Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj nie on ma jakieś 12 lat ja go brałam jako dorosłego pana a po ząbkach już widać no i Maruś słabo już słyszy czasem musiałam do budy wchodzić żeby go obudzić:evil_lol:

Posted

12 lat????????????????????
Aż niemożliwe, piękny, piękny, piękny, w sam raz do przytulania w łóżeczku, wcale mu się nie dziwię, że do budy nie chce.

Posted

kaerjot napisał(a):

Aż niemożliwe, piękny, piękny, piękny, w sam raz do przytulania w łóżeczku, wcale mu się nie dziwię, że do budy nie chce.

Zgadzam się w 100 % Marunia jest najcudniejszy i przekochany - to mój pupil z bandy Oluni! I taki prawdziwy pluszak łóżeczkowy z nego:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

a Nuśka wczoraj wlazła do wody z butelką w pysku i wkurzała resztę towarzystwa bo oni boją sie wody tylko Antoś wskoczył ( technika pływania na rozpaczliwca) a Basko trener z brzegu obserwował:evil_lol: Figa jeszcze dobrze pływa tylko że ona ze mną chce wchodzić:eviltong:

Posted

no,jak Ty bys swoja bande zabrala,to cala plaza zajeta :loveu:
(cala zabierasz???)

Ja dzis z moja bylam nad Otominem.Jak wlazla do wody,to wylazla po godzinie.Ja szlam lasem,a ona woda.Calkowicie rozmiekła.

Posted

chodzę ze wszystkimi tyle że chodzę w nocy po pracy, wtedy nie ma ludzi a i ja sie tak nie denerwuję że kogoś capną, wiecie jak to jest : jeden pies to pies ale 6 to cała mafia:evil_lol: oni ruszają na atak za Maro i wojują razem zgodnie:diabloti:

Posted

outsi napisał(a):
Psem - Aniołem to jest Żujek.............

tak-to prawda ....

Figula jest wyjatkowo dobra suczka,naprawde-posłuszna,spokojna,kochana,sama słdycz-ci,ktorzy w schronie jej nie chcieli-powinni zazdroscic tak dobrego psa.
Akuszko,ona biega,lekko tylko utyka ,ale jest całkowicie sprawna.wszedzie wejdzie,wszystko zwiedzi. Olenka mowila,ze te leki od Ciebie zdzialaly cuda,bo ona juz nie chodziła.

Posted

Bardzo się cieszę, bardzo :lol:
Te leki to doskonały preparat na stawy Artroflex. On bardzo pomógł też Bercikowi, zapisał nam go wet. Bercik tak po nim pięknie chodził i biegał. Szkoda, że pomógł tylko na stawy...
Myslałam kiedyś o tym biszkoptowym bezogonku, może jemu też?

Posted

Akucha,to sa tabletki czy zastrzyki?

Olenka,Figulec jest bardzo ładnym pieskiem.Ma sliczna,krecikowata siersc,ładne,wyraziste,brazowe znaczenia i sympatyczna buzie.Jest przesłodka.I jest szczesliwa.