brazowa1 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 jest pieknie utrzymany i w zyciu nie dalabym mu 10ciu lat! :-o Quote
olenka_f Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 oj nie on ma jakieś 12 lat ja go brałam jako dorosłego pana a po ząbkach już widać no i Maruś słabo już słyszy czasem musiałam do budy wchodzić żeby go obudzić:evil_lol: Quote
kaerjot Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 12 lat???????????????????? Aż niemożliwe, piękny, piękny, piękny, w sam raz do przytulania w łóżeczku, wcale mu się nie dziwię, że do budy nie chce. Quote
Neris Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ale budę ma swoją własną, a łózko na spółkę z Oleńką... Quote
magdalena_w Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 kaerjot napisał(a): Aż niemożliwe, piękny, piękny, piękny, w sam raz do przytulania w łóżeczku, wcale mu się nie dziwię, że do budy nie chce. Zgadzam się w 100 % Marunia jest najcudniejszy i przekochany - to mój pupil z bandy Oluni! I taki prawdziwy pluszak łóżeczkowy z nego:loveu: :loveu: :loveu: Quote
akucha Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Taki XXL, prawda? :lol: Ta fotka z piłeczką w paszczy jest rozkoszna! Quote
olenka_f Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Maro kradnie wszystkim zabawki zakopuje je albo chowa do budy, stary ale pobawić sie lubi i za piłeczką też pogania, a co :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Gabi ,spojrz na jej mine :cool1: ... WYGLADA! Ma lekki drwiacy usmieszek. Quote
olenka_f Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 a od jakiegoś czasu jak ją wezmę na ręce a ktoś mi dokucza to ugryzie:evil_lol: Quote
olenka_f Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 a Nuśka wczoraj wlazła do wody z butelką w pysku i wkurzała resztę towarzystwa bo oni boją sie wody tylko Antoś wskoczył ( technika pływania na rozpaczliwca) a Basko trener z brzegu obserwował:evil_lol: Figa jeszcze dobrze pływa tylko że ona ze mną chce wchodzić:eviltong: Quote
brazowa1 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 no,jak Ty bys swoja bande zabrala,to cala plaza zajeta :loveu: (cala zabierasz???) Ja dzis z moja bylam nad Otominem.Jak wlazla do wody,to wylazla po godzinie.Ja szlam lasem,a ona woda.Calkowicie rozmiekła. Quote
olenka_f Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 chodzę ze wszystkimi tyle że chodzę w nocy po pracy, wtedy nie ma ludzi a i ja sie tak nie denerwuję że kogoś capną, wiecie jak to jest : jeden pies to pies ale 6 to cała mafia:evil_lol: oni ruszają na atak za Maro i wojują razem zgodnie:diabloti: Quote
olenka_f Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 brazowa1 napisał(a):nooo,spotkac Ciebie noca to samobojstwo :cool3: z taka obstawa,to sie niczego nie boisz:) ani ani :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 U Olenki :) i gosc przyjechal specjalnie,zeby sie pokazac i obfotografowac :) taki tłusciutki. Quote
akucha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Aaaaa, ja głodna jestem!!! I jak gość???? Grzeczna była? Quote
brazowa1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 outsi napisał(a):Psem - Aniołem to jest Żujek............. tak-to prawda .... Figula jest wyjatkowo dobra suczka,naprawde-posłuszna,spokojna,kochana,sama słdycz-ci,ktorzy w schronie jej nie chcieli-powinni zazdroscic tak dobrego psa. Akuszko,ona biega,lekko tylko utyka ,ale jest całkowicie sprawna.wszedzie wejdzie,wszystko zwiedzi. Olenka mowila,ze te leki od Ciebie zdzialaly cuda,bo ona juz nie chodziła. Quote
akucha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bardzo się cieszę, bardzo :lol: Te leki to doskonały preparat na stawy Artroflex. On bardzo pomógł też Bercikowi, zapisał nam go wet. Bercik tak po nim pięknie chodził i biegał. Szkoda, że pomógł tylko na stawy... Myslałam kiedyś o tym biszkoptowym bezogonku, może jemu też? Quote
olenka_f Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Wiolcia ale Figunia śliczna jest,prawda?:loveu: Quote
brazowa1 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Akucha,to sa tabletki czy zastrzyki? Olenka,Figulec jest bardzo ładnym pieskiem.Ma sliczna,krecikowata siersc,ładne,wyraziste,brazowe znaczenia i sympatyczna buzie.Jest przesłodka.I jest szczesliwa. Quote
akucha Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To jest płyn, łatwo podać, bo miesza się z jedzeniem, smak ma dobry - próbowałam :oops: . Są też tabletki. My mieliśmy płyn. Quote
Recommended Posts