Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']właśnie jakbym miała taką osobę to bym już dawno Bingusia "tam" podrzuciła.
Można zmienić opis że zbieramy deklaracje i spisać ile wyjdzie...ale wszędzie gdzie dt z domowymi warunkami to również z innymi psami...[/QUOTE]

Justyna, a za kasę może ktoś by się podjął? Tak jak pisze bakusiowa- jakiś rencista może przygarnąłby dodatkowe pieniązki za opiekę nad psem tylko na okres leczenia

Posted

Justynka to zmien z łaski swojej tamat na fb
leczenie potrwa ok 2 mies tak mi powiedziala pani doktor, w porywach 3 mies bo jeszcze musi dojsc do siebie po zabiegu usuniecia tych brodawczakow

Posted

dzis z Justynka robimy Bingowi sesje :P

jest dobrze dziewczyny, u nas w TOZie uzbieralo sie o 500zl na Binga, wiec postanowilysmy z pania doktor ze w przyszlym tyg zrobimy malej zabieg z tych pieniedzy, a TOZ jak tylko dostanie srodki, to mi ta kase zwroci :D :multi:

Posted (edited)

może w sobotę będzie cieplej i Bingo bardziej chętny do fotografowania;)
dodałam 2 nowe fotki do ogłoszenia na tablicy.pl
zastanawiam się też czy mu jej nie wyróżnić, albo np z nowymi zdjęciami zrobić wyróżnione i coś w opisie pokombinować...niech ktoś zerknie na tekst;)
Asiu nie miałaś żadnych telefonów o niego?

Edited by Justyna Lipicka
Posted

Zaglądam do chłopaka i liczę, że znajdzie szybko domek. Trzymam kciuki!

P.S. Może warto byłoby napisać czy psiak lubi się z kotami i jak reaguje na inne obce zwierzęta. Ludzie czasami boją się brać psiaka bez takich informacji.

Posted

[quote name='barbra']jestem z fb, jeżeli to pomoże to mogę się dorzucić ze stałą deklaracją na pdt niedużą za pewne, niestety... proponuję żeby zrobić tytuł na dogo że brakuje pieniędzy na pdt i jak ktoś ma namiary na hotel w którym mozna by Binga umieścić niech poda chociaż orientacyjny koszt.[/QUOTE]
Asiu tu Pani oferowała deklaracje...trzeba by przeszukać wątek kto jeszcze
Co do PDT to domowego nie znam:(
[quote name='Krejzo']Zaglądam do chłopaka i liczę, że znajdzie szybko domek. Trzymam kciuki!

P.S. Może warto byłoby napisać czy psiak lubi się z kotami i jak reaguje na inne obce zwierzęta. Ludzie czasami boją się brać psiaka bez takich informacji.[/QUOTE]
Z psiakami chyba nie ma problemów, przynajmniej z suczkami z tego co zauważyłam;) do kotów nie wiem... więcej niech Asia powie:)