Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiolu, on trochę kosztuje, ale to moja propozycja jest. Ja już dawno o tym psie myślałam, odkąd napisałaś mi maila.

Olenko, jesli ci zostało, to podawaj Figuni po 2 ml dziennie, to można podawać cały czas z miesięczna przerwą. Nie zaszkodzi ;)

Posted

Ale Figaczka wzmacniac nadal trzeba, bo szalona pieska jest :lol:
A pieskowi trzeba całą porcję zaaplikować, żeby było widać, czy preparat działa.

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
nie zabrała mnie do Figaczka
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

:obrazic:

Posted

To zapytaj i czy zgodza sie, aby podawać. Bo mogą się obrazić, ze laicy się wcinają. Ale napisz koniecznie, co zdecydowali. Bedę czekać.

A kto ma fotki Figi?

Posted

Cytat:
Napisał brazowa1
i juz grubasek.A w rodzinie,jak zauwazylam,lubi sie pieski-kuleczki.:lol:

o nie Madzia sama widziała i Ty Wiolu też wcięcie w talii u Figarka to smukły piękny piesio, naprawde.

ja powiem prawde...jak to było.Olenka rzucila sie mi pokazywac talie u Figi.Slepa jestem-nie widzialam.Syn i znajomy Olenki,doradzili mi,zebym przytakiwala,ze tak,tak,zobaczylam talie,bo inaczej Olenka nie spocznie,dopoty mi nie udowodni i lepiej zgodzic sie od razu :lol:

Ja mam fotki Figi-jutro wstawie,bo siostra musi mi zgrac.Fotki sa PIEEEEKNE.I filmik mam-o ile wyszedl.

Posted

brazowa1 napisał(a):

Ja mam fotki Figi-jutro wstawie,bo siostra musi mi zgrac.Fotki sa PIEEEEKNE.I filmik mam-o ile wyszedl.

normalnie dowody są na to:multi: :multi: :multi: