brazowa1 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 ciekawskie,wijace sie stworzonko,ktore zrobi wszystko,zeby wyjsc z klatki.Dwa jamniole.Slepawa Figa,ktora bedzie chciala zapolowac.:p Quote
Kasia25 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Oleńko Ty masz jakieś dwa jamniki??????? Co ta Brazowa tutaj wypisuje? Fredek to super ciekawskie zwierzątko!!!!!!!!!!!!! ojejej szczęściarz mały, pokażeszs nam gooo, fajowe są Quote
olenka_f Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Kasia25 napisał(a):Oleńko Ty masz jakieś dwa jamniki??????? Co ta Brazowa tutaj wypisuje? Fredek to super ciekawskie zwierzątko!!!!!!!!!!!!! ojejej szczęściarz mały, pokażeszs nam gooo, fajowe są mam 2 boksery a Fredek będzie pod ochroną:cool3: Quote
olenka_f Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ja wiem że będzie problem, przynajmniej na początku ale jak mogłabym ją zostawić tak na pastwe losu:roll: Quote
brazowa1 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Figulec to jamnik z duszy i Pipi. Quote
olenka_f Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 brazowa1 napisał(a):Figulec to jamnik z duszy i Pipi. Figunia to jamniczek przwie rasowy jest :mad: :mad: :mad: Pipi - jamnik :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: toć to candelbery z wyłupiastymi oczami zadartym zakręconym ogonem taka walizka na 4 chudych łapach:evil_lol: Quote
Kasia25 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 brazowa1 napisał(a):Pipi to kopia Figulca ,Olenko. no to teraz dowaliłaś Quote
olenka_f Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 brazowa1 napisał(a):Pipi to kopia Figulca ,Olenko. nie zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Figa ma dużo krótsze łapki jest o jakieś 10cm dłuższa i jest kochana a Pipi wredna mała gruba waliza na chudych łapach:angryy: Quote
Celina12 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ja ostatnio raz w tygodniu jestem w sklepie zoologicznym po smakołyczki dla jamników i zawsze zatrzymuję się na dłużej przy ...fretkach..śmieją się ze mnie,że to jamnikopodobne..długie i skradło mi serce. Zawsze jest nowa dostawa-mają chyba teraz wzięcie...a potem wyrzucane....:shake: No pewnie,że Figunia to jamnik..przeciez portret malowała Kasia P i zamówienie było na jamniczkę i już!!!!! Quote
olenka_f Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Celina12 napisał(a):Ja ostatnio raz w tygodniu jestem w sklepie zoologicznym po smakołyczki dla jamników i zawsze zatrzymuję się na dłużej przy ...fretkach..śmieją się ze mnie,że to jamnikopodobne..długie i skradło mi serce. Zawsze jest nowa dostawa-mają chyba teraz wzięcie...a potem wyrzucane....:shake: No pewnie,że Figunia to jamnik..przeciez portret malowała Kasia P i zamówienie było na jamniczkę i już!!!!! Celinko czy mówiłam Ci dziś że Cię kocham :loveu: Figusia to 10000000% jamniczka , cioteczko Brazowa:eviltong: jak się nie znasz to spytaj Celinki:diabloti: Quote
Celina12 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 CO u naszej ślicznej jamnisi?????:loveu: Quote
olenka_f Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 no bez zmian niestety :shake: ale jest radosna gryzie fretkę ale fretka zaczyna:diabloti: , takie proszenie jak u Dumeczki to jej nigdy nie wyjdzie ale potrafi przemawiać jak coś chce i to wcale nie jest szczekanie tylko gderanie :loveu: znalazłam sposób na uspokojenie Nuśki a w sumie sama go sobie załatwiła - obleje ją teraz wodą i będzie sobie skamieniała:diabloti: na amen :diabloti: se małpa wredna worek z cementem rozwaliła i teraz lata po ogrodzie onek albinos, ach ach jak ślicznie:angryy: czy ktoś chce sie zamienić ja ją nawet za kanarka albo jakieś inne zwierzątko normalne zamienie:angryy: :mad: Quote
Celina12 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :diabloti::diabloti:-juz widzę jak zamieniasz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....może chce sobie odlew zrobić???? Quote
olenka_f Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Celina12 napisał(a)::diabloti::diabloti:-juz widzę jak zamieniasz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....może chce sobie odlew zrobić???? ja ją mam ochotę i odlać i przylać i zalać i wylać:angryy: 25kg cementu rozwalone po całym jej i Maro terenie biało i brudno , Maro jakoś dziwnie szybko posiwiał a ta kretynka jest sobie białaskiem:angryy: skąd takie głupie suczydła się biorą a jak na nią krzyczę to na mnie skacze i wyglądam po chwili jak ona:angryy: :mad: ja nawet nie wiem jak to sprzątnąć to jest rozsypane dokładnie wszędzie:angryy: Quote
Celina12 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Wiedzą ,że krzyczysz dla zasady-więc się nie boją-bo i jakby miały się bać Ukochanek Pańci????:diabloti: Można odkurzaczem....zalać wodą....lub przedmuchać do.....sąsiada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olenka_f Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Celina12 napisał(a):Wiedzą ,że krzyczysz dla zasady-więc się nie boją-bo i jakby miały się bać Ukochanek Pańci????:diabloti: Można odkurzaczem....zalać wodą....lub przedmuchać do.....sąsiada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja Cię uwielbiam za te pomysły, ten z sąsiadem jest ekstra, nie lubię dziada:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Celina12 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :diabloti:-więc do dzieła-jak pójdziecie wszyscy z psami to dacie rady-na komendę potężny dmuch i gotowe....:evil_lol: Quote
kaerjot Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 brazowa1 napisał(a):O rany,Olenko,zamordowalabym taka suke. Oj tam, zaraz zamordowała, dziewuszka chciała pomóc napewno, tylko się nie udało, ale przecież chęci się liczą. :loveu: Quote
Neris Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 A może na sobie wylewkę chciała zrobić po prostu? Żeby mieć kawałek utwardzonego terenu... Quote
olenka_f Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ona to strasznie wredna sunia następnego dnia pogryzła Maro więc ją na smycz wzięłam i tak mną szarpała że smycz porwała, dwa boksery razem na niej chodziły i była cała a tej......... ech szkoda gadać:shake: Quote
akucha Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Waleczna jest!!!! Dlaczego lubimy takie szalone i niepokorne psy? Bo lubimy prawda??? Quote
olenka_f Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 akucha napisał(a):Waleczna jest!!!! Dlaczego lubimy takie szalone i niepokorne psy? Bo lubimy prawda??? ja ją NIENAWIDZE :loveu: jest najbardziej upartym i złośliwym kundlem w Polsce:mad: co z tego że odwołam ją od największej zabawy i od największego ataku, bez chwili zastanowienia wykonuje to co powiem tyle że za dosłownie 15sekund zrobi co sobie tam wymyśliła:mad: Quote
akucha Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :evil_lol: Indywidualistka jest! Usłuchana tylko czasem, ale zawsze to coś! Quote
Recommended Posts