olenka_f Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 proszę sobie usiąść i potem popłakać nad swym losem że takiego mądrego inteligentnego i pięknego psa nie macie: Figunia obudziła mnie szczekaniem, wstaję a ona prowadzi mnie do drzwi , otwieram stoi i czeka , zaprowadziła mnie do budki w której były małe kotki- nie było ich, mówie Figunia gdzie one są a ta najcudowniejsza z cudownych panieneczka najpierw poprowadziła mnie do suszarki i tam był jeden a potem pokazała gdzie pozostała trójka ja nie mogę ale ona jest cuuuuuuuudowna Quote
Kasia25 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Bardzo mądra dziewczynka ale jaka opiekuńcza! Jak dobrze, że miałki taką ciocie mają, broje jedne! Figaczek cudowny~! Quote
Celina12 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No ja cały czas to mówię-jamniki takie mądre som....:loveu::loveu::loveu: Kochana , Słodka Figurynka :loveu::loveu::loveu::multi::multi:..cała jest MIŁOŚCIĄ I CZUŁOŚCIĄ. Quote
wiewiora1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 no alem o co chodzi?????:crazyeye: ,,,no nie nerisowa ,,pisza i nie wyjasniaja o jaka suszare chodzi i czy koty juz wyschniete/?:eviltong: Quote
akucha Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Gabi, Ty co??? :mad: Olenka kotów nie pierze, Figuniunia je wylizuje... Kochany, mądry piesek nasz nadmorski. CUDO normalnie!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olenka_f Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Gabryjella napisał(a):Nie dość, że brudne, bo nie wyprane to jeszcze oplute, bleeeeeee :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
olenka_f Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Neris napisał(a):A właścicie w jakiej suszarce był mały kotek? nie w a pod suszarką do bielizny:eviltong: Quote
kaerjot Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Oleńka, proszęęęęęęęęęęęęęęęęeee pokaż małe kotecki Quote
olenka_f Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 nie mam aparatu i to jest problem ale dostałam telefon z aparatem więc może jak mi ktoś powie ci i jak to będą z kotkami mam duży problem, nie mam czasu szukać im domków kotka ich nie karmi a stale wynosi daleko od misek, po pracy musze jeszcze je szukać bo są przecież głodne i pilnować bo ona im wyjada:shake: Quote
Neris Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Co za matka no...wyrodna baba. Jakby były zdjęcia to mogę je wystawić na miau, ale nie wiem czy to coś daje. Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 A ja na trójmiejskich moge wystawić :lol: Ale fotki potrzebne! Quote
olenka_f Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 fotki mam tylko te jak były malutkie jak je znajde to telefonem zrobie jeszcze dziś ale co po tym nie wiem, powinnam chyba mieć jakiś kabel ale nawet nie mam kiedy go kupić Quote
Neris Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 W pudełku od telefonu powinien chyba być kabelek. Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Olenko, a żaden kolega syna nie ma aparatu? Poproś młodzież oni szybko coś wymyślą. Cel szczytny taki ;) I resztę zwierzaków może cykną... Quote
olenka_f Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Neris napisał(a):W pudełku od telefonu powinien chyba być kabelek. używany dali, bez pudełka:mad: Quote
kaerjot Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Oleńko z moich doświadczeń wynika, że kociaki trzeba ludziom pokazać. Nie możesz ich zabrać do kebaba? Quote
olenka_f Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Tupak nie żyje:-( :-( :-( :-( :-( :-( próbowała wyjść przez uchylone okno i się chyba zaklinowała Quote
Celina12 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :placz::placz::placz:-jak mi przykro...bardzo przykro..... Quote
Recommended Posts