Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj doszło do nieporozumienia pomiędzy Myszką a Tiną.
Wypuściłam Mysze na dwór, teść powiedział, że suczki są na górze. Aż tu nagle Tina wyskakuje (pomimo tego, że w nocy miała 3 ataki padaczki....) zza krzaczka... Myszką podeszła, zaczęłą Ją wąchać a Tiną wredota się zaczęła rzucać. Więc Myszka również... złapałam Myszę chyba za tylnie łapy :evil_lol: no ale podrapała mi cały policzek :roll: to nie jest wina Myszola... tylko Tiny.
Wtedy jak mnie Mysza ugrzyła to Tina też zaczęła. Małe to to jest, stare, ledwo chodzi a takie wredne, że szok.

Z lepszych wieści, podczas grillowania Myszka z Deją chyba ze dwie godziny chodziły sobie razem po podwórku. Nawet Myszka zaczepiała Dejciora do zabawy, kreciła doopeczką, podgryzała Jej łapy... ale Deja była bardzo ostrożna ;)

Po tych wyczynach Mysza padła. Dobudzić Jej nie mogę :evil_lol:

Posted

CZy jest rozpieszczana... chmm tego nie wiem :hmmmm::hmmmm::hmmmm:
nie pozwalamy Jej na wszystko. Aczkolwiek u nas jest jedynaczka, więc chyba przez to więcej JEj wolno ;) no i nasza uwaga skupiona jest tylko na Niej.

Kiedyś musze nagrać jak Myszka dostaje szału, gdy ktoś obcy wchodzi do domu, gdy coś usłyszy wkurzającego itp... ona dostaje szału, a ja dostaję szału, bo tak wtedy szczeka, że pół ulicy Ją słyszy a mi uszy pękają.

Posted (edited)

Dawno mnie u Myszola nie było. Widzę,że dziewczyna robi postępy. Śliczna jest. Migotka tez gubi futro. Toniemy w kłaczorach.

Edited by Pyrdka
Posted

malawaszka napisał(a):
tutaj trochę warszawskich dogomaniaków więc zapytam - czy ktoś mógłby pomóc z wizytą przed adopcyjną dla sznaucera olbrzyma w Legionowie? :modla:

Napisz do Kociabanda2 i asiaf1. Może One pomogą ;)

3 x napisał(a):
jakie ona ma śmiesznie krótkie łapiny :evil_lol:

A gdybyś widziała jak na nich biega szybciutko :evil_lol:

Ziutka napisał(a):
Słodziutka Myszka :loveu: jest śliczna!
Martusia...może ogłosimy drugi raz z tymi fotkami ? :diabloti:

Kochana, wstrzymajmy się jeszcze. Miałam przed chwila tel. Pani ma porozmawiać na dniach z mężem i da mi znać. :)

Bonsai napisał(a):
I ja się melduję, mało piszę, ale podczytuję. Mychol piękny. Czuję, że dogadałby się z moim dzikusem Buddy'm. :)

:loveu: pewnie by się dogadali :loveu:

Posted

i ja odwiedzam piękną Myszkę :)
widzę, że się dziewczyna zadomowiła u Was :)
pięknie się prezentuje w tych czerwonych szeleczkach, ale jeszcze piękniej w betach :)

Posted

Myszolińska to cudowna psina :loveu:

Dzisiaj Mysza wszystkie rzeczy z kanapy postanowiła umieścić na podłodze :evil_lol: nie wiem, może za mało miejsca na kanapie miała?? :razz:

Posted (edited)

Nutusia napisał(a):
Może i tak! Malutka, malutka, co nie znaczy, że ma się na skraweczku kanapy WYGODNIE mieścić! ;)

W sumie masz rację :)

Edited by obraczus87