Vicky62 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 (edited) Chyba muszę zmienić tytuł wątku.Kto ma jakiś pomysł? Wiadomo,ze potrzebne deklaracje na hotelik dla Trisi. Ja mogę na obecną chwilę dorzucić 10zł, będzie równy rachunek 100zł deklarowanych pieniędzy na hotelik. Wiem...to nie wiele,ale ja również nie mam stałej pracy,a mąż ma przestój zimą w pracy, takze krucho w portfelu. Jeśli udało by sie nazbierać 300zł deklaracji stałych Trinia pojechała by z Polarkiem do hoteliku, w którym by pracowali nad psiakami. Edited January 5, 2013 by Vicky62 Quote
__Lara Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Vicky62 napisał(a):Chyba muszę zmienić tytuł wątku.Kto ma jakiś pomysł? Wiadomo,ze potrzebne deklaracje na hotelik dla Trisi. Ja mogę na obecną chwilę dorzucić 10zł, będzie równy rachunek 100zł deklarowanych pieniędzy na hotelik. Wiem...to nie wiele,ale ja również nie mam stałej pracy,a mąż ma przestój zimą w pracy, takze krucho w portfelu. Jeśli udało by sie nazbierać 300zł deklaracji stałych Trinia pojechała by z Polarkiem do hoteliku, w którym by pracowali nad psiakami. 300zł za dwa psiaki?? To niedużo! Quote
Vicky62 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='__Lara']300zł za dwa psiaki?? To niedużo! Polarek jedzie za karmę i weta.A Trisia mogłaby jechać 10zł za dobę. Ale to i tak nie drogo za psy zdziczałe. Patmol witamy na wątku Trisi i Polarka. Quote
Vicky62 Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='dreag']Zapiszcie mnie na 20 zł miesięcznie. dreag wielkie dzięki:loveu:Juz zapisuję. Quote
bakusiowa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 To ja dam dla Trisi 30 zł deklaracji stałej. Quote
Vicky62 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 bakusiowa napisał(a):To ja dam dla Trisi 30 zł deklaracji stałej. Wow:crazyeye: bardzo, bardzo dziekujemy:loveu: Quote
Pipi Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Noooo i serce sie raduje. W dwa dni 160 deklaracji to bardzo dobry wynik. Bardzo a nawet jeszcze bardziej dziekuje z calego serca mojego i Trini kochanej malutkiej kruszynki. Co jakis czas mowie do niej telepatycznie. . . .nie boj sie kruszynko, wytrzymaj malutka, jeszcze troszke i bedziesz szczesliwa. Musi wytrzymac, bo czy ma inne wyjscie? Wiem, ze sie uda, czuje to. Od jutra zaczne rozsylac zaproszenia na watek. Jest tyle tematow i tyle tu na dogo ludzi, tylko, ze nie wszyscy wiedzą, nie wszyscy przegladaja nowe tematy i trzeba po prostu zaprosic, poprosic o pomoc. Wiem, wiem Vicky62, ze rozsylalas zaproszenia i malo kto zareagowal, ale trzeba zapraszac dalej. Ja np. nie wiem co sie dzieje oprocz watkow, ktore mam w subskrypcjach, bo nie mam czasu. Mase ludzi tez pozostaje przy "swoich" watkach i nigdzie indziej nie chodzą. Tytuł tez jest wazny. Mnie przyciagaja watki o tajemniczym tytule, takie, ktore zaciekawią jednym slowem. Czasem daje sie wciagnac, bo mysle sobie, a, zobacze o co chodzi. . . . . Trinia, trzymaj sie. Quote
Vicky62 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Pipi pierwsze zdania Twojego postu o Trisi jak z nią rozmawiasz bardzo mnie wzruszyły,aż sie poryczałam :-( Ja tez myślę o niej caly czas,zastanawiam sie jak ona tam sobie radzi w tym boksie, co taki psiak myśli sobie, kiedy całe życie był na wolności. Chciałabym jak najszybciej, aby te psiaki trafiły w końcu tam gdzie powinny. Irenka może masz jakiś pomysł na tytuł żeby przyciągał ludzi na wątek. Ja wysyłałam zaproszenia ale mało kto odezwał sie. Pipi moze Ty bedziesz miała więcej szczęścia. Quote
Patmol Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 może zrobić trzeba banerek -i wrzucić w podpis Quote
Vicky62 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Patmol']może zrobić trzeba banerek -i wrzucić w podpis Patmol jeśli potrafisz to oczywiście przydałby sie. Może to przyciągnie więcej ciotek do Trisi. Quote
Patmol Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 nie umiem zrobić banerka ale wrzuciłam sobie w podpis zdjęcie i link -może akurat ktoś dojrzy Quote
Poker Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Dołożę80 zł na Trisię. Możecie potraktować to jako wpłatę jednorazową lub 4 miesiace po 20 zł .Jak Wam wygodnie. Quote
Vicky62 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Poker napisał(a):Dołożę80 zł na Trisię. Możecie potraktować to jako wpłatę jednorazową lub 4 miesiace po 20 zł .Jak Wam wygodnie. Poker bardzo Ci dziękujemy.:loveu: Quote
sybillas Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 moge zadeklarować 20 zł stałej, poproszę o nr konta Quote
Awit Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Nam jest bardzo żal Trisi, a Pipi ją zna osobiście, przecież kilka dni były tak blisko.... A teraz sunia w schronisku... Ja też zawsze zadaję sama sobie takie retoryczne pytania, jak ten pies się czuje, co on czuje, co sobie myśli. Bardzo mnie nurtuje co dzieje się w psiej główce, czy i jak przebiegają jakieś procesy myślowe. I te psie serduszko, pełne niepokoju, bijące szybciej w różnych chwilach. I jak człowiek nieraz odczuwa niepokój, jakieś nerwy, dygotki w klatce, drżenie rąk itp, to przecież pies też czuje podobnie, no pewnie łapki mu nie drżą, ale serce wali. Quote
Evelin Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Maia.... Z mojej strony taka deklaracja...zawiozę Trisię gdzie trzeba ( nawet na drugi koniec Polski)...pieniądze na transport przeznacz na hotelik.. Zaznaczam ,ze nie może to być żądanie z dnia na dzień...zwykle - w najczarniejszym scenariuszu od żądania do zawiezienia MAX 2 TYGODNIE to absolutny maks... Quote
Maia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) Wow! Evelin :loveu: Super! to teraz tylko jak uda się uzbierać deklaracje stałe na hotelik dla Trini można jechać :-). Przed wyjazdem do amadorki muszę jeszcze wykastrować Polarka- trzeba będzie je i tak wyciągnąć wcześniej Mam informacje o Trisi i Polarku- siedzą zawsze razem przytulone do siebie, zawsze w jednym miejscu, nie wychodzą... smutno bardzo, same, przerażone, zrezygnowane - tak wyobrażam sobie depresję :-( Przepraszam- szukam domów stałych dla 4 malców - zabranych z jednostki wojskowej na której żyła Trisia wydarzenie na fb https://www.facebook.com/home.php#!/events/409459379128555/?notif_t=plan_user_joined wątek na dogo - http://www.dogomania.pl/forum/threads/207963-Temat-suni-z-jednostki-wraca-Znów-ciąża-i-znów-szczeniaki/page45 Edited January 7, 2013 by Maia Quote
Vicky62 Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Kochane psiaczki, wytrzymajcie jeszcze trochę :-( Quote
Pipi Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Evelin']Maia.... Z mojej strony taka deklaracja...zawiozę Trisię gdzie trzeba ( nawet na drugi koniec Polski)...pieniądze na transport przeznacz na hotelik.. Zaznaczam ,ze nie może to być żądanie z dnia na dzień...zwykle - w najczarniejszym scenariuszu od żądania do zawiezienia MAX 2 TYGODNIE to absolutny maks... Wyspie sie chyba nareszcie. Dziekuje z calego serca. Kochane, drogie, wspaniale Kobiety i Mezczyzni, Ciotki i Wujkowie naszych braci mniejszych, PROSZĘ, jeszcze troche brakuje, ale juz niewiele. P O M O Z C I E Quote
Vicky62 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Słuchajcie sporą kasę juz mamy,ale brakuje nam 100zł deklaracji stałych, kto może niech zaprasza ciotki na wątek Trisi i Polarka. Rozmawiałam dziś z maią, opowiedziała mi jak psiaki w tym schronie są przerażone i w strasznej depresji.Siedzą w tulone w siebie ile razy nie wejdzie ktoś do boksu.Widok musi być bardzo wzruszający:-(Całe swoje życie biegały po ogromny terenie luzem,a teraz skazane na ciasny boks:-( Boże jaki muszą mieć mętlik w tych małych główkach aż serce pęka.:-( Błagam pomóżcie one za długo juz tam siedzą. każdy grosik daje szansę dla Trisi i Polarka. Quote
Recommended Posts