Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brazowa1 napisał(a):
Tylko prosze Zujka nie szykanowac.Ten pies jest najslodszy,ze wszystkich psow,jakie znałam.

to tam w schronie tylko Żuja poznałaś? Z Figaczkiem nikt Cie nie zapoznał?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olenka_f napisał(a):
to tam w schronie tylko Żuja poznałaś? Z Figaczkiem nikt Cie nie zapoznał?

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Brązowa, wtrąciłaś się w spór rodzinny, współczuję...

Posted

KORUPCJA I KUMOTERSTWO to ten sierściuch wyczesany przez zasiedzenie ma względy tak i nie widzisz jego fochów i złego wpływu na dobrze ułożoną i fantastycznie wychowaną panienkę?:angryy:
Tyle Ci powiem że jak pojechali w gości i trzeba było ich odebrać co by po nocy nie łazili to ten sierściuch w ząbek czesany tylko:obrazic: i :obrazic: bo co ? bo deskorolką z dachem musiał jechać ? Hrabiemu maluch nie tego?
A jak z tą :stupid: gadasz o kafelkach i nagle słyszysz " moje malutkie moje kochanie...." se myśle zwariowała albo coś chce a ta wariatka do Żuja gada bo właśnie na nią popatrzył:angryy: :mad:
Szczeżuj kiedyś może i był normalnym psem ale moja siostra z każdego swojego zwierza zrobiła potwora i sama sie przyznała że ona przyciąga tych z chimerami:mad:
I musisz moja kochana Wiolu przeprosić Figarka i uznać oficjalnie że Żuj to mistrz fochów:mad:

Posted

:roflt::roflt::roflt:-a mam iść spać-ledwo żywa a tu mozna paść...hihihi

Ja tam uwielbiam Zujka i Figurynkę...:loveu::loveu:...a może jest tak,że Żujek przyjmuje coś od Figi a Panienka coś od Dżentelmena???

Posted

nie Celinko Figunia zna zasady dobrego wychowania i to ona może go uczyć ale jak widać ten potwór nauczył ją też fochów z czego jestem bardzo ale to bardzo niezadowolona i muszę zabrać Żuja do siebie na wychowanie bo jak widać moja siostra sobie nie radzi z tym problemem i jeszcze go broni :mad:

Posted

brazowa1 napisał(a):
:megagrin: :megagrin: Nie Celinko,tu nie mozna isc psac ,hehehehehehheeh

jakie tam kumoterstwo...ja w ogole nie wierze w chimery Zujka :loveu:

ja nic nie sugeruje ale my z Figunią wybieramy sie do Was i jak wtedy popatrzysz w oczy Figusiuni no? ja sie pytam:mad:

Posted

Oleńko Ty się dziwisz, że ja tak do tej Brazowej....... spójrz co ona, kiedyś napisała na mego ukochanego psiaczka miziaczka:

brazowa1 vbmenu_register("postmenu_2054115", true);

Wiem,ze sie zdarzaja,ale chyba nie w tym wypadku,suka jest chora,stara,zgryzliwa w stosunku do obcych osob.Nawet nie mozemy jej reklamowac,jako psine kochajaca caly swiat.

:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
KŁAMCZUCHA!

Posted

ja przysięgam nie wytrzymam nic sobie nie wmówisz a jak dziabnie w kostkę to namacalnie poczujesz że widzi i że jest wściekła na Twoje pomówienia i zapatrzenie w sierściucha:mad:

Posted

Kasia25 napisał(a):
Oleńko Ty się dziwisz, że ja tak do tej Brazowej....... spójrz co ona, kiedyś napisała na mego ukochanego psiaczka miziaczka:

brazowa1 vbmenu_register("postmenu_2054115", true);

Wiem,ze sie zdarzaja,ale chyba nie w tym wypadku,suka jest chora,stara,zgryzliwa w stosunku do obcych osob.Nawet nie mozemy jej reklamowac,jako psine kochajaca caly swiat.

:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:
KŁAMCZUCHA!

wstyd wstyd wstyd to chyba przez zazdrość że my takie porządne panieneczki mamy, ja sobie tak myśle

Posted

No nie.:mad: Jak zabieralas Ruda do domu,to byla najbardziej podła stara suka w schronisku.Pokazala to,zakrwawiajac rekawiczke opiekunki,ktora ja karmila :diabloti: A ze popsulas taka piekna agresorke i zrobilas z niej popspolitego psa- domowego gluta,to juz nie moja wina :obrazic:

Posted

brazowa1 napisał(a):
No nie.:mad: Jak zabieralas Ruda do domu,to byla najbardziej podła stara suka w schronisku.Pokazala to,zakrwawiajac rekawiczke opiekunki,ktora ja karmila :diabloti: A ze popsulas taka piekna agresorke i zrobilas z niej popspolitego psa- domowego gluta,to juz nie moja wina :obrazic:

ZAPAMIĘTAJ sobie Ty kolorku, mój pies to nie glut!!!!!!!:angryy:
a reszta to plotki!

Posted

Kasia25 napisał(a):
ZAPAMIĘTAJ sobie Ty kolorku, mój pies to nie glut!!!!!!!:angryy:
a reszta to plotki!

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Poszłam się myć.

Myję się, myję, a tu nagle KLESZCZ!!!!!!!!!!! Trochę już wgryziony. I TO KURCZĘ GDZIE!!!! Prawie w pachwinie, PRAWIE! Świnia podła niemyta, cham i zboczeniec!