Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam z powrotem informowałam Justynę na fb że nie moge pisać i nagle się odblokowało :). więc tak ja mówiłam ja deklaracja stała 15 zł do 10 każdego miesiąca :). jak będę mogła więcej będę przesyłać więcej. :). proszę mi przypominać w razie czego :). są jakieś widoki na pdt ? proszę mi napisac numer konta najlepiej na fb bo ja niestety na dogo się srednio ogarniam :(.

Posted

[quote name='barbra']witam z powrotem informowałam Justynę na fb że nie moge pisać i nagle się odblokowało :). więc tak ja mówiłam ja deklaracja stała 15 zł do 10 każdego miesiąca :). jak będę mogła więcej będę przesyłać więcej. :). proszę mi przypominać w razie czego :). są jakieś widoki na pdt ? proszę mi napisac numer konta najlepiej na fb bo ja niestety na dogo się srednio ogarniam :(.[/QUOTE]
wyślę ale jutro ok??;) bo już wychodzę z pracy a w domu mam net tylko na komórce a tam się kopiowac nie da...

Posted

[quote name='Tofikowa']46 zl kosztuje ogłoszenie w wydaniu weekendowym DZ, w pozostałe dni, w tym sobota około 13-14 zł[/QUOTE]
A to normalnie się pisze czy tytuluje jakoś, że to do normalnego/weekendowego wydania?

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']A to normalnie się pisze czy tytuluje jakoś, że to do normalnego/weekendowego wydania?[/QUOTE]
Jest tam kalendarz i zaznaczasz którego dnia na być zamieszczone.

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']A to normalnie się pisze czy tytuluje jakoś, że to do normalnego/weekendowego wydania?[/QUOTE]
można poprosić Sylę o pomoc, na pewno pomoże :lol:, trzeba przesłać krotki tekst i fajne zdjęcie
w dzisiejszym wydaniu będzie Wilczek z Pszczyny, to będzie jego drugie ogłoszenie

Posted

[quote name='Tofikowa']można poprosić Sylę o pomoc, na pewno pomoże :lol:, trzeba przesłać krotki tekst i fajne zdjęcie
w dzisiejszym wydaniu będzie Wilczek z Pszczyny, to będzie jego drugie ogłoszenie[/QUOTE]
dzięki za info, napisze do niej:)