Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
Na razie jest tam gdzie był, nie został w dt bo:
a) najpierw ma mieć usunięte brodawczaki, nasza Pani weterynarz zrobi to za darmo
b) nie do końca jesteśmy pewne czy ten dt jest dobry...
c) chcemy sprawdzić inny dt o ile jeszcze potrzymuje chęć tymczasowania Binga

Bardzo dobre posunięcie. Leczenie niech dokończy obecna weterynarz ponieważ leczy bardzo dobrze. Brodawczaki muszą być usunięte. Nastepnie uważam że ten domek nie jest za dobry, poniewaz jest za duże zagęszczenie zwierząt na małej powierzchni mieszkalnej.
Podtrzymuje swoją deklarację do czasu aż Binguś znajdzie domek stały.

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba mieć nadzieję, ze coś się zmieni w życiu psiaka. Bingo zasługuje na dobry kochający domek. Ale w pierwszej kolejności musi trafić do DT, aby dowiedział się co niesie ze sobą ten dobry domek.

Posted (edited)

NOWE NIESZCZESCIE

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20782565_psy_i_szczeniaczki_z_lasu_jaworzno.html

bylam tam dzis, dalam jesc, ale byla tylko suka i jeden szczeniak oraz dwoje bezdomnych, ta suka jest ich, babka mi powiedzila ze byly 4 szczeniaki, jeden zdechł i zostaly 3, ale byl tylko jeden :( oczywiscie TOZ nie ma co z nimi zrobic wiec tam zostana :/
szczeniak jest mega dziki, nie da rady go zlapac a matka spoko tylko zaraz znow bedzie miec mlode pewnie :( smutne
acha psy byly tak glodne, ze suka sie na szczenie rzucala!

Edited by bora1
Posted

bora1 napisał(a):
u Binga niesmowite echo :( bardzo mi przykro, ona chyba juz tam do konca zostanie niestety, jednymw czym moge mu pomoc to jedzienie :(

Dlaczego Bingo ma zostać tam gdzie jest?

Z wątku wywnioskowałam, ze jest już jakiś DT tylko kasa potrzebna. Co z tym DT?

Posted

MALWA napisał(a):
Dlaczego Bingo ma zostać tam gdzie jest?

Z wątku wywnioskowałam, ze jest już jakiś DT tylko kasa potrzebna. Co z tym DT?

Pisałam, że zastanawiamy się nad tym dt...teraz już wiemy, że nie. Nie jest on odpowiedni dla Binga...wgl dla chyba żadnego psa...choć może za ostra jestem??!! Pani ma w jednym pokoju 4psy i 3 koty, Bingo byłby 5ty...poza tym jak na warunki w których by był na razie kwota była powiedziana 150zł. Pani nie chce karmi suchym, mimo, że Bingo wcina takie. Na gotowanym na pewno więcej dla tego psiaka, który musi jeszcze przytyć, wyjdzie. Więc obawiamy się (nie bez powodu) podniesienia ceny. Pani nie jest wiarygodna. O czym można poczytać na wątku Władka z Pszczyny który u tej Pani jest...miał być dt za weta i karmę, potem po kilku dniach zrobił się płatny, a po jeszcze kilku płatny plus karma i wet...

Jak ktoś ma możliwości niech szuka dt...ja swoje już chyba wyczerpałam...jedyne co mogę to ogłaszać go do skutku...

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
tak jesli jakiś będzie domowy:)

a kojec nie wchodzi w grę? jest cieplej, idzie wiosna a w miedzy czasie pewnie zwolniłoby się miejsce, lub Bingo znalazłby domek

Posted

Bingo sie do kojca nie nadaje, on przez 11lat biegal samopas po polu a teraz mamy go zamknac? poza tym nie jestem pewna czy on wogole znajdzie inny dom a juz napewno nie do zimy....smutne ale prawudziwe, nikt go nie chce za stary jest!