sylwija Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 pewnie, niesamowity postęp zrobiła u obraczus87 poza tym na psa,kota miłość trzeba sobie zasłużyć.. a nie tylko brać.. Quote
obraczus87 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Dzisiaj doszło do nieporozumienia pomiędzy Myszką a Tiną. Wypuściłam Mysze na dwór, teść powiedział, że suczki są na górze. Aż tu nagle Tina wyskakuje (pomimo tego, że w nocy miała 3 ataki padaczki....) zza krzaczka... Myszką podeszła, zaczęłą Ją wąchać a Tiną wredota się zaczęła rzucać. Więc Myszka również... złapałam Myszę chyba za tylnie łapy :evil_lol: no ale podrapała mi cały policzek :roll: to nie jest wina Myszola... tylko Tiny. Wtedy jak mnie Mysza ugrzyła to Tina też zaczęła. Małe to to jest, stare, ledwo chodzi a takie wredne, że szok. Z lepszych wieści, podczas grillowania Myszka z Deją chyba ze dwie godziny chodziły sobie razem po podwórku. Nawet Myszka zaczepiała Dejciora do zabawy, kreciła doopeczką, podgryzała Jej łapy... ale Deja była bardzo ostrożna ;) Po tych wyczynach Mysza padła. Dobudzić Jej nie mogę :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Myszolińska ;) Mysza dostała takiego futra, że wygląda jakby przytyła kilka kg... a w rzeczywistości tak nie jest... sierść wyłazi jej garściami :roll: Quote
obraczus87 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Tak Myszka lata :D A to zdjęcia robione kilka minut temu :) Quote
obraczus87 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Takaaaa jestem zmęczona :evil_lol: Quote
sylwija Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 świetnie wygląda :) ale jest chyba rozpieszczana i lubi to :D Quote
obraczus87 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 CZy jest rozpieszczana... chmm tego nie wiem :hmmmm::hmmmm::hmmmm: nie pozwalamy Jej na wszystko. Aczkolwiek u nas jest jedynaczka, więc chyba przez to więcej JEj wolno ;) no i nasza uwaga skupiona jest tylko na Niej. Kiedyś musze nagrać jak Myszka dostaje szału, gdy ktoś obcy wchodzi do domu, gdy coś usłyszy wkurzającego itp... ona dostaje szału, a ja dostaję szału, bo tak wtedy szczeka, że pół ulicy Ją słyszy a mi uszy pękają. Quote
mmd Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ślicznieje dziewczynka :) Aż dziwne, że tłumy nie uderzyły jeszcze po nią. Quote
Pyrdka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 (edited) Dawno mnie u Myszola nie było. Widzę,że dziewczyna robi postępy. Śliczna jest. Migotka tez gubi futro. Toniemy w kłaczorach. Edited April 22, 2012 by Pyrdka Quote
Nutusia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Prześliczna! Rzeczywiście aż dziw, że się telefony nie urywają... Quote
malawaszka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 tutaj trochę warszawskich dogomaniaków więc zapytam - czy ktoś mógłby pomóc z wizytą przed adopcyjną dla sznaucera olbrzyma w Legionowie? :modla: Quote
3 x Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='obraczus87']Takaaaa jestem zmęczona :evil_lol: jakie ona ma śmiesznie krótkie łapiny :evil_lol: Quote
Ziutka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Słodziutka Myszka :loveu: jest śliczna! Martusia...może ogłosimy drugi raz z tymi fotkami ? :diabloti: Quote
Bonsai Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 I ja się melduję, mało piszę, ale podczytuję. Mychol piękny. Czuję, że dogadałby się z moim dzikusem Buddy'm. :) Quote
obraczus87 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 malawaszka napisał(a):tutaj trochę warszawskich dogomaniaków więc zapytam - czy ktoś mógłby pomóc z wizytą przed adopcyjną dla sznaucera olbrzyma w Legionowie? :modla: Napisz do Kociabanda2 i asiaf1. Może One pomogą ;) 3 x napisał(a):jakie ona ma śmiesznie krótkie łapiny :evil_lol: A gdybyś widziała jak na nich biega szybciutko :evil_lol: Ziutka napisał(a):Słodziutka Myszka :loveu: jest śliczna! Martusia...może ogłosimy drugi raz z tymi fotkami ? :diabloti: Kochana, wstrzymajmy się jeszcze. Miałam przed chwila tel. Pani ma porozmawiać na dniach z mężem i da mi znać. :) Bonsai napisał(a):I ja się melduję, mało piszę, ale podczytuję. Mychol piękny. Czuję, że dogadałby się z moim dzikusem Buddy'm. :) :loveu: pewnie by się dogadali :loveu: Quote
Akrum Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 i ja odwiedzam piękną Myszkę :) widzę, że się dziewczyna zadomowiła u Was :) pięknie się prezentuje w tych czerwonych szeleczkach, ale jeszcze piękniej w betach :) Quote
cisowianka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 od czasu do czasu też zaglądam i podziwiam :) Quote
obraczus87 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Dziękuję wszystkim za odwiedziny u Myszolińskiej :) Ciekawe czy ta Pani zadzwoni.... Quote
Nutusia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Duuuuużo by straciła, gdyby nie zadzwoniła i nie najlepiej by to o niej świadczyło ;) Quote
Ellig Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Sliczna Myszka:) Jakie ladne zdjecia.Prosze pani.....Niech pani dzwoni bo straci pani, szanse na adopcje cudownej psinki:) Quote
obraczus87 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Myszolińska to cudowna psina :loveu: Dzisiaj Mysza wszystkie rzeczy z kanapy postanowiła umieścić na podłodze :evil_lol: nie wiem, może za mało miejsca na kanapie miała?? :razz: Quote
Nutusia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Może i tak! Malutka, malutka, co nie znaczy, że ma się na skraweczku kanapy WYGODNIE mieścić! ;) Quote
obraczus87 Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 (edited) Nutusia napisał(a):Może i tak! Malutka, malutka, co nie znaczy, że ma się na skraweczku kanapy WYGODNIE mieścić! ;) W sumie masz rację :) Edited April 24, 2012 by obraczus87 Quote
obraczus87 Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Nutusia napisał(a):Uwielbiam mieć rację :) A kto tego nie uwielbia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts