Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żyjemy miałam kłopoty z synem i jego zdrówkiem niby już ok a nadal go boli, w kebabie też większy ruch więc bardzo często nie mam siły pisać ale raczej wszystko czytam:lol: Figunia jest bardzo żywym 100% jamniorkiem dziś podpatrzyłam jak się bawi z Basko fajnie Basiul taka wielka krowa a do małej taki delikatny kochaniuszki moje, musze ale to koniecznie musze mieć namiary na jakiegoś psiego okuliste, ja nie widze żadnej poprawy w oczkach Figi a cały czas ją leczę wiem że ona może nie widzieć tak jak powinna ale wrzód powinien już się zagoić a on nadal jest czynny to mnie bardzo martwi poza tym Figę bardzo oślepia słońce i to też nic dobrego :shake:

Posted

Jak się cieszę, że jesteś :lol:

Olenko, z dogo wiem, że polecanym okulistą jest doktor Garncarz, ale on przyjmuje w Warszawie. A wet, u którego leczysz Figunię, nie może Ci nic podpowiedzieć?

Posted

wiesz jak to jest, może to przyjąć że ona zle leczy a nie chciałabym jej urazić bo ona naprawde ma wielkie serce i polecam ją wszystkim to jedyny wet jakiego znam który nigdy nie kasuje za wizyty i kiedy tak jak Jaskierka trzeba było ratować grosza nie wzięła a włożyła w to całe swoje serce

Posted

Nie ma za co Olenko. Tak bym chciała, żeby Figunia mogła całą sobą cieszyć się dobrym życiem u Ciebie i żeby widziała, jak się uśmiechasz na jej widok. No, niech jej się uda!!!

Posted

Oleńko-masz rację...te nasze pieski kochają tak jak nikt inny nie potrafi .

Oddają całych SIEBIE w tej miłości-gotowe oddać wszystko dla nas.

A ludzie co robią??? Wystarczy popatrzeć na schroniska...często wstydzę się, że jestem człowiekiem...:shake:

Posted

Wrzody lecza sie bardzo dlugo i sa paskudne....moja kolezanka leczy juz od 2 miesiecy boxera,u roznych wetow i w sumie efekt jest jak u Figi-na krotko,potem znowu pojawiaja sie leki,ktore pomagaja... i tak w kołko.

Posted

Figi leczenie się zatrzymało nie wiem leki nie działają już czy co, wrzód w tym gorszym oczku myślę że cały czas był czynny i poprostu nie widze dalszych efektów leczenia a leczona jest od pierwszego dnia u mnie

Posted

serwis informacyjny z wczoraj: Figa fantastycznie bawi się z bokserami one kładą się żeby mogła sobie po uszach i pyszczkach pogryść a jak czasem malutka nie dosięga bo te wielkoludy stoją to łapie tam gdzie popadnie i to w udko to w kolanko itd........ wczoraj bawiła się z Antosiem a tan faflun nie chciał leżeć tylko ją mordką tak popychał że kręciła się w kółko więc Figaczek musiała sobie jakoś radzić a że w pewnym momencie nad główką zawisły jaj dwie wydmuszki to je sobie capnęła:evil_lol: biedny Antoś podskakiwał jak baletnica a ta trzyma:razz: