Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurczę, może poprosić o pomoc Panią Teresę Borcz. Dawała sobie radę z tak paskudnymi ranami i odleżynami, że nie było nadziei na wyleczenie. Może i tutaj coś by pomogła, poradziła :(

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zula131 napisał(a):
Kurczę, może poprosić o pomoc Panią Teresę Borcz. Dawała sobie radę z tak paskudnymi ranami i odleżynami, że nie było nadziei na wyleczenie. Może i tutaj coś by pomogła, poradziła :(

Trzeba prosić o pomoc każdego, kto może pomóc.

Posted

Basia1244 napisał(a):
przynoszę złe wieści
Ślimak odszedł dziś w nocy, zasnął sam, bez pomocy weta
śpij spokojnie Ślimaczku *:(

O mój Boże, tak mi przykro......... tak bardzo mi przykro :( :( :( Tak trudno mi się pogodzić z tą śmiercią :( Śpij pieseczku spokojnie......... :(

Posted

Przyjechałam dziś do wro, od razu przeczytałam wieści na dogo ale myślałam że jeszcze Ślimak się podźwignie, jeden telefon późńiej już wiedziałam że jednak się nie podźwignął:(
Przykro mi bardzo ale już się pogodziłam że wszystkich psów nie da się uratować:( Ślimak już odszedł ale zostały inne potrzebujące. Mam nadzieję że osoby które deklarowały pomoc naszemu dziadziusiowi przeniosą deklarację na inną bidę. Zaraz zrobię spis deklaracji i wstawie do 1 postu.

Posted

Jestem wredny i mam nadzieję,że ludzie którzy Ślimaka porzucili na starość będą tak samo cierpieć i umierać w noclegowni lub lepiej pod mostem przy minus 30.Dziecinne to co napisałem ale zawsze czuję jakąś ulgę,może się spełni:angryy: Ślimaczku biegaj po zielonych łąkach razem z innymi zwierzakami i moimi psiakami,które też odeszły.

Posted

wolf122 napisał(a):
Jestem wredny i mam nadzieję,że ludzie którzy Ślimaka porzucili na starość będą tak samo cierpieć i umierać w noclegowni lub lepiej pod mostem przy minus 30.Dziecinne to co napisałem ale zawsze czuję jakąś ulgę,może się spełni:angryy: Ślimaczku biegaj po zielonych łąkach razem z innymi zwierzakami i moimi psiakami,które też odeszły.

Nie jesteś wredny ani dziecinny. Ja też uważam, że to co się złego zrobiło, powinno wrócić. To po prostu jest sprawiedliwe.

Posted (edited)

[quote name='karolina175']:(:(:( Dlaczego swiat jest tak niesprawideliwy :( Swoja deklaracje chcialabym przekazac na innego biednego psa ktorego chcemy przeniesc do hotelu jesli to nie problem

Sorki, że się wcinam ale może by wziąć pod uwagę Wiki tez pod opieką Suni2000 ?
Jest już wprawdzie w hoteliku ale brakuje jej 185 zł stałych deklaracji, jesli dobrze liczę.
Sunia radzi sobie jedynie bazarkami ale wiadomo jak z nimi jest - raz przyniosą jakiś dochód raz nie ...

Gdyby Wiki miala komplet deklaracji dawałoby jej to jakieś poczucie bezpieczeństwa, że nie wróci do schroniska...

Co Ty na to Patrycja ?

To link do wątku Wiki
http://www.dogomania.pl/threads/204755-!!!Nadziana-na-druty-cudem-przeżyła!!!!Potrzebne-deklaracje!!!

Edited by barb
Posted

ja rowniez zycze wszystkiego co najgorsze temu "wlascicielowi"!.Oczywiscie przekaze moja deklaracje na inna bide,Ale jesli beda potrzebne pieniadze na DT dla Rexa to wtedy chcialabym ja przeniesc dla niego.
Ech Rex........bardzo,bardzo smutna historia...:(

Slimaczku bede pamietac.......:(