Cantadorra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Sunia, przygotuj mi krótki tekst ok.4-5 zdań dla Ślimaczka i nr telefonu, może macie jakiś łatwo zapamiętywalny? Oraz adres mail. Quote
sunia2000 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Conraddo napisał(a):A moze lepiej znalezc inny DT? Na ogol jezeli ktos przyjmuje psa do DT, to za darmo. To ma byc pomoc, a nie zaplata za miejsce w hotelu. Ja rozumiem,ze osoba chcaca przyjac psa moglaby prosic o srodki na leczenie czy bude, ale moim zdaniem prawie 10 zl na dzien, kazdego miesiaca to dosc duzo dla zdrowego psa. Wg tego, co napisaliscie, on jest generalnie zdrowy; ma rany - ale one sie szybko zagoja i jest potrzebna tylko pomoc weterynaryjna dorazna. NAprawde ta oferta jest dosc podejrzana. Conraddo jeśli masz jakiś bdt to chętnie skorzystam, ale z tego co się orientuje to bezpłatne dt umierają śmiercią drastyczną.Jak na razie udało mi się znaleźć taki za 250zł i widać że chyba nigdy nie miałeś na utrzymaniu starego psa skoro twierdzisz że 250zł za dużego starego psa to dużo?! Ja mam dwa średnie, stare psy, na szczęście zdrowe i miesięcznie wydaje na nie 300-400zł. Takiemu psu nie wystarczy suche Chapii, potrzeba dobrej karmy, najlepiej weterynaryjnej, do tego witaminy, suplementy, częste wizyty u weta bo u starych psów nie powinno się niczego lekceważyć, nawet głupiego kataru. Poza tym większość dt pobiera opłatę+karmę a tu płacimy tylko za koszty utrzymania! Jeśli taka będzie wola osób na wątku to odmówię to miejsce które znalazłaM a ty szukaj mu BEZPŁATNEGO DT-POWODZENIA ŻYCZĘ! Quote
sunia2000 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 wika09 napisał(a):Ja też dołożę 20 zł stałej. Cantadorra napisał(a):Conrado, a masz jakiś BDT na oku? Jeśli tak, to w każdej chwili możemy Ślimaczka przenieść. Sunia, deklaruję dla Ślimaczka 50 zł deklaracji. Dziękuje kochane! Mamy już 140zł:) Quote
sunia2000 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Cantadorra napisał(a):Sunia, przygotuj mi krótki tekst ok.4-5 zdań dla Ślimaczka i nr telefonu, może macie jakiś łatwo zapamiętywalny? Oraz adres mail. Jeśli jest łatwo zapamiętywalny nr 509 277 122 to proszę bardzo:) mail: [email protected] A tekst to wieczorem jak mi szare komórki odmarzną:) Quote
Basia1244 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ja przypominam, ze mamy 20 zł od mojego sąsiada - chłopa przypilnuję :) Quote
sunia2000 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Basia1244 napisał(a):ja przypominam, ze mamy 20 zł od mojego sąsiada - chłopa przypilnuję :) Z głowy mi wyleciało:) No to mamy 160zł:) Quote
brzośka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 25O zł to chyba najtańszy tymczas płatny jaki widziałam Quote
karolina175 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Oby reszta deklaracji sie uzbierala :) Quote
mimblunka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Co prawda u mnie pustki z portfelu, ale poszłam na żebry :P mama mimblunki deklaruje 20 zł :) Dziewczyny ja ostatnimi czasy słabo stoję z czasem, pomóżcie proszę z tekstem do ogłoszeń to wykupię Ślimakowi pakiecik. Sunia czy poprostu wstawić ten z pierwszego postu? A ten tymczas to we Wrocku? Znasz tych ludzi? Faktycznie cena jest zdumiewająco niska. Quote
sunia2000 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 mimblunka napisał(a):Co prawda u mnie pustki z portfelu, ale poszłam na żebry :P mama mimblunki deklaruje 20 zł :) Dziewczyny ja ostatnimi czasy słabo stoję z czasem, pomóżcie proszę z tekstem do ogłoszeń to wykupię Ślimakowi pakiecik. Sunia czy poprostu wstawić ten z pierwszego postu? A ten tymczas to we Wrocku? Znasz tych ludzi? Faktycznie cena jest zdumiewająco niska. Znam, znam, do nieznanych bym nie dała:) Cena niska bo za zwrot kosztów karmy i podstawowych potrzeb dziadka-żadnego zarobku tu nie ma jak twierdzą co niektórzy kilka postów wyżej:) Podziękuj mamie:) już mamy 180zł:) Kochane jutro wyjeżdzam i nie będę miała dostępu do neta do niedzieli więc uprzedzam o nieobecności na wątku. W razie czego podałam mój nr tel, można dzwonić:) Quote
Kocurek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Cioteczko,a jakby juz tam Slimaczek byl,to bedzie mozna go odwiedzic ze smaczkami?:) Quote
sunia2000 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Kocurek napisał(a):Cioteczko,a jakby juz tam Slimaczek byl,to bedzie mozna go odwiedzic ze smaczkami?:) Jak najbardziej będzie można:) Quote
fochu Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 po 10 i ja rzucę choć jakieś 20 zl na Ślimaka niestety jednorazowo Quote
kasiapsiaki Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 biedny Ślimaczek:( trzymaj się kochany.To co się dzieje,przerasta...Cioteczki zobaczcie porozsyłajcie proszę...jego los w ludzkich rękach,jak go nie weźmie ktoś,trafi do schroniska:( http://www.morusek.pl/ogloszenie/91616/wspanialy-skrzywdzony-piesek-szuka-domu!!-POMoz-ZNALEzc-SPRAWCe-ZNeCANIA-SIe./ Quote
MagdaH Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ode mnie też tylko 20zł, bo jestem zadeklarowana po same zęby:shake: Quote
MagdaH Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ślim, uszi w górę, nazbieramy Ci na domek...bo co jak co, ale przecież każdy szanujacy sie ślimak swój domek ma...nawet jeśli tymczasowy;) Quote
karolina175 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Cioteczki dalam 30zł deklaracji ale wiecie co dam mu 50zł stalej deklaracji i bedzie juz 200zł stalej deklaracji :) Wiec tylko zostanie do uzbierania jeszcze tylko 50zl :) Wiec mi zapiszcie stala deklaracje 50zł :) Quote
MagdaH Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 MagdaH napisał(a):Ode mnie też tylko 20zł, bo jestem zadeklarowana po same zęby:shake: Moja też stała Quote
MagdaH Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 A ktoś już ogarnął do kupy ile jest deklaracji? Tak tylko informacyjnie pytam, żeby się zorientować ile brakuje Quote
karolina175 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja obliczylam sama ze jest 200zl zdeklarowane :) Quote
Recommended Posts