Neris Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 akucha napisał(a):Olenka chce ją zabrać????? A to to kto napisał wielce zdziwiony ????????????????? Quote
olenka_f Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 oj Wy Wy :loveu: ale powiem Wam że ja zawsze kochałam zwierzątka , jak byłam mała mówili na mnie kocia i psia mama, tyle że po Jaskierku zaczęłam inaczej patrzeć a może nie inaczej a uważniej, podobają mi się pieski takie śliczniutkie wesolutkie ale kocham te biedne i chore mam na stanie w kebabie kotkę która do mnie nie podejdzie siada tak metr od drzwi ok 1 w nocy i czeka, i dwa psy też dzikusy nie podejdą ale na michy czekają :cool3: Figusia jest kochaniutka widzę że uczy sie dużo od chłopaków już biega za kijkiem ale jeszcze nigdy nie złapała, wiecie Antoś.... jej najlepszymi kolegami są boksery to nimi się leje i z nimi bawi na spacerku też galopuje za nimi ale biedactwo nigdy ich nie dogania :evil_lol: Quote
Neris Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Pożyczę Ci moją Inkę, ona gania szybciej niż owczarki niemieckie. Ludzie nad rzeką stali kiedyś i patrzyli jak oniemiali... i co, fafluny też by się zdziwiły co? Quote
olenka_f Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 może tak bo Nusia ani Basiul za Antosiem nie nadążą :evil_lol: wiesz jaka wczoraj była przykra sytuacja:shake: sprzątałam chodnik a Antoś wykopał dziure w trawniku i nakrzyczałam na niego a miałam w ręku miotłe, Antoś uciekł za dom ja dalej sprzątałam chodziłam wyrzucać trawe ze mną Figa i Basko a dopiero po jakiś czasie zobaczyłam że Antoś ze mną nie chodzi a zawsze wychodzili całą trójką ze mną, idę za dom a on leży i się trzęsie :shake: wystrasył się tej miotły musiałam odkręcić kij i pokazać że to nie jest do bicia tylko np do zabawy, co chwile jak sprzątałam zaczepiałam go tym kijem żeby w zęby chwycił no a ten kij który odkręciłam na zawsze został do zamordowania przez Antosia wkurza mnie to że jest u mnie już długo , nigdy nie oberwał a nadal tak strasznie się boi, to te sk..... z nim robili i za co to jest bardzo bardzo greczny piesio:shake: Quote
Neris Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 no i biedak nie może zeznać na policji, że to nie buda się na niego rzuciła... jakby to był człowiek to by sie zrobiło sprawę, a pies nie powie biedak... Quote
olenka_f Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 a ja kiedyś i tak tam pojade i komuś albo lepiej jakiejś budize zrobie duże kuku:mad: Quote
brazowa1 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Jak ja sobie tego boksia ze spuchnietym okiem przypomne,to mnie szlag trafia! Boksio-czuły piesek,ktory pewnie tym sie narazil pracownikowi,ze chcial sie przywitac!!!!!! Biedny maluch. Quote
olenka_f Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ta jazgotliwa małpa mnie wykończy a Wy tu o niej takie cukiereczki wypisujecie a ona pyska piłuje nawet na szeleszczącą trawe, nie ma chwili spokoju opiernicza wszystkich i za wszystko :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: spać nie daje o chwili relaksu też można tylko pomarzyć czy jest jakiś środek na zakołkowanie tego jamniora pyskatego? Quote
Neris Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Daj jej kawał wołowiny, będzie ciamkać i na 10 minut się zamknie. Quote
olenka_f Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Neris napisał(a):Daj jej kawał wołowiny, będzie ciamkać i na 10 minut się zamknie. wtedy warczy i łazi po całym domu pokazuje że ma i zębiska szczerzy a tej wołowiny to na tony przy takiej pyskolinie bym musiała kupować a ona bidunia na diecie musi być:placz: Quote
magdalena_w Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 olenka_f napisał(a):ona pyska piłuje (...) nie ma chwili spokoju opiernicza wszystkich i za wszystko No patrz jak to się malunia Figunia szybko dostosowała do swojej pańci - jej też paszcza się zamyka tylko gdy śpi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Oleńka tłumacz sobie jazgot, że to rewelacyjne powiadomienie, ktoś dzwoni, ktoś przyszedł.......... Ja tam mogę odkurzać buczącym strasznie sprzętem i żaden dzwonek mnie nie ominie, hihihihi. A tak na serio ta takie jazgotniki są wspaniałe dla przygłuchych osób, nie? Szkoda, że ich tyle w schronach ludzie jacyś, niemyślący, chyba:roll: Quote
brazowa1 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 a u nas w schronie byla kiedys gluchoniema para po pieska-z słyszaca pania,ktora nam tłumaczyla.Wzieli bardzo milego psiaka,od razu bylo wiadomo,ze nazwa go Miesiek-bo wlasnie to slowo potrafili artykuowac. I tak sobie mysle-ze ten psiak na pewno super nauczyl sie reagowac na gesty :) Quote
AgaiTheta Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 brazowa1 napisał(a):Jak ja sobie tego boksia ze spuchnietym okiem przypomne,to mnie szlag trafia! Boksio-czuły piesek,ktory pewnie tym sie narazil pracownikowi,ze chcial sie przywitac!!!!!! Biedny maluch. Pilizzz napisz pw o co chodzi z tym boksiem? Quote
akucha Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Spokojnie ;) To o Antosiu, którego Olenka wzięła z Łodzi. Był pobity, ale dziś już szczęśliwy! Quote
AgaiTheta Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Oj ja już mam omamy i zwidy, przepraszam bardzo :loveu: Buziaki od ciotki Agi dla Figi! Quote
magdalena_w Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Figunia wczoraj u nas (u mnie i Snoopiego) była i śmigala po lesie, że hej! Apetyt jej dopisuje, sierść lśni jak u foczki, a oczka też dobrze wyglądały. Quote
Celina12 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 :multi::multi::multi:-jakie dobre wieści.mała Bohaterka ta " nasza" Figarynka:loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Kochane te ślepka, ze jednak się goją :loveu: :loveu: :loveu: Cieszę się, że Snoopy taki w Figuni zakochany! :lol: Quote
olenka_f Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 oczka się może i goją ale niestety bardzo powoli, Figa jest radosna i zaczepna dość śmiało atakuje i boksery i Nuśkę ujawnia się w niej bardzo ten cuuuuuuuudny charakterek:evil_lol: np gdy jest zbyt długo sama w domu to ten kto wróci pierwszy obrywa : całkiem dużo napyskuje i dziabnie w nogę, pech że Antoś nauczył się tego od Figi i Maciuś miał niespodziankę:diabloti: Quote
kaerjot Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 No bo kto to widział, zostawiać Księżniczkę samą i sobie wychodzić bez pozwolenia. Quote
Neris Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ale że ona Antosia uczy brzydkich zachowań to nieładnie!!!! Wstyd mała, wstyd! Niech go lepiej czytac nauczy no. Quote
olenka_f Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 mam dosyć tego zakłamania i kumoterstwa na dogo , po aferze u Groma widze jest tak strasznie mało istotne co się dzieje i działo z psem bo najważniejsze są układy i układziki, to nie miejsce dla mnie ja nie lubie kłamstw i brzydzę się fałszem mówisz coś a po niektórych spływa jak po kaczce i udaje że deszcz pada- żałosne po kiego grzyba są tu moderatorzy to tworzy komune na dogo, mam dość przez takich jak te dziewuchy cierpią zwierzeta bo ci którzy chcą im pomagać odchodzą Quote
Recommended Posts