Neris Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Oleńko, a nie mogłabyś tego kebaba otworzyć w Pomiechówku? Bo my tu nie mamy... Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Neris napisał(a):Oleńko, a nie mogłabyś tego kebaba otworzyć w Pomiechówku? Bo my tu nie mamy... no tam nas jeszcze nie było:eviltong: ale jak ja do domu do Figarka dojade po pracy:cool3: Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 akucha napisał(a)::evil_lol: Czekaj, niech to Madzia przeczyta... .. co Madzia zaraz Madzia całą prawde gadam, to przez żuja taka jest on starszy i ją nauczył:evil_lol: Quote
akucha Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Bo Figa grzeczna, ma szacunek do starszych. Pewnie Zujek ma u niej duży autorytet... Piszecie cały czas o tym kebebie... głodna jestem :cool3: Quote
magdalena_w Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 olenka_f napisał(a):oczywiście zapomniałam Figa nauczyła sie fochów, to od kuzyna Szczeżuja oczywiście:placz: (...)och zły wpływ ma ten Żuja na nią:eviltong: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Brak słów na takie pomówienia !!! Żujaczek ma złote serducho i niesamowicie pogodny jest i ma cuuuudowny wpływ nie tylko na Figunię ale na wszystkie stworzenia!!! Siostro moja poprostu ją rozpieściłaś i wstyd Ci się przyznać:eviltong: A tak na marginesie, tomona focha strzeliła już przy pierwszym naszym spotkaniu - więc Figunia chyba już taka jest lub obcowanie z Tobą ją taką uczyniło:evil_lol: Quote
akucha Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :errrr: :errrr: :errrr: WIEDZIAŁAM!!!!!!! :errrr: :errrr: :errrr: Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 magdalena_w napisał(a)::angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Brak słów na takie pomówienia !!! Żujaczek ma złote serducho i niesamowicie pogodny jest i ma cuuuudowny wpływ nie tylko na Figunię ale na wszystkie stworzenia!!! Siostro moja poprostu ją rozpieściłaś i wstyd Ci się przyznać:eviltong: A tak na marginesie, tomona focha strzeliła już przy pierwszym naszym spotkaniu - więc Figunia chyba już taka jest lub obcowanie z Tobą ją taką uczyniło:evil_lol: WYDZIEDZICZAM CIE POTWORO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Figarka nigdy fochów nie robiła i teraz to też takie ciut jest i to przez tego nabzdyczonego sierściucha wyczesanego :mad: Quote
Celina12 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jak to "mój" Szczeżujek miałby czegoś złego Kogoś uczyć?????Nie uwierzę.:shake: Oleńko widocznie czytałaś Figuni to jak to ja opisywałam obrażalskiego Hektorka zwanego Konikiem.....i tak to Mądralińska Figarka naumiała się...:diabloti: Musisz uważać co przy jamnikach mówisz....one to WYKORZYSTUJĄ...[SIZE=2]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Celinka kochana zawsze bierze wine na siebie ale nie Celinko to Figuni kuzyn tak ją wyuczył i nie ma co go bronić ewidentnie zły wpływ:mad: Quote
magdalena_w Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Koniec masz karę - Żujek nie da Tobie buzi następnym razem!!!:mad: Już ja z nim pogadam:eviltong: Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 magdalena_w napisał(a):Koniec masz karę - Żujek nie da Tobie buzi następnym razem!!!:mad: Już ja z nim pogadam:eviltong: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: sama se wezmę:megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
brazowa1 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Ja tam nic nie powiem,ale wydaje mi sie,ze Zujek nie jest w stanie nie tylko nauczyc kogos czegos złego,ale nawet zle pomyslec nie umie. Wydaje mi sie,ze to jednak silna domieszk jamniczej krwi u Figi...:razz: Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 brazowa1 napisał(a):Ja tam nic nie powiem,ale wydaje mi sie,ze Zujek nie jest w stanie nie tylko nauczyc kogos czegos złego,ale nawet zle pomyslec nie umie. a co Ty sie tak im podlizujesz,a? Wydaje mi sie,ze to jednak silna domieszk jamniczej krwi u Figi...:razz: i powiem Figuni jak na nią brzydkie rzeczy gadasz i jak przyjedziemy do Sopotu po Milarki urlopie to Figunia nawet raz nie zaszczeka:obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
akucha Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Naucz ją Olenko, żeby te ciotki - co to na nią gadają - ugryzła! :diabloti: Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 akucha napisał(a):Naucz ją Olenko, żeby te ciotki - co to na nią gadają - ugryzła! :diabloti: oj to to ona bardzo dobrze potrafi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Neris Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dajta spokój kobity bo Wam Dofinę przywiozę, ona zaraz powychowuje wszystkich! Quote
akucha Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dofina do ludzisków łagodna :lol: Nie gadać mi na Dofinę, kocham ją!!! Figulca też, my czarne, charaktery trzymamy sie razem :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Tylko prosze Zujka nie szykanowac.Ten pies jest najslodszy,ze wszystkich psow,jakie znałam. Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Figunia jest g r z e c z n a, k o c h a n a ,dobrze u ł o ż o n a i wszystko naj naj naj to nie tak Akuszko ona nie ma czarnego charakteru to aniołek jest a jakie minki strzela:loveu: Quote
Kasia25 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 brazowa1 napisał(a):Tylko prosze Zujka nie szykanowac.Ten pies jest najslodszy,ze wszystkich psow,jakie znałam. NIE dostaniesz kebaba:evilbat: Quote
Neris Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Cioteczki, zaglądajcie do dzieci... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5567896#post5567896 Quote
Recommended Posts