brazowa1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 moze inaczej-ile kosztuje ten specyfik? Quote
olenka_f Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 po trzech czterech dniach widać poprawe a może sie przekona Quote
akucha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Wiolu, on trochę kosztuje, ale to moja propozycja jest. Ja już dawno o tym psie myślałam, odkąd napisałaś mi maila. Olenko, jesli ci zostało, to podawaj Figuni po 2 ml dziennie, to można podawać cały czas z miesięczna przerwą. Nie zaszkodzi ;) Quote
olenka_f Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no ale Figaczek biega a teraz może innemu pieskowi pomóc, tylko nie wiem któremu :shake: Quote
brazowa1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Jest taki jeden-Karmelek...zwrocony do schronu,bo ma dysplazje i brak jakiejs kosci.Kuleje,gdy za duzo biega. Quote
akucha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ale Figaczka wzmacniac nadal trzeba, bo szalona pieska jest :lol: A pieskowi trzeba całą porcję zaaplikować, żeby było widać, czy preparat działa. Quote
akucha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Tak, codziennie, aż się skończy i już. Wiolu, to ja zamawiam i wysyłam z tym nieszczęsnym szamponem!!! To nie zaszkodzi, najwyżej pomoże. Quote
brazowa1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Akuszko,poczekaj,prosze.Zapytam sie weta wpierw.Moze uda sie przez schron. Quote
Kasia25 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: nie zabrała mnie do Figaczka :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :obrazic: Quote
akucha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To zapytaj i czy zgodza sie, aby podawać. Bo mogą się obrazić, ze laicy się wcinają. Ale napisz koniecznie, co zdecydowali. Bedę czekać. A kto ma fotki Figi? Quote
brazowa1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Cytat: Napisał brazowa1 i juz grubasek.A w rodzinie,jak zauwazylam,lubi sie pieski-kuleczki.:lol: o nie Madzia sama widziała i Ty Wiolu też wcięcie w talii u Figarka to smukły piękny piesio, naprawde. ja powiem prawde...jak to było.Olenka rzucila sie mi pokazywac talie u Figi.Slepa jestem-nie widzialam.Syn i znajomy Olenki,doradzili mi,zebym przytakiwala,ze tak,tak,zobaczylam talie,bo inaczej Olenka nie spocznie,dopoty mi nie udowodni i lepiej zgodzic sie od razu :lol: Ja mam fotki Figi-jutro wstawie,bo siostra musi mi zgrac.Fotki sa PIEEEEKNE.I filmik mam-o ile wyszedl. Quote
olenka_f Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Figunia nie jest gruba wiecie co to są pomówienia naprawde to taka kruszynka jest a wcięcie ma ja tam je widzę i wszyscy też myślę tak sobie:mad: Quote
olenka_f Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 brazowa1 napisał(a): Ja mam fotki Figi-jutro wstawie,bo siostra musi mi zgrac.Fotki sa PIEEEEKNE.I filmik mam-o ile wyszedl. normalnie dowody są na to:multi: :multi: :multi: Quote
brazowa1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 o choleraaaaaaaaaaa,o kurcze... nie pogonilam siostry :( beda juuutro... Quote
olenka_f Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 wytrzymam jeszcze jeden dzień bez dowodów na smukłość i gibkość Figarki:cool3: Quote
Neris Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Wicie co... mój ojciec się żeni w sobotę. A ja BARDZO nie chcę tam jechać. BARDZO! Quote
brazowa1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Neris napisał(a):Wicie co... mój ojciec się żeni w sobotę. A ja BARDZO nie chcę tam jechać. BARDZO! oj,on ma chyba bogate zycie. Neris,to znajdz wymowke! Quote
Neris Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Może powiem, że jako dogomaniak kwietnia 2007 zostałam zaproszona na pogadankę na zebranie TOZ w Gdyni?:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 W Gdyni rano,a w Sopocie na popołudnie :) Quote
Recommended Posts