Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
Bingo nadal u "właścicielki", ale możliwe, że we wtorek nastąpi przełom, jak się zgodzi z psami i kotami to trafi do DT:)
a DT znaleziony przez Panią Roksanę z fb:loveu:

Wspaniała informacja! Oby tylko "właścicielka" oddała psa, bo inaczej... nie chcę nawet myśleć!

A DT jest płatny czy bezpłatny ?

Posted

MALWA napisał(a):
Wspaniała informacja! Oby tylko "właścicielka" oddała psa, bo inaczej... nie chcę nawet myśleć!

A DT jest płatny czy bezpłatny ?

Ona nie chce Binga więc raczej na 100% go odda
A dt z tego co zrozumiałam to za karmę i weta:)

Posted

Super, ze jest Dt, a kiedy Bingo do niego trafi?

Sama teraz szukam DT dla jednej bidy zwróconej z adopcji. I... kiepsko to wszystko wygląda, bo takich domów po prostu nie ma, a jak są to już wszystkie zajęte.

Posted

Przykro mi, że nie jestem rozeznana w sprawie, ale cholender, jak to możliwe - jeśli dobrze rozumiem?> - że pies dalej jest w tej melinie? Jeśli udało Wam się wyleczyć tego biedaka to naprawdę Wam gratuluję i życzę mu naprawdę dobrego domu.

Posted

AgaDe napisał(a):
Przykro mi, że nie jestem rozeznana w sprawie, ale cholender, jak to możliwe - jeśli dobrze rozumiem?> - że pies dalej jest w tej melinie? Jeśli udało Wam się wyleczyć tego biedaka to naprawdę Wam gratuluję i życzę mu naprawdę dobrego domu.

Pies ma końcówkę leczenia i niedługo (miejmy nadzieje) trafi do DT jak polubi się z rezydentami psimi i kocimi:)

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
Pies ma końcówkę leczenia i niedługo (miejmy nadzieje) trafi do DT jak polubi się z rezydentami psimi i kocimi:)

A niedługo, to kiedy ?

Posted

Bingo poznał się z rezydentami i tymczasowiczami. Pozytywnie. Na koty nie zwraca uwagi, psy lubi. W dt na małej przestrzeni (1 pokój) są 4 psy i 3 koty, dlatego decyzja o jego przewiezieniu tam nie została jeszcze podjeta, czekam jeszcze na nr do drugiego potencjalnego dt!! Jeśli szedłby do 1szego to jest to koszt 150zł/m-c. Przed wydaniem Bingusia i tak musimy mu wyciąć brodawczaki, to już Pani Wetka o tym wie:)

Posted

ASIA54 napisał(a):
Nie bardzo rozumiem.to gdzie jest w tsj chwili Bingus?Nadal w tej melinie?

Dla mnie wcześniejsza wypowiedź też jest niejasna. Bo dokładnie nie podano gdzie jest Bingo, ani kiedy wyjeżdża do ewentualnego DT.

Posted

Na razie jest tam gdzie był, nie został w dt bo:
a) najpierw ma mieć usunięte brodawczaki, nasza Pani weterynarz zrobi to za darmo
b) nie do końca jesteśmy pewne czy ten dt jest dobry...
c) chcemy sprawdzić inny dt o ile jeszcze potrzymuje chęć tymczasowania Binga

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']Deklaracje stałe:

Dardamell- 70zł:loveu:
Bakusiowa-30zł:loveu:
barbra-15zł:loveu:
Pani Roxana z fb- 100zł:loveu:
Justyna Lipicka- 10zł:loveu:

Razem:
225zł

Ktoś jeszcze chętny?

bardzo bardzo prosze osoby ktore deklarowaly sie pomoc na "stale" Bingusiowi aby napisaly czy dalej podtrzymuja swoje deklaracje i na jak dlugo