po fakcie.

Posted

Chyba mnie boli prawa nerka...

Wiem, że będzie mu przykro, ale jak ja zostawię to stado wiedząc, że Dofi może nawywijać... a nie mam jej jak na cały dzień zamknąć.

Posted

brazowa1 napisał(a):
W Gdyni rano,a w Sopocie na popołudnie :)

Ja się urodziłam w Gdyni i chcę się tam zebrać!!!!

EEEEE!!!!!!!!!! U mnie w kuchni po podłodze idzie ślimak taki bezskorupny, nie mam go jak złapać żeby nie dotykać w ogóle noooooooooooo... kto to przywlókł?

Posted

Jakby był caly czarny to bym pomyliła z psią koopą i pomstowała na jakiegoś jamnika, ale nie, toto jest beżowe w BRĄZOWE ciapki. I co? Niech go ktoś zabierze!!! Ja się nie brzydzę myszy, pająków, żab, ropuch, ale to.... to to łeeeeeeeee!!!!!!!!!

Posted

brazowa1 napisał(a):
i mnie ZJEDZA!

nie zjedzą:cool3:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
zwracam honor:placz: :placz: :placz: :placz:
Figa ma 2kg nadwagi Basko 5kg Antoś jeszcze się trzyma i Nuśka tyż o Marutku nie wspominam bo on ponad 10 :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

no mądra dziewczynka mięsko i pieczywko to dobry zestaw:lol:

a u mojego weta jest waga w poczekalni i ja zawsze robie pokaz, bo Sendi ślicznie tam wchodzi, siada i czeka aż odczytam licznik.
Ostatnio się zdziwiłam , bo ona na tej wadze to ma 6, 5 kilo hehehe:evil_lol: a wygląda na 8

Posted

brazowa1 napisał(a):
a na deser pobiegla do piekarni obok,gdzie weszla jak stara bywalczyni.

to jest pizzeria ona nie lubi pieczywa
a kebaba zjadła odrobinkę i ciut mięska sama widziałaś ciut było