Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris wpadla,zagonila nas i poszła...tak to kazdy by chciał.

Olenko,problem w tym,ze Ty sie ta skrzynke wlasnie w blyskawicznym tempie uczysz obslugiwac,a Kasia kebaba robic NIGDY sie nie nauczy :) :) :)

Posted

a Kasiunia dla Wioli jak zwykle milusińska i zupełnie bez złośliwości:evil_lol:

Wiola ja sie dopiero dwa dni temu dowiedziałam jak sie pisze od nowej linijki , a do tej pory wężykiem, wężykiem i nie mam pojęcia jak sie robi zi zawsze wychodzi ż

Posted

[quote name='olenka_f']a Kasiunia dla Wioli jak zwykle milusińska i zupełnie bez złośliwości:evil_lol:

Taaaa a Wiola do Kasiuni, to zawsze z sercem na dłoni, coo:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

Neris napisał(a):
Brązowa miała mi przywieźć gorący kebab i co? NICO!!!!!!!!

nic z tego, sama musisz przyjechać Wiolcia gorącego nie dowiezie a i Tobie zmiana klimatu z wiejskiego na smród kebabowy na zdrówko wyjdzie:cool3:

Posted

mam jeszcze aparat nikt sie po niego nie zgłasza i dlatego nie ma tych zdjęć a cioteczka Neris gdyby przyjechała wreszcie na tego kebaba to Figunie na własne oczy by zobaczyła co tam zdjęcia;)

Posted

kabelka nie mam bo to nie mój aparat, oprogramowanie tu jest bo kiedyś szef jakieś zdjęcia wklejał ale podobno do każdego aparatu inny kabel to nie chce kupować bo przecież nie mam pojęcia jaki aparat kupie sobie.

Cioteczko Neri obiecanki cacanki:evil_lol:

Posted

oczywiście zapomniałam
Figa nauczyła sie fochów, to od kuzyna Szczeżuja oczywiście:placz:
Teraz jak jej na coś nie pozwole, no np wylizywać małe kociaki to zadziera głowe wysoko i odwraca sie do mnie swoją czwóreczką, kiedy idziemy spać kladzie sie na poduszce i oczywiście głowa do ściany a tak zawsze sie do mnie przytula, och zły wpływ ma ten Żuja na nią:eviltong:

Posted

:evil_lol: Czekaj, niech to Madzia przeczyta...
Nie zabieraj jej kociaków, niech sobie pomatkuje, a co tam.
I zobacz, głowę zadziera, no, no!!! Sopocianka jedna...