akucha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Gdzie Neris??? Quote
olenka_f Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ja pracuje w kebabie i w tym kebaboskim komputerze są różne dokumenty udało mi się kiedys zapisać w nich teledysk to czemu nie wierszyk Gabi przecież jest piękny Quote
brazowa1 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Ciotki,a pamietacie te piosenke spiewana przez dzieci o psach w schronisku??? wzruszajace dla mnie bylo,ma moze ktos zapisana? Quote
akucha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: Olenko, nie mam pojęcia!!! A skopiowałaś go do Worda??? Quote
akucha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ta piosenka jest chyba na stronie schroniska w Mielcu... Gdzieś ją widziałam. Nie mogę słuchać, bo ryczę. Quote
olenka_f Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ja nie mam pojęcia co zrobiłam wyskoczyło mi zapisz to zapisałam ale gdzie się zapisało już nie wyskoczyło więc zapisałam jeszcze parę razy ale nie ma co się martwić tu wszyscy wiedzą że potrafie namieszać i pogodzili się z losem a potem czyszczą i jeszcze pytają czy mi to potrzebne i gdzie przenieść Quote
olenka_f Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 a skąd ja mam tą łapkę pod imieniem? Quote
akucha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Łaoke dostałaś za 100 postów na dogo :lol: Olenko, pamiętasz jaki tytuł nadałaś wierszykowi, gdy go zapisywałaś??? Bo to mozna odnaleźć. Quote
olenka_f Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ja sama napewno tytułu nie nadawałam ale tam były jakieś cyferki taki komputerowy tytulik Quote
magdalena_w Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 To cała moja SIOSTRA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
akucha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 To kiszka! nie da rady... zapisz jeszcze raz. Tylko wykasuj te cyferki i daj tytuł. Skopiuj wiersz, wklej do Worda, wybierz opcję zapisywania - potem - zapisz w moich dokumentach, albo na pulpicie. Quote
olenka_f Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 na pulpicie tego nie ma a w tym moje dokumenty jest tego tyle że nie ma mowy o sprawdzeniu i wszystko ma jakieś cyferki a nie tytul Quote
olenka_f Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 a ta Magda to wredna jest to ja dla niej wierszyk a ona taka dla mnie małpa a i tak będzie szukać gdzie mi się to samo zapisało Quote
magdalena_w Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 U Oli w pracy w kompie jest uszkodzony WORD i zapisywanie, a pozniej odzukiwanie dokumentow jest bardzo utrudnione! Quote
magdalena_w Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Olcia wejdz w moj komputer, pozniej w dysk C lub D (nie pamiętam) i szukaj folderu z "TYTUŁEM KOMPUTEROWYM" ;) Quote
olenka_f Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 zapisywanie mam w małym palcu jak widać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
akucha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Najlepiej wyslij Magdzie wiersz na prywatną wiadomość i po kłopocie. Quote
olenka_f Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ok to ja lepiej sobie poczytam te wierszyki bo na tych dyskach D C to tego jest pełno a jak mu skasuje dokumenty to mnie zje a wierszyk to sobie poczyta :multi: Quote
olenka_f Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 oczka Figuni są prawie wyleczone ale nie ma co sie cieszyć maleństwo jest bardzo bardzo chore teraz to już mi sie nic nie chce chyba za dużo najpierw Jaskierek teraz Figa, lekarz nawet leków na oczy które sie skończyły nie kazała kupować mam tylko czekać na wyrok jutro o 15 kiedy potwierdzą badania to co ona myśli Quote
brazowa1 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 BOze Olenko,w gardle mi zaschło...nie,to niemozliwe przeciez. Quote
olenka_f Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 jak widać możliwe beznadziejna niemoc a Figunia leje sie przez ręce a ja mogę tylko płakać Quote
Neris Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Olenko co się dzieje, czy możemy jakoś pomóc? Co to za nagły kryzys???? Trzymaj się kochana... Quote
brazowa1 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 matko,Oleńko,nawet nie wiem,co zrobic. Quote
olenka_f Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ja też nie wiem nastepna noc nieprzespana Figunia ma chyba mocznice wszystko na to wskazuje od 4 dni nie je tylko pije wode ktora zwraca po 5 minutach dzis zrobila rano siusiu i to wszystko dzis tez bardzo malo pije dostaje oczywiscie kroplowke ma na stale wenflon jezdzi ze mna do pracy wysiadly nerki zapytalam sie od czego zachorowala a lekarz mowi ze ona najprawdopodobniej juz dawno choruje wszystko sie laczy nosek zapchany i doslownie co 2 godziny czyszczony bo inaczej nie moze oddychac te oczka no i kompletny brak sily w nozkach jest jeden dzien wielkiej poprawy a nastepnego dnia siada tyle na raz ale wydaje mi sie ze skoro jest poprawa choc na jeden dzien to Figaczek walczy tylko ze z mocznicą nie da rady wiem to bo sama musialam uspac ukachanego kota Rigielka bo ktoregos dnia rano znalazlam go pod wanną w kałuży krwi i nic nie dało ze błagałam lekarza o ratowanie spytał sie mnie czy chce żeby dalej cierpiał jutro beda wyniki a i jeszcze jedno przestrzegam przed puszkami z jedzeniem dla zwierzat nawet te wiskas i chapi itd a marbi to powinno byc zakazane Quote
brazowa1 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Boze, Olenko,naprawde jestem wystraszona. Quote
Recommended Posts