Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mialam dzis jechac z Shila na zdjecie szwow, ale moja suka urwala cala poduszke co skonczylo sie 2 godz. pobytem w lecznicy i szyciem na glupim jasiu :( jutro w takim razie pojade.

Mam pytanie do osob ktore wplacily pieniazki na Binga, poniewaz ma ich bardzo bardzo duzo, a raczej az tyle nie bedzie potrzebne nawet jesli trafil by do platnego dt, to chcialam zapytac czy na 200zl mogla bym przelac na Pixi z Pszczyny????, poniewaz sunia jest bardzo bardzo chora i jej leczenie jest bardzo kosztowne, a dziewczyny z suka i jej dlugami zostaly same :(
tu watek Pixi na dogo:

http://www.dogomania.pl/threads/223925-Ci%C4%99%C5%BCarna-piitbulka-Pixi.-Pilnie-szukamy-dla-Niej-pomocy.DT-DS.?p=18746660#post18746660

Posted

dziekuje bardzo, zaproponowalam to poniewaz wiem ze duzo osob ktore wplacily na Binga czynnie wspomga psy z Pszczyny, a ona przeciez stamtad cudem zabrana dzieki Asi

Posted

chciałabym wszystkim bardzo podziękować w imieniu naszej Pixelki

Asia przesłała na jej konto kwotę 100 zł ... ustaliłyśmy, że tyle wystarczy.

Jeśli coś zostanie z leczenia zwrócę pieniądze Bingusiowi.

Kochani z Was ludzie ... jeszcze raz wielkie dzięki :buzi:

Posted

[quote name='bora1']mialam dzis jechac z Shila na zdjecie szwow, ale moja suka urwala cala poduszke co skonczylo sie 2 godz. pobytem w lecznicy i szyciem na glupim jasiu :( jutro w takim razie pojade.

Mam pytanie do osob ktore wplacily pieniazki na Binga, poniewaz ma ich bardzo bardzo duzo, a raczej az tyle nie bedzie potrzebne nawet jesli trafil by do platnego dt, to chcialam zapytac czy na 200zl mogla bym przelac na Pixi z Pszczyny????, poniewaz sunia jest bardzo bardzo chora i jej leczenie jest bardzo kosztowne, a dziewczyny z suka i jej dlugami zostaly same :(
tu watek Pixi na dogo:

http://www.dogomania.pl/threads/223925-Ci%C4%99%C5%BCarna-piitbulka-Pixi.-Pilnie-szukamy-dla-Niej-pomocy.DT-DS.?p=18746660#post18746660

Biedna ta Twoja suczka:( która to tak sobie zrobiła??
a co do Pixi to trzeba psim kolegom pomagać:)

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
Kropeczka wiem, że miałyśmy robić bazarek, ale póki Binguś ma "nadmiar" pieniędzy to może wybierzemy inną "biedę" do pomocy?

jasne że tak, jest tyle potrzebujących psiaków!
co za pech, Binguś ma tyle pieniążków a domku brak :( , będzie miał ogłoszenie w DZ?

Posted

KropeczkaJ napisał(a):
jasne że tak, jest tyle potrzebujących psiaków!
co za pech, Binguś ma tyle pieniążków a domku brak :( , będzie miał ogłoszenie w DZ?

Te ogłoszenie będzie ze zdjęciem?

Posted (edited)

Justyna Lipicka napisał(a):
tak, ze zdjęciem:)

Ile kosztuje ogłoszenie ze zdjęciem i ile było linijek tekstu?
Ciekawe czy ktoś dzwonił.

Edited by bakusiowa
Posted

niestety nikt nie dzwonil :(...ale Bingus we wtorek jedzie poznac sie z mieszkancami potencalnego DT w Sosnowcu, jesli wszystko bedzie ok chlopak bedziel mial DT lub nawet dozywotnie DT

Posted

bora1 napisał(a):
niestety nikt nie dzwonil :(...ale Bingus we wtorek jedzie poznac sie z mieszkancami potencalnego DT w Sosnowcu, jesli wszystko bedzie ok chlopak bedziel mial DT lub nawet dozywotnie DT

Skąd się trafił ten dom tymczasowy?

Posted

shila wczoraj miala scigniete szwy, bardzo ladnie sie dziewczyna zagoila, a za tydz ja zaszczepie na choroby, wscieklizne i odrobacze :)
za Binga trzeba mocno trzymac kciuki!!!

Posted

bora1 napisał(a):
shila wczoraj miala scigniete szwy, bardzo ladnie sie dziewczyna zagoila, a za tydz ja zaszczepie na choroby, wscieklizne i odrobacze :)
za Binga trzeba mocno trzymac kciuki!!!

trzymamy mocno! :)