Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

bylam wczoraj u Binga, zawiozlam kości z ubojni, ze skora wszystko ok, ale on jest niemilosiernie chudy, wydaje mi sie ze jest go polowa, nie wiem co o tym myslec :( czy to starosc czy mnie oszukuja ze je! Ale mam bardzo dobra wiadomosc, dzieki Roksanie z Wrocławia Bingo ma szense na dozywocie pojechac do (UWAGA) Niemiec, a dokladnie do fundacji kolo Dortmundu :)

Posted

bora1 napisał(a):
bylam wczoraj u Binga, zawiozlam kości z ubojni, ze skora wszystko ok, ale on jest niemilosiernie chudy, wydaje mi sie ze jest go polowa, nie wiem co o tym myslec :( czy to starosc czy mnie oszukuja ze je! Ale mam bardzo dobra wiadomosc, dzieki Roksanie z Wrocławia Bingo ma szense na dozywocie pojechac do (UWAGA) Niemiec, a dokladnie do fundacji kolo Dortmundu :)

Dzwoniła wczoraj do mnie ale nie miałam jak odebrać...jakby się udało to fajnie, sprawdzona ta fundacja?

Posted

zabrałaysmy Binga z Roxana najpierw na probe do jej rodzicow, niestety Bingo caly czas stal pod drzwiami i wyl przez 3 dni, niezaleznie czy byl w mieszkaniu czy na dzialce :( potrafil wyc 4h bez przerwy, az chrypki dostal, dlatego ja zdecydowalam zeby go odwiesc bo on ewidentnie cierpial ;( za dlugo byl tak gdzie jest

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Biedny Bingo, jak juz miał szanse wyrwać się z meliny, o strasznie za nimi tęsknił, albo też to wycie było spowodowane lękiem o nieznane?

Z drugiej strony, to Binga nikt nie chce, a weszłam niedawno na wątek zagłodzonego Lexusa, i tam o niego walczą trzy osoby. Szkoda, ze BIngo nie ma szansy na taką walkę....

• 3 weeks later...
Posted

no jak ja po nia pojede, ale teraz nie maja karmy dla psow, ostatnio dostalam 2kg chappi, ale maja jeszcze kase psiaki w skarpcie i im zamawiam z allegro ;)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...