Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):
Olenko, Wy jestescie taaaki duet :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Uwielbiam Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my Ciebie też:loveu:

dzisiaj wychodzę do pracy a Figa od rana dziamgała i dziamgała i było to zupełnie inne niż np na listonosza który śmie grzebać w jej skrzynce albo na sąsiadkę która ma czelność pielić swoje grządki przy Figuni płocie, ona autentycznie coś starała sie ze mną przedyskutować, więc już jestem ubrana zwarta i gotowa a ta stoi przed domem i dziamga ja jej mówie do domu a ona ani ani tylko dziamga musiałam ją wnieść no i wtedy już nie dziamgała wtedy darła pape
myśle że chciała albo iść ze mną albo nie podobało jej się że wychodzę bo teraz miałam pomoc w kebabie i te dwa dni byłam w domu
no cóż do pracy nie mogę jej zabierać bo pyskuje:evil_lol:

Posted

no i nie mam dziś dobrych wiadomości:shake:
Figusia jest radosna i jak zawsze pyskata ale znów na tym wyleczonym oczku pojawił się wrzód i jest on czynny to drugie "gorsze" oczko cały czas jest takie że mi się nie podoba i nie podoba mi się podejście " podawać sztuczne łzy i wystarczy" otóż nie wystarczy i to widać, Figarka bardzo trze oczka i chyba ją swędzą bo podaje główkę żeby ją po tych oczkach gładzić
będę się w poniedziałek kontaktować z tym wetem z Warszawy i chyba tak na 80% pojade z nią bo to leczenie nie daje rezultatów albo inaczej nie wylecza tylko zalecza

Posted

wszystko napiszę oczywiście ale wydaje mi się że skoro Maciej zostanie w kebabie to nie mam na co czekać bo to gorsze oczko też nigdy do końca nie zostało wyleczone:shake:

Posted

plan mam taki że jutro dzwonie on mi poda termin i nawet jeśli to za miesiąc to się zapisuje ja jednak mam nadzieje że będzie szybciej
jutro nie ale we wtorek pojadę z Figą do Ziemkiewicz i do czasu wizyty u Garncarza będę próbowała powalczyć o jej oczka z tą doktor, rozmawiałam już z nią i powiedziała że się podejmie
dodatkowo i to mnie zaciekawiło, zapomniałam nazwy leku jaki dostawała Figa, a ona wymieniała e 3 inne niż Figa dostała więc może to tylko tanten żel już przestał działać na to gorsze oczko bo o co chodzi z tym wyleczonym to obie nie mamy pojęcia no ale to nie może być na gębę ona musi Figę zbadać

Posted

Dobrze, że się kobieta zgodziła. No zobaczymy co ona powie, może nie jest tak źle. Figunia jutro będzie miała stresa... Oj, nie lubi ona doktorów, nacierpiała się już :shake:

Posted

Bidulka...mój Atosik straszliwie się wetów boi..trzęsie się jak galaretka.:shake:

Figulinka będzie dzielna i oczka wyzdrowieją....przesyłam ciepłe promyczki dla Figuni-moje jamniki z Brunem tyż...:loveu::loveu:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakbym bliżej mieszkała, to pojechałabym z Wami, to musi być podróż!!!
Pojedziecie oczywiście z Figunią i Snoopim, tak?

Posted

I widzicie, ta cholera biedną młodszą siostrzyczkę do bagażnika chce wsadzać!!! A Snoopy poradzi sobie znakomicie, on potrafi być zadziora i ząbkami też czasami skubie:evil_lol: A jedziemy i wesprzemy Figunie, to ona to doceni i będzie dla nas miła.

Posted

no i sie filmów naoglądała no :shake:
jak zabierasz Snoopka to w bagażnik a Ty też tam bo my nie do Zakopca dojediemy a na Uralu wylądujemy przy Twoim pilotarzu:evil_lol:

Posted

olenka_f napisał(a):
no i sie filmów naoglądała no :shake:
jak zabierasz Snoopka to w bagażnik a Ty też tam bo my nie do Zakopca dojediemy a na Uralu wylądujemy przy Twoim pilotarzu:evil_lol:

Jasne, jasne, ja nie wiedziałam gdzie to Opole, ale to Ty wiedziałaś i pozwoliłaś mi pilotować na Warszawę :eviltong: Ale dzięki temu trasę do Warszawy mamy obcykaną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To może się uda ominąć Zakopiec i Ural