Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Conraddo napisał(a):
A moze lepiej znalezc inny DT? Na ogol jezeli ktos przyjmuje psa do DT, to za darmo. To ma byc pomoc, a nie zaplata za miejsce w hotelu. Ja rozumiem,ze osoba chcaca przyjac psa moglaby prosic o srodki na leczenie czy bude, ale moim zdaniem prawie 10 zl na dzien, kazdego miesiaca to dosc duzo dla zdrowego psa.

Wg tego, co napisaliscie, on jest generalnie zdrowy; ma rany - ale one sie szybko zagoja i jest potrzebna tylko pomoc weterynaryjna dorazna.

NAprawde ta oferta jest dosc podejrzana.

Conraddo jeśli masz jakiś bdt to chętnie skorzystam, ale z tego co się orientuje to bezpłatne dt umierają śmiercią drastyczną.Jak na razie udało mi się znaleźć taki za 250zł i widać że chyba nigdy nie miałeś na utrzymaniu starego psa skoro twierdzisz że 250zł za dużego starego psa to dużo?! Ja mam dwa średnie, stare psy, na szczęście zdrowe i miesięcznie wydaje na nie 300-400zł. Takiemu psu nie wystarczy suche Chapii, potrzeba dobrej karmy, najlepiej weterynaryjnej, do tego witaminy, suplementy, częste wizyty u weta bo u starych psów nie powinno się niczego lekceważyć, nawet głupiego kataru. Poza tym większość dt pobiera opłatę+karmę a tu płacimy tylko za koszty utrzymania!
Jeśli taka będzie wola osób na wątku to odmówię to miejsce które znalazłaM a ty szukaj mu BEZPŁATNEGO DT-POWODZENIA ŻYCZĘ!

Posted

wika09 napisał(a):
Ja też dołożę 20 zł stałej.

Cantadorra napisał(a):
Conrado, a masz jakiś BDT na oku? Jeśli tak, to w każdej chwili możemy Ślimaczka przenieść.
Sunia, deklaruję dla Ślimaczka 50 zł deklaracji.

Dziękuje kochane!
Mamy już 140zł:)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Sunia, przygotuj mi krótki tekst ok.4-5 zdań dla Ślimaczka i nr telefonu, może macie jakiś łatwo zapamiętywalny? Oraz adres mail.

Jeśli jest łatwo zapamiętywalny nr 509 277 122 to proszę bardzo:)
mail: [email protected]

A tekst to wieczorem jak mi szare komórki odmarzną:)

Posted

Co prawda u mnie pustki z portfelu, ale poszłam na żebry :P mama mimblunki deklaruje 20 zł :)

Dziewczyny ja ostatnimi czasy słabo stoję z czasem, pomóżcie proszę z tekstem do ogłoszeń to wykupię Ślimakowi pakiecik. Sunia czy poprostu wstawić ten z pierwszego postu?
A ten tymczas to we Wrocku? Znasz tych ludzi? Faktycznie cena jest zdumiewająco niska.

Posted

mimblunka napisał(a):
Co prawda u mnie pustki z portfelu, ale poszłam na żebry :P mama mimblunki deklaruje 20 zł :)

Dziewczyny ja ostatnimi czasy słabo stoję z czasem, pomóżcie proszę z tekstem do ogłoszeń to wykupię Ślimakowi pakiecik. Sunia czy poprostu wstawić ten z pierwszego postu?
A ten tymczas to we Wrocku? Znasz tych ludzi? Faktycznie cena jest zdumiewająco niska.

Znam, znam, do nieznanych bym nie dała:) Cena niska bo za zwrot kosztów karmy i podstawowych potrzeb dziadka-żadnego zarobku tu nie ma jak twierdzą co niektórzy kilka postów wyżej:)

Podziękuj mamie:) już mamy 180zł:)

Kochane jutro wyjeżdzam i nie będę miała dostępu do neta do niedzieli więc uprzedzam o nieobecności na wątku. W razie czego podałam mój nr tel, można dzwonić:)

Posted

Cioteczki dalam 30zł deklaracji ale wiecie co dam mu 50zł stalej deklaracji i bedzie juz 200zł stalej deklaracji :) Wiec tylko zostanie do uzbierania jeszcze tylko 50zl :) Wiec mi zapiszcie stala deklaracje 50zł :)