karolina175 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Tez bym chciala swoja deklaracje przekazac na innego psa.... Quote
sunia2000 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='Kocurek']ja rowniez zycze wszystkiego co najgorsze temu "wlascicielowi"!.Oczywiscie przekaze moja deklaracje na inna bide,Ale jesli beda potrzebne pieniadze na DT dla Rexa to wtedy chcialabym ja przeniesc dla niego. Ech Rex........bardzo,bardzo smutna historia...:( Slimaczku bede pamietac.......:( Też myślałam o Rexie ale z jego "etykietką" ciężko będzie mu coś znaleźć:( Quote
barb Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='karolina175']Tez bym chciala swoja deklaracje przekazac na innego psa.... Czyli nie na Wiki ? Sytuacja Wiki tylko z pozoru nie wydaje się zła. Suczka ma małe a nawet bardzo małe szanse na adopcje; ma dziesięć lat, nie bardzo dogaduje się z innymi psami, dom dla niej powinien być bardzo specyficzny (bez dzieci, innych zwierząt, z ogrodem). Jest też kompletnie nieprzystowana do schronu gdyby przyszlo jej tam wrócić, a tak się w końcu moze stać. Jej wątek jest prawie zupelnie opuszczony. Dlatego pomyslalam o niej. Ale to jest oczywiście każdego indywidualna decyzja dlatego jeszcze raz przepraszam, że zabrałam tutaj głos. Ja też do tej pory nie zadeklarowalam na Wiki żadnej stalej kwoty ale staram się wspierać Patrycję robiąc ogłoszenia, oplacając ich wyróznienie, wcześniej wyróznienie allegro, czy robiąc zakupy na Wikuniowych bazarkach. Quote
karolina175 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='barb']Czyli nie na Wiki ? Sytuacja Wiki tylko z pozoru nie wydaje się zła. Suczka ma małe a nawet bardzo małe szanse na adopcje; ma dziesięć lat, nie bardzo dogaduje się z innymi psami, dom dla niej powinien być bardzo specyficzny (bez dzieci, innych zwierząt, z ogrodem). Jest też kompletnie nieprzystowana do schronu gdyby przyszlo jej tam wrócić, a tak się w końcu moze stać. Jej wątek jest prawie zupelnie opuszczony. Dlatego pomyslalam o niej. Ale to jest oczywiście każdego indywidualna decyzja dlatego jeszcze raz przepraszam, że zabrałam tutaj głos. Ja też do tej pory nie zadeklarowalam na Wiki żadnej stalej kwoty ale staram się wspierać Patrycję robiąc ogłoszenia, oplacając ich wyróznienie, wcześniej wyróznienie allegro, czy robiąc zakupy na Wikuniowych bazarkach. Jasne ja rozumiem :) Nie przepraszaj za zabralas głos bo kazdy ma do tego prawo:) Chce moja deklaracje na innego psa poniewaz on ma rownierz bardzo mala szanse na adopcje.... Dla Wikuni moge dac 30zł stałej deklaracji jesli to coz pomoze :) Quote
barb Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 karolina175 napisał(a):Jasne ja rozumiem :) Nie przepraszaj za zabralas głos bo kazdy ma do tego prawo:) Chce moja deklaracje na innego psa poniewaz on ma rownierz bardzo mala szanse na adopcje.... Dla Wikuni moge dac 30zł stałej deklaracji jesli to coz pomoze :) W jej sytuacji każda złotówka się liczy. 30 zł to jest bardzo dużo... Zastanów się, tak żeby to nie bylo zbyt duzym ociązeniem. Quote
karolina175 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Jestem tego pewna ze mam te 30zł dla niej jak mi zabraknie bede oczami kota ze Shreka prosic mojego Pawła zeby dawał 30zł na Wiki :D Nie no tak na powaznie to daje Wiki 30zł miesiecznie :) Quote
barb Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 karolina175 napisał(a):Jestem tego pewna ze mam te 30zł dla niej jak mi zabraknie bede oczami kota ze Shreka prosic mojego Pawła zeby dawał 30zł na Wiki :D Nie no tak na powaznie to daje Wiki 30zł miesiecznie :) Zajrzyj, proszę jeszcze na chwile na wątek Wiki. Ok ? Coś tamnapisalam a nie chcę dublować tutaj. Quote
karolina175 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Juz odpisalam wiec przenismy sie tam :) Quote
Kocurek Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A podajcie linka do watku Wiki cioteczki:) Quote
barb Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) [quote name='Kocurek']A podajcie linka do watku Wiki cioteczki:) http://www.dogomania.pl/threads/204755-!!!Nadziana-na-druty-cudem-przeżyła!!!!Potrzebne-deklaracje!!! A to jej foty. W schronie i w hoteliku Trudno poznać, że to ten sam pies... Edited February 13, 2012 by barb Quote
maja602 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Przepraszam ale poszukuję DT lub domowego hoteliku dla ON-ka Szarika, który przebywa w okolicach Konina? Quote
barb Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Kocurek napisał(a):A podajcie linka do watku Wiki cioteczki:) Wielkie dzięki Kocurku za serce dla Wiki :Rose::buzi:. Quote
Kamila Proc Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) zegnaj piesieczku Edited February 15, 2012 by Kamila Proc Quote
maja602 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Kamila Proc napisał(a):witaj Slimaczku Kamila Ślimaczek umarł. Quote
Jessii Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Żegnaj Ślimaczku:-( słodzinko kochana:loveu: Tyle serc Ci chciało pomóc, lecz nie zdążyło:-( Do zobaczenia w lepszym świecie Aniołku [*] Quote
Kamila Proc Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 tak mi przykro, dopiero zobaczylam, ze tytul zmieniony Quote
sunia2000 Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Ślimaczek już niestety nie potrzebuje naszej pomocy, ale za to mam innego onka w potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/223225-Niepe%C5%82nosprawny-ONek-potrzebne-szybko-cokolwiek-inaczej-boks-zbiorowy!!!?p=18650428#post18650428 Quote
barb Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Bazarek dla Wiki zrobiony przez Cioteczkę Sharkę http://www.dogomania.pl/threads/223298-Klunkry-dla-domu_niedrogie_na-Viki_do-26.02 Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 sunia2000 napisał(a):Ślimaczek już niestety nie potrzebuje naszej pomocy... Suniu jest taki watek poświęcony psom, ktore odeszły w 2012 r. http://www.dogomania.pl/threads/220332-Nasz******-i-inne-zwierzęta-które-odeszły-w-2012-roku-... Mozna tam wstawić Slimaka... Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 barb napisał(a):Suniu jest taki watek poświęcony psom, ktore odeszły w 2012 r. http://www.dogomania.pl/threads/220332-Nasz******-i-inne-zwierzęta-które-odeszły-w-2012-roku-... Mozna tam wstawić Slimaka... Widzę, że Ślimaczek już wstawiony. Quote
Kocurek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Slimaczku minal juz tydzien jak Ciebie nie ma ......:( Quote
barb Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Kocurek napisał(a):Slimaczku pamietam..... A ja jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję Cioteczkom z wątku Ślimaka, ktore zechciały wspierać Wiki : Kocurkowi, MagdzieH, Karolinie175. Quote
barb Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Na wątku Slimaka pozwolę sobie zaprosić na bazarek Cioteczki sharki dla Basta - psa po amputacji czlonka. http://www.dogomania.pl/forum/threads/225684-Odtworzony_Ubrania-duże-rozmiary_rajstopy-ciążowe_pieluszki-na-basen_dlaBasta_do15-04? Ubranie damskie i męskie (w duzych rozmiarach), puzzle, pieluszki na basen, rajstopy ciążowe. Quote
Recommended Posts