bora1 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 barbra napisał(a):doszły pieniążki może ? :) dajcie znac dziewczyny :). doszly, doszly dziekujemy Quote
bora1 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 mialam dzis jechac z Shila na zdjecie szwow, ale moja suka urwala cala poduszke co skonczylo sie 2 godz. pobytem w lecznicy i szyciem na glupim jasiu :( jutro w takim razie pojade. Mam pytanie do osob ktore wplacily pieniazki na Binga, poniewaz ma ich bardzo bardzo duzo, a raczej az tyle nie bedzie potrzebne nawet jesli trafil by do platnego dt, to chcialam zapytac czy na 200zl mogla bym przelac na Pixi z Pszczyny????, poniewaz sunia jest bardzo bardzo chora i jej leczenie jest bardzo kosztowne, a dziewczyny z suka i jej dlugami zostaly same :( tu watek Pixi na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/223925-Ci%C4%99%C5%BCarna-piitbulka-Pixi.-Pilnie-szukamy-dla-Niej-pomocy.DT-DS.?p=18746660#post18746660 Quote
krooppka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 tym co przekazałam na Binga (150 zł)moższ dysponowac jak uważasz, pozdrawiam Quote
bora1 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 dziekuje bardzo, zaproponowalam to poniewaz wiem ze duzo osob ktore wplacily na Binga czynnie wspomga psy z Pszczyny, a ona przeciez stamtad cudem zabrana dzieki Asi Quote
bakusiowa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Bora1 podaj konto na pw. Chce wpłacić stałą. Quote
bora1 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 przelalam 100zl na Pixi, Asia stwierdzila ze tyle wystarczy Quote
fioneczka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 chciałabym wszystkim bardzo podziękować w imieniu naszej Pixelki Asia przesłała na jej konto kwotę 100 zł ... ustaliłyśmy, że tyle wystarczy. Jeśli coś zostanie z leczenia zwrócę pieniądze Bingusiowi. Kochani z Was ludzie ... jeszcze raz wielkie dzięki :buzi: Quote
Justyna Lipicka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='bora1']mialam dzis jechac z Shila na zdjecie szwow, ale moja suka urwala cala poduszke co skonczylo sie 2 godz. pobytem w lecznicy i szyciem na glupim jasiu :( jutro w takim razie pojade. Mam pytanie do osob ktore wplacily pieniazki na Binga, poniewaz ma ich bardzo bardzo duzo, a raczej az tyle nie bedzie potrzebne nawet jesli trafil by do platnego dt, to chcialam zapytac czy na 200zl mogla bym przelac na Pixi z Pszczyny????, poniewaz sunia jest bardzo bardzo chora i jej leczenie jest bardzo kosztowne, a dziewczyny z suka i jej dlugami zostaly same :( tu watek Pixi na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/223925-Ci%C4%99%C5%BCarna-piitbulka-Pixi.-Pilnie-szukamy-dla-Niej-pomocy.DT-DS.?p=18746660#post18746660 Biedna ta Twoja suczka:( która to tak sobie zrobiła?? a co do Pixi to trzeba psim kolegom pomagać:) Quote
Justyna Lipicka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 KropeczkaJ napisał(a):zaglądam do chłopaka:) Kropeczka wiem, że miałyśmy robić bazarek, ale póki Binguś ma "nadmiar" pieniędzy to może wybierzemy inną "biedę" do pomocy? Quote
KropeczkaJ Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):Kropeczka wiem, że miałyśmy robić bazarek, ale póki Binguś ma "nadmiar" pieniędzy to może wybierzemy inną "biedę" do pomocy? jasne że tak, jest tyle potrzebujących psiaków! co za pech, Binguś ma tyle pieniążków a domku brak :( , będzie miał ogłoszenie w DZ? Quote
Justyna Lipicka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 tak będzie miał tylko muszę obrobić tekst i zdjęcie wysłać, a chroniczny brak czasu mnie męczy:( Quote
bakusiowa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 KropeczkaJ napisał(a):jasne że tak, jest tyle potrzebujących psiaków! co za pech, Binguś ma tyle pieniążków a domku brak :( , będzie miał ogłoszenie w DZ? Te ogłoszenie będzie ze zdjęciem? Quote
Justyna Lipicka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 bakusiowa napisał(a):Te ogłoszenie będzie ze zdjęciem? tak, ze zdjęciem:) Quote
Justyna Lipicka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Binguś w sobotę ukarze się w Dzienniku Zachodnim w ogłoszeniach, Asiu odbieraj ładnie telefon;) Quote
KropeczkaJ Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 bora1 napisał(a):mam nadzieje ze bedzie sie urywal Binguś trzymam kciuki za Ciebie psiaku kochany! Należy Ci się extra domek! Quote
bakusiowa Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) Justyna Lipicka napisał(a):tak, ze zdjęciem:) Ile kosztuje ogłoszenie ze zdjęciem i ile było linijek tekstu? Ciekawe czy ktoś dzwonił. Edited March 10, 2012 by bakusiowa Quote
bora1 Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 niestety nikt nie dzwonil :(...ale Bingus we wtorek jedzie poznac sie z mieszkancami potencalnego DT w Sosnowcu, jesli wszystko bedzie ok chlopak bedziel mial DT lub nawet dozywotnie DT Quote
ASIA54 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 O to byloby wspaniale!Caly czas sledze jego historie. Quote
azalia Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Oby mu się powiodło,trzymam kciuki za Bingusia. Quote
bakusiowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 bora1 napisał(a):niestety nikt nie dzwonil :(...ale Bingus we wtorek jedzie poznac sie z mieszkancami potencalnego DT w Sosnowcu, jesli wszystko bedzie ok chlopak bedziel mial DT lub nawet dozywotnie DT Skąd się trafił ten dom tymczasowy? Quote
bora1 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 shila wczoraj miala scigniete szwy, bardzo ladnie sie dziewczyna zagoila, a za tydz ja zaszczepie na choroby, wscieklizne i odrobacze :) za Binga trzeba mocno trzymac kciuki!!! Quote
KropeczkaJ Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 bora1 napisał(a):shila wczoraj miala scigniete szwy, bardzo ladnie sie dziewczyna zagoila, a za tydz ja zaszczepie na choroby, wscieklizne i odrobacze :) za Binga trzeba mocno trzymac kciuki!!! trzymamy mocno! :) Quote
Recommended Posts