Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwonilam do Irmy ale ten bidulek jej jest chory tak mi przykro juz mi powiedziala gdzie zrobie wyniki bez laski no ale za kase oczywiscie i moze lek nada sie i pomoze mojej malutkiej

Posted

wiem dzieki ale narazie to musze znalezc kogos kto jej zrobi badania bo jesli nie miala nosowki to skad porazenie nerwow po nosowce no i co z tym noskiem on jej bardzo dokucza a do tego ona ma juz otarcia na nozkach od tych upadkow a Madzia mowi nie nos jak sie krew leje to jak nie nos

Posted

Nie z nosa Akuszko, Olenka ma klawiaturę bez naszych wężykowych znaków i kropek i przecinków, pisała jakiś czas temu.

Tam jest "Madzia mówi nie noś, ale jak się krew leje to jak nie noś". Z nóżek znaczy ta krew!

Posted

wiecie co zrobilam sama bez konsultacji z lekarz i bez przyznania sie nikomu oczywiscie procz mojej siostry od czwartku wieczor podaje Fidze naproksen to taki lek ktory ja dostalam na zapalenie stawow i mi szybko pomogl choc wylam z bolu jak kojot no i dzis Figunia tak troszke pobiegala na ogrodku znow ochrzanila choinke poszla pod bude psow im cos nawrzucala a potem przyszla pod okno zawolac ze czas wracac do domu przewrocila sie moze 5 razy to jak na wczesniejsze 2 kroczki i upadek to sukces wiem ze tak nie wolno robic ale mi serce pekalo jak widzialam jak ona cierpi a mi ten lek naprawde pomogl i jej chyba tez

Posted

Olenko, masz śliczny avatarek!!!
Cieszę się, że Figa już ruchliwsza... Być może to zasługa Naproksenu, przecież zwierzaki dostaja czasem ludzkie lekarstwa w odpowiednich dawkach. Najważniejsze, że lepiej ;)

Posted

Ładniusi mój Jaskierek prawda i umiem już pisać ćśż Kasia mnie nauczyla :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Jaskier jest piekny!
A Kasia25 to bardzo dobra ciotka :iloveyou:
Hmmmm,Kasia,a moze jakis banerek dla Oleńki,co? To ten obrazek pod postami ,reklamujacy pieski do adopcji.Ja mam akurat Kluske,kazdy z naszej "mafii nadmorskiej" nosi jakiegos pieska,zeby jak najwiecej ludzi go zobaczylo.
Co Ty na to Olenka f?

Posted

Pewnie też chce taki obrazek jakiś piekny a Madzia tam u tej foczki jest taki piekny wierszyk od Gsbi dla ciebie ale wcale nie umiem ci go wyslac tylko gdzieś go pare razy zapisałam mam nadzieje że nie w dokumentach kebaba

Posted

oj Ciotki,za zrozumieniem trzeba czytac :) cyt Olenki:

"a Madzia tam u tej foczki jest taki piekny wierszyk od Gabi dla ciebie ale wcale nie umiem ci go wyslac tylko gdzieś go pare razy zapisałam mam nadzieje że nie w dokumentach kebaba"