wegielkowa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 mag.da napisał(a):No to Frajda rzucona na głęboką wodę - tyyyle ludzi i to jeszcze na rowerach, to chyba w życiu nie widziała ;) Pasują do siebie z Kropką - podobne buźki mają :lol: Z Pauliną też podobne biało-szaro-niebieskie:cool1: Quote
erka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 No rzeczywiście, Frajda w takim tłumie i widać, że nie jakaś bardzo wystraszona:). Quote
ewab Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ona do turystów przyzwyczajona - przecież z turystycznej miejscowości pochodzi:) Quote
agniesia Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Jak Salmunia odnalazła się w nowym miejscu?Trzymam za nią kciuki żeby jak najszybciej znalazła nowy domek.Teraz to będzie miała profesjonalną sesje zdjęciową więc powinno to pomóc w adopcji,buziaczki dla mojej dziewczynki!!! Quote
Roszpunka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Oooo... To Salma już w SPA? Kurczę, nie wyrabiam za Wami :roll: Quote
erka Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Salmunia u mag.dy, bo do agniesi trafiła rodzinka , sunia z 5 szczeniorami:). Myślę,że Salmuni zmiana miejsca pomoże w dalszej socjalizacji , nowe miejsce, nowi ludzie, to się przyda suni, która wcześnej była w kompletnej izolacji. Wczoraj jednak stwierdziłam,ze ta Warszawa , nad którą zastanawiałyśmy sie, to jednak nie byłby dobry dom dla Salmy. Jednak zbyt duży stres , jak dla niej, tym bardziej,że pani chciała sunię zabierać do pracy. Wczoraj Salma, jak nas u agniesi zobaczyła , to trochę niepewnie oszczekała, a potem uciekła, obcych się jednak boi. A małpiszonek nie pamiętał, jak ją ratowałam:cool3:. W samochodzie bardzo grzecznie jechała, u mag.dy początkowo wystraszona, z podkulonym ogonem, ale dzisiaj juz o wiele lepiej, zapoznawała sie z terenem i psiakami. Nie wiem, czy mag,dzie uda się szybko zrobić , jakieś fotki, bo pogoda fatalna. Quote
mag.da Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Dopiero teraz udało mi się wejść na dogo :roll: U Salmy wszystko OK :) Pierwszego dnia była oczywiście onieśmielona, ale już się rozkręca ;) Toleruje wszystkie psiaki, najbardziej spodobała jej się Lola - chyba przypomina jej jamniczkę agniesi :lol: Niestety Lolę onieśmiela chyba wielkość Salmy, bo na razie unika jej. Chyba najprędzej dogadają się z Marianką, już dzisiaj pierwsze wspólne podskoki wykonały :lol: Mnie się Salma już nie boi, wesoło wybiega, jak ją wypuszczam, podskakuje :lol: Podchodzi też do głaskania. Bardzo fajna z niej sunia :loveu: Zdjęcia oczywiście będą, ale dopiero, jak te nawałnice się się uspokoją :shock: Quote
erka Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 To świetnie, myślałam,że dłużej bedzie sie przyzwyczajać:). Pięknie by było, jakby Salma znalzła dom z jakimś psiakiem. Quote
erka Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Dzisiaj był pierwszy tel o Salmę ze Skarżyska. Ale pani ma niepełne ogrodzenie na podwórku, jak dokończy, to ma zadzwonić. Quote
mag.da Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Zrobiłam trochę fotek Salmie, w przerwach między śnieżycami :shock: : Quote
agniesia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Super zdjęcia,bardzo się ciesze że Salma odnalazła się w nowym miejscu,teraz jeszcze domek niech się znajdzie. Niech ta Pani ze Skarżyska szybko zrobi ogrodzenie i Salmunia będzie miała domek,było by wspaniale!!!!! Dziękuje Ci mag.da za zdjęcia bardzo na nie czekałam. Quote
mag.da Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 No, chociaż u Salmy mi się upiekło i nie muszę wstawiać zdjęć od nowa :lol: To wstawię nowe ;): Quote
erka Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Mag.do, to był chyba ostatni dzwonek na fotki Salmuni u nas;). Quote
savahna Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 erka napisał(a):Mag.do, to był chyba ostatni dzwonek na fotki Salmuni u nas;). Co ";)"jest grane, przepraszam....:cool3: Quote
savahna Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 mag.da napisał(a)::cool3::cool3::cool3: Bratnie miasto, co?!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
wegielkowa Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 (edited) [quote name='mag.da'] Diabełek prowadzi Salmę na spacer do bratniego miasta Kielc:) Bardzo się cieszę, że ostatni pies od cholernego organisty kościelnego znalazł prawdziwy dom. To interwencyjna część wątku zakończona:) Teraz będą tylko piękne zdjęcia od pięknych, prawda? Erosław - nie mogę się doczekać zmiany tytułu wątku. Edited April 17, 2012 by wegielkowa Quote
savahna Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Prawda.:p Chyba nie śpicie, co?:razz: Wstajemy, wstajemy...zapraszamy na kilerka.:diabloti: Quote
Recommended Posts