Ania+Milva i Ulver Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Psinki małe badzcie zdrowe...trzymam kciuki!!!:) Quote
agusiazet Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 I ja jeszcze podrzucę na pierwszą stronkę!!! Quote
LALUNA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A cioteczka Sahara sie opuszcza w swoich obowiazkach:evil_lol: :eviltong: Quote
Luna007 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 no własnie - może ktoś by im dał tymczas?? bo ja cały czas mam bazyle....... Quote
sahara Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wiem że niecierpliwie czekacie, przepraszam. Mam nowe zdjęcia, będą jutro. Dziewczyny miewaja się dobrze. Kaszel męczy, ale tak samo kasłały moje suki po schronisku. Myślę że nie ma powodu do niepokoju. O domku intensywnie myślimy. Jutro wstawie zdjęcia, dzisiaj jestem b zajęta. Quote
Czaka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Kto przygarnie maleństwa? :modla: :modla: :modla: Quote
sahara Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Czas na obiecane fotki :lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
sahara Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 agusiazet napisał(a):A jak zdrówko panienek? Zdrówko tak jak wcześniej, kaszlą, ale wszystko do wyleczenia :lol: Quote
Aga76 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Małe śliczności czekają na miłość... Dziewczynki proszą o domek... Quote
Luna007 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ależ one są śliczne - takie słodkie psie dzieci - kto im pomoże???? a kiedy będą przeniesione na zewnątrz? Czy jak są chore to może pozwolą im dłużej mieszkać w pomieszczeniu?? Quote
red Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 One nie są w pomieszczeniu zamkniętym, mają malutki boks z malutkim wyjściem na zewnątrz okratowanym. Ciasno bardzo, bo to pomieszczenia dla szczeniaków.A one są jednak sporymi szczeniakami. Quote
sahara Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Luna007 napisał(a):ależ one są śliczne - takie słodkie psie dzieci - kto im pomoże???? a kiedy będą przeniesione na zewnątrz? Czy jak są chore to może pozwolą im dłużej mieszkać w pomieszczeniu?? Tak jak red napisała one mają malutki boks i wybieg tylko dla siebie. I na razie tam zostaną. :lol: Quote
Yona Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Pytanie: Jaki jest koszt szczepienia obu dziewczynek, bo chciałabym go pokryć? :p Quote
Luna007 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Yona napisał(a):Pytanie: Jaki jest koszt szczepienia obu dziewczynek, bo chciałabym go pokryć? :p Yona one już są zaszczepione - tylko domki potrzebne :shake::shake::shake: Quote
pajunia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Mialam wlasnie bardzo mila i przyjemna rozmowe z kierownictwem schroniska i pania weterynarz. Udzielono mi odpowiedzi na wszelkie moje pytania, i musze z przyjemnoscia zaznaczyc, ze rozmowa z pania weterynarz rowniez do przyjemnych nalezala. Bylam milo zaskoczona. Edna i Sahara czuja sie lepiej i beda szykowane do domku. Ciesze sie bardzo. :lol: Quote
Recommended Posts