Jump to content
Dogomania

Cztery psy zabrane z interwencji,ze skandalicznych warunków, w super domkach!

Recommended Posts

Posted

mag.da napisał(a):
No to Frajda rzucona na głęboką wodę - tyyyle ludzi i to jeszcze na rowerach, to chyba w życiu nie widziała ;)
Pasują do siebie z Kropką - podobne buźki mają :lol:

Z Pauliną też podobne biało-szaro-niebieskie:cool1:

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Salmunia odnalazła się w nowym miejscu?Trzymam za nią kciuki żeby jak najszybciej znalazła nowy domek.Teraz to będzie miała profesjonalną sesje zdjęciową więc powinno to pomóc w adopcji,buziaczki dla mojej dziewczynki!!!

Posted

Salmunia u mag.dy, bo do agniesi trafiła rodzinka , sunia z 5 szczeniorami:).
Myślę,że Salmuni zmiana miejsca pomoże w dalszej socjalizacji , nowe miejsce, nowi ludzie, to się przyda suni, która wcześnej była w kompletnej izolacji.

Wczoraj jednak stwierdziłam,ze ta Warszawa , nad którą zastanawiałyśmy sie, to jednak nie byłby dobry dom dla Salmy.
Jednak zbyt duży stres , jak dla niej, tym bardziej,że pani chciała sunię zabierać do pracy.
Wczoraj Salma, jak nas u agniesi zobaczyła , to trochę niepewnie oszczekała, a potem uciekła, obcych się jednak boi. A małpiszonek nie pamiętał, jak ją ratowałam:cool3:.
W samochodzie bardzo grzecznie jechała, u mag.dy początkowo wystraszona, z podkulonym ogonem, ale dzisiaj juz o wiele lepiej, zapoznawała sie z terenem i psiakami.

Nie wiem, czy mag,dzie uda się szybko zrobić , jakieś fotki, bo pogoda fatalna.

Posted

Dopiero teraz udało mi się wejść na dogo :roll:
U Salmy wszystko OK :)
Pierwszego dnia była oczywiście onieśmielona, ale już się rozkręca ;)
Toleruje wszystkie psiaki, najbardziej spodobała jej się Lola - chyba przypomina jej jamniczkę agniesi :lol:
Niestety Lolę onieśmiela chyba wielkość Salmy, bo na razie unika jej.
Chyba najprędzej dogadają się z Marianką, już dzisiaj pierwsze wspólne podskoki wykonały :lol:
Mnie się Salma już nie boi, wesoło wybiega, jak ją wypuszczam, podskakuje :lol:
Podchodzi też do głaskania. Bardzo fajna z niej sunia :loveu:

Zdjęcia oczywiście będą, ale dopiero, jak te nawałnice się się uspokoją :shock:

Posted

Super zdjęcia,bardzo się ciesze że Salma odnalazła się w nowym miejscu,teraz jeszcze domek niech się znajdzie. Niech ta Pani ze
Skarżyska szybko zrobi ogrodzenie i Salmunia będzie miała domek,było by wspaniale!!!!!
Dziękuje Ci mag.da za zdjęcia bardzo na nie czekałam.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

[quote name='mag.da']

Diabełek prowadzi Salmę na spacer do bratniego miasta Kielc:)
Bardzo się cieszę, że ostatni pies od cholernego organisty kościelnego znalazł prawdziwy dom.
To interwencyjna część wątku zakończona:) Teraz będą tylko piękne zdjęcia od pięknych, prawda?

Erosław - nie mogę się doczekać zmiany tytułu wątku.

Edited by wegielkowa