zula131 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Kurczę, może poprosić o pomoc Panią Teresę Borcz. Dawała sobie radę z tak paskudnymi ranami i odleżynami, że nie było nadziei na wyleczenie. Może i tutaj coś by pomogła, poradziła :( Quote
wika09 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Straszne, nie mogę czytać o tym biedaku. A może potrzebne są jakieś lepsze, droższe leki. Mam nadzieję, że można mu jeszcze pomóc. Quote
kasiapsiaki Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ślimaczku walcz!!nie poddawaj się:( Quote
maja602 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 zula131 napisał(a):Kurczę, może poprosić o pomoc Panią Teresę Borcz. Dawała sobie radę z tak paskudnymi ranami i odleżynami, że nie było nadziei na wyleczenie. Może i tutaj coś by pomogła, poradziła :( Trzeba prosić o pomoc każdego, kto może pomóc. Quote
Basia1244 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 przynoszę złe wieści Ślimak odszedł dziś w nocy, zasnął sam, bez pomocy weta śpij spokojnie Ślimaczku *:( Quote
Cantadorra Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Basia1244 napisał(a):przynoszę złe wieści Ślimak odszedł dziś w nocy, zasnął sam, bez pomocy weta śpij spokojnie Ślimaczku *:( O mój Boże, tak mi przykro......... tak bardzo mi przykro :( :( :( Tak trudno mi się pogodzić z tą śmiercią :( Śpij pieseczku spokojnie......... :( Quote
maja602 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Jest mi bardzo przykro. Popłakałam nad nim wcześniej jak się dowiedzialam, że tak bardzo cierpi i teraz też, mimo, że nic go już nie boli. Quote
mimblunka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ślimaczku tak mi przykro...że umarłeś tam sam. Wierzyłam, że los jeszcze się do ciebie uśmiechnie. Co za ludzie, że oddali Cię biednego na stare lata do schronu. Quote
brzośka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 przykro mi bardzo :( na pewno lepiej ci teraz Ślimaczku kochany za TM [*] Quote
sunia2000 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Przyjechałam dziś do wro, od razu przeczytałam wieści na dogo ale myślałam że jeszcze Ślimak się podźwignie, jeden telefon późńiej już wiedziałam że jednak się nie podźwignął:( Przykro mi bardzo ale już się pogodziłam że wszystkich psów nie da się uratować:( Ślimak już odszedł ale zostały inne potrzebujące. Mam nadzieję że osoby które deklarowały pomoc naszemu dziadziusiowi przeniosą deklarację na inną bidę. Zaraz zrobię spis deklaracji i wstawie do 1 postu. Quote
olalolaa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Bardzo to przykre, ale już nie cierpi, nic go nie boli. Jak tylko weszłam tam rano i zobaczyłam że go nie ma.. ehh :( [*] Quote
fochu Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 :((( oczywiście swoje 20 zł przeleję na innego psa Powiedz tylko Pati na kogo i komu Quote
róża35 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Kochany Ślimaczku,śpij spokojnie maleńki...... Quote
Kocurek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Slimaczku.....:(juz nie boli...:( Bardzo mi przykro..........:( Quote
justika Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ale to wszystko jest niesprawiedliwe.....:( Quote
piescofajnyjest Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 straszny smutek i zal!!!!!! Slimak [*] Quote
wolf122 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Jestem wredny i mam nadzieję,że ludzie którzy Ślimaka porzucili na starość będą tak samo cierpieć i umierać w noclegowni lub lepiej pod mostem przy minus 30.Dziecinne to co napisałem ale zawsze czuję jakąś ulgę,może się spełni:angryy: Ślimaczku biegaj po zielonych łąkach razem z innymi zwierzakami i moimi psiakami,które też odeszły. Quote
abilab Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ślimaku powróciłes w czasy gdy byłeś młody zdrowy i nic Cie nie bolalo , biegaj sobie po łąkach zielonych , wzgórzach kwiecistych:( Quote
karolina175 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 :(:(:( Dlaczego swiat jest tak niesprawideliwy :( Swoja deklaracje chcialabym przekazac na innego biednego psa ktorego chcemy przeniesc do hotelu jesli to nie problem Quote
maja602 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 wolf122 napisał(a):Jestem wredny i mam nadzieję,że ludzie którzy Ślimaka porzucili na starość będą tak samo cierpieć i umierać w noclegowni lub lepiej pod mostem przy minus 30.Dziecinne to co napisałem ale zawsze czuję jakąś ulgę,może się spełni:angryy: Ślimaczku biegaj po zielonych łąkach razem z innymi zwierzakami i moimi psiakami,które też odeszły. Nie jesteś wredny ani dziecinny. Ja też uważam, że to co się złego zrobiło, powinno wrócić. To po prostu jest sprawiedliwe. Quote
barb Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 (edited) [quote name='karolina175']:(:(:( Dlaczego swiat jest tak niesprawideliwy :( Swoja deklaracje chcialabym przekazac na innego biednego psa ktorego chcemy przeniesc do hotelu jesli to nie problem Sorki, że się wcinam ale może by wziąć pod uwagę Wiki tez pod opieką Suni2000 ? Jest już wprawdzie w hoteliku ale brakuje jej 185 zł stałych deklaracji, jesli dobrze liczę. Sunia radzi sobie jedynie bazarkami ale wiadomo jak z nimi jest - raz przyniosą jakiś dochód raz nie ... Gdyby Wiki miala komplet deklaracji dawałoby jej to jakieś poczucie bezpieczeństwa, że nie wróci do schroniska... Co Ty na to Patrycja ? To link do wątku Wiki http://www.dogomania.pl/threads/204755-!!!Nadziana-na-druty-cudem-przeżyła!!!!Potrzebne-deklaracje!!! Edited February 12, 2012 by barb Quote
wika09 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Jednak przegrał walkę :-(:-(:-(. Śpij psinko spokojnie. a włacicielowi życzę, żeby do końca życia nie przespał ani jednej nocy. Quote
Kocurek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ja rowniez zycze wszystkiego co najgorsze temu "wlascicielowi"!.Oczywiscie przekaze moja deklaracje na inna bide,Ale jesli beda potrzebne pieniadze na DT dla Rexa to wtedy chcialabym ja przeniesc dla niego. Ech Rex........bardzo,bardzo smutna historia...:( Slimaczku bede pamietac.......:( Quote
Recommended Posts