Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie mam pojęcia co zrobiłam wyskoczyło mi zapisz to zapisałam ale gdzie się zapisało już nie wyskoczyło więc zapisałam jeszcze parę razy ale nie ma co się martwić tu wszyscy wiedzą że potrafie namieszać i pogodzili się z losem a potem czyszczą i jeszcze pytają czy mi to potrzebne i gdzie przenieść

Posted

To kiszka! nie da rady... zapisz jeszcze raz. Tylko wykasuj te cyferki i daj tytuł.
Skopiuj wiersz, wklej do Worda, wybierz opcję zapisywania - potem - zapisz w moich dokumentach, albo na pulpicie.

Posted

oczka Figuni są prawie wyleczone ale nie ma co sie cieszyć maleństwo jest bardzo bardzo chore teraz to już mi sie nic nie chce chyba za dużo najpierw Jaskierek teraz Figa, lekarz nawet leków na oczy które sie skończyły nie kazała kupować mam tylko czekać na wyrok jutro o 15 kiedy potwierdzą badania to co ona myśli

Posted

ja też nie wiem nastepna noc nieprzespana Figunia ma chyba mocznice wszystko na to wskazuje od 4 dni nie je tylko pije wode ktora zwraca po 5 minutach dzis zrobila rano siusiu i to wszystko dzis tez bardzo malo pije dostaje oczywiscie kroplowke ma na stale wenflon jezdzi ze mna do pracy wysiadly nerki zapytalam sie od czego zachorowala a lekarz mowi ze ona najprawdopodobniej juz dawno choruje wszystko sie laczy nosek zapchany i doslownie co 2 godziny czyszczony bo inaczej nie moze oddychac te oczka no i kompletny brak sily w nozkach jest jeden dzien wielkiej poprawy a nastepnego dnia siada tyle na raz ale wydaje mi sie ze skoro jest poprawa choc na jeden dzien to Figaczek walczy tylko ze z mocznicą nie da rady wiem to bo sama musialam uspac ukachanego kota Rigielka bo ktoregos dnia rano znalazlam go pod wanną w kałuży krwi i nic nie dało ze błagałam lekarza o ratowanie spytał sie mnie czy chce żeby dalej cierpiał jutro beda wyniki a i jeszcze jedno przestrzegam przed puszkami z jedzeniem dla zwierzat nawet te wiskas i chapi itd a marbi to powinno byc zakazane