olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 brazowa1 napisał(a):Tylko prosze Zujka nie szykanowac.Ten pies jest najslodszy,ze wszystkich psow,jakie znałam. to tam w schronie tylko Żuja poznałaś? Z Figaczkiem nikt Cie nie zapoznał? Quote
akucha Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 olenka_f napisał(a):to tam w schronie tylko Żuja poznałaś? Z Figaczkiem nikt Cie nie zapoznał? :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Brązowa, wtrąciłaś się w spór rodzinny, współczuję... Quote
brazowa1 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 nooo,to był błąd,przyznaje.:oops: ...no po starszenstwie patrze-Zujek byl od zawsze,zawsze,zawsze. Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 KORUPCJA I KUMOTERSTWO to ten sierściuch wyczesany przez zasiedzenie ma względy tak i nie widzisz jego fochów i złego wpływu na dobrze ułożoną i fantastycznie wychowaną panienkę?:angryy: Tyle Ci powiem że jak pojechali w gości i trzeba było ich odebrać co by po nocy nie łazili to ten sierściuch w ząbek czesany tylko:obrazic: i :obrazic: bo co ? bo deskorolką z dachem musiał jechać ? Hrabiemu maluch nie tego? A jak z tą :stupid: gadasz o kafelkach i nagle słyszysz " moje malutkie moje kochanie...." se myśle zwariowała albo coś chce a ta wariatka do Żuja gada bo właśnie na nią popatrzył:angryy: :mad: Szczeżuj kiedyś może i był normalnym psem ale moja siostra z każdego swojego zwierza zrobiła potwora i sama sie przyznała że ona przyciąga tych z chimerami:mad: I musisz moja kochana Wiolu przeprosić Figarka i uznać oficjalnie że Żuj to mistrz fochów:mad: Quote
Celina12 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :roflt::roflt::roflt:-a mam iść spać-ledwo żywa a tu mozna paść...hihihi Ja tam uwielbiam Zujka i Figurynkę...:loveu::loveu:...a może jest tak,że Żujek przyjmuje coś od Figi a Panienka coś od Dżentelmena??? Quote
Kasia25 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 taaaaak Celinko myślę, że Figaczek zacznie nóżkę zadzierać podczas,,,,,,,,, tak jak wujcio:roflt: Quote
brazowa1 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 :megagrin: :megagrin: Nie Celinko,tu nie mozna isc psac ,hehehehehehheeh jakie tam kumoterstwo...ja w ogole nie wierze w chimery Zujka :loveu: Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 nie Celinko Figunia zna zasady dobrego wychowania i to ona może go uczyć ale jak widać ten potwór nauczył ją też fochów z czego jestem bardzo ale to bardzo niezadowolona i muszę zabrać Żuja do siebie na wychowanie bo jak widać moja siostra sobie nie radzi z tym problemem i jeszcze go broni :mad: Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 brazowa1 napisał(a)::megagrin: :megagrin: Nie Celinko,tu nie mozna isc psac ,hehehehehehheeh jakie tam kumoterstwo...ja w ogole nie wierze w chimery Zujka :loveu: ja nic nie sugeruje ale my z Figunią wybieramy sie do Was i jak wtedy popatrzysz w oczy Figusiuni no? ja sie pytam:mad: Quote
brazowa1 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Bede sobie wmawiala,ze ona niewidoma :roll: Quote
Kasia25 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Oleńko Ty się dziwisz, że ja tak do tej Brazowej....... spójrz co ona, kiedyś napisała na mego ukochanego psiaczka miziaczka: brazowa1 vbmenu_register("postmenu_2054115", true); Zarejestrowany: Sep 2004 Postów: 5457 Wiem,ze sie zdarzaja,ale chyba nie w tym wypadku,suka jest chora,stara,zgryzliwa w stosunku do obcych osob.Nawet nie mozemy jej reklamowac,jako psine kochajaca caly swiat. :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: KŁAMCZUCHA! Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ja przysięgam nie wytrzymam nic sobie nie wmówisz a jak dziabnie w kostkę to namacalnie poczujesz że widzi i że jest wściekła na Twoje pomówienia i zapatrzenie w sierściucha:mad: Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Kasia25 napisał(a):Oleńko Ty się dziwisz, że ja tak do tej Brazowej....... spójrz co ona, kiedyś napisała na mego ukochanego psiaczka miziaczka: brazowa1 vbmenu_register("postmenu_2054115", true); Zarejestrowany: Sep 2004 Postów: 5457 Wiem,ze sie zdarzaja,ale chyba nie w tym wypadku,suka jest chora,stara,zgryzliwa w stosunku do obcych osob.Nawet nie mozemy jej reklamowac,jako psine kochajaca caly swiat. :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: KŁAMCZUCHA! wstyd wstyd wstyd to chyba przez zazdrość że my takie porządne panieneczki mamy, ja sobie tak myśle Quote
brazowa1 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 No nie.:mad: Jak zabieralas Ruda do domu,to byla najbardziej podła stara suka w schronisku.Pokazala to,zakrwawiajac rekawiczke opiekunki,ktora ja karmila :diabloti: A ze popsulas taka piekna agresorke i zrobilas z niej popspolitego psa- domowego gluta,to juz nie moja wina :obrazic: Quote
Kasia25 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 brazowa1 napisał(a):No nie.:mad: Jak zabieralas Ruda do domu,to byla najbardziej podła stara suka w schronisku.Pokazala to,zakrwawiajac rekawiczke opiekunki,ktora ja karmila :diabloti: A ze popsulas taka piekna agresorke i zrobilas z niej popspolitego psa- domowego gluta,to juz nie moja wina :obrazic: ZAPAMIĘTAJ sobie Ty kolorku, mój pies to nie glut!!!!!!!:angryy: a reszta to plotki! Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Kasia25 napisał(a):ZAPAMIĘTAJ sobie Ty kolorku, mój pies to nie glut!!!!!!!:angryy: a reszta to plotki! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
brazowa1 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 znalazlam Wam takie sliczne pieski... Kasi nawet Chomala... i taka wdziecznosc ;( Quote
Kasia25 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 a pamiętasz, jak on w tym słoiku.......... ja tu widze pewne podobieństwo .......... Quote
Neris Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Poszłam się myć. Myję się, myję, a tu nagle KLESZCZ!!!!!!!!!!! Trochę już wgryziony. I TO KURCZĘ GDZIE!!!! Prawie w pachwinie, PRAWIE! Świnia podła niemyta, cham i zboczeniec! Quote
Kasia25 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Neris Ty biedna jesteś z tymi potworami. Bez przesady,żeby tam włazić:cool1: Quote
Celina12 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 UFFF widzę,że rozmowa na kleszcze przeszła...... Neris to ma " szczęście" to tych paskudnych głodzill :shake:.....i jak potraktowałaś tego zoboczeńca????? Quote
kaerjot Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A Gdzie Zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Neris Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Zboczeniec dostał karę śmierci. A to był samiec, zgodnie z obrazkami com je w internecie wypatrzyła. Quote
Celina12 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No własnie-wdzie som zdkęcia???? Zboczeńców tak się właśnie powinno chyba karać :diabloti: Quote
Kasia25 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Neris a zrobiłaś mu solarke i opalanko nad gazem????? Oddaj Olu aparata:razz: Quote
Recommended Posts