Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bakusiowa napisał(a):
Bingusiowi potrzebne są nowe fotki do ogłoszeń. Na tych wygląda strasznie smutno.

ale on taki jest, ciezko mu zrobic fotki bo sie z aparatem nie lubi :P on sie otwiera tylko przy innych psach, dzieciach i oczywiscie przy jedzieniu.
w poniedzialek prawdopodobnie bedzie mial zabieg usuniecia brodawczakow.

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MALWA napisał(a):
Czy Bingo już jest po usunęciu brodawczaków?

w moim poscie, ktory jest tuz nad Twoim napisalam ze w poniedzialek bedzie mial zabieg

Dardamell bardzo bardzo Ci dziekuje

Posted

Bingo ostatecznie umowiony na zabieg na srode. Bylam dzis u niego i podjelam decyzje, mimo ze nadal jest bardzo chudy, wyglada o niebo lepiej, wiec uznalam ze skoro nie ma o niego ani jednego telefonu nie bedziemy wiecej zbierac na niego pieniazkow, bo to co tu "lezy" moze pomoc innym psom, ktore duzo bardziej tego potrzebuja, a te ktore sie uzbieraly to mysle ze na biezaco bede dzidziusiowi kupowac karme taka lepsza, bo jak by sie mialo cos znalesc to albo DS, albo nic! Nie popieram platnych DT, a w jego przypadku i w jego wieku zmiana miejsca chyba juz nie wyjdzie na dobre. Ma miski,poslanie, jedzenie, wode, gdzie spac, jest wyleczony (juz prawie) wlasciciele zmienili podejscie do niego wiec tak bedzie lepiej, niech sobie spokojnie dozyje tam gdzie byl tyle lat, a ja dzieki Wam bede pilnowala zeby niczego mu juz do konca zycia nie brakowalo, oczywiscie jednoczesnie bedziemy go oglaszac, ale tylko ze szukamy domu stalego i jak sie naprawde cos super znajdzie to wtedy go zabierzemy.

Szila tez super wyglada :) nawet moje suki jej zjesc nie chcialy :)

edit.
w srode mu porobie zdjecia nowe to zobaczycie jak ladnie wygladal przez chwile, bo po zabiegu to bedzie wygladal jak szachownica haha tyle tych brodawek ma.

przy najblizszej okazji zaszczepie oba psiaki :)

Posted

Bora napisała, że to co uzbierane już zostaje dla Binga!

Ja i tak go będę ogłaszać!:) może akurat

W`środę też jadę do wet. Agnieszki z moją;) musiała być szyta znowu...też tak wcześnie musisz być ok 13? bo może się spotkamy w poczekalni;)

Posted

no musze sie urwac z pracy bo ona mi i tak przysluge robi ze go psy ode mnie tak operuje, idzie mi na reke bo normalnie rano operuja, a ja zawsze na rano pracuje :)

Posted

bora1 napisał(a):
no musze sie urwac z pracy bo ona mi i tak przysluge robi ze go psy ode mnie tak operuje, idzie mi na reke bo normalnie rano operuja, a ja zawsze na rano pracuje :)

Mi moją dziś na szybko też popołudniu usypiała i szyła...fajna babka z niej:)to jak będziesz wiedzieć o której jedziesz to napisz sms bo gg coś mi nie działało dziś:(

• 2 weeks later...
Posted

azalia napisał(a):
Dobrze,że wlaściciele Bingusia trochę zmienili podejście,miejmy nadzieję,że nie będą go gnębić po pijaku.

Na ten post odpisałam, że nie mamy żadnej pewności, że właściciele będą lepiej traktować Binga.

Ten post był , ale niestety "wyparował", jak wszytsko co pojawiło się w ostatnim tygodniu na dogo.

Posted

dobrze, tylko jedna sobie rozwalil, ale zagoi sie ;) w przyszlym tyg. pojedziemy zdjac szwy :)
teraz bardziej martwi mnie ta suka z 4 szczeniakami, a na dodatek to jest "sasiadka" Binga :/

Posted

bora1 napisał(a):
dobrze, tylko jedna sobie rozwalil, ale zagoi sie ;) w przyszlym tyg. pojedziemy zdjac szwy :)
teraz bardziej martwi mnie ta suka z 4 szczeniakami, a na dodatek to jest "sasiadka" Binga :/

Nie słyszałam o tej suczce...z TOZu o niej wiesz czy sama zobaczyłaś?

Posted

no z tozu w piatek mialy tam chyba 3 raz jechac i zdjecia porobic bo facet podobno sie zgodzil je wszystkie oddac ale znow nasza wsapnaiala starz i toz zawiodly :/ szkoda mi slow! ja wiem gdzie ona jest i chyba jutro sama tam pojde i fotki porobie