Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem bo dostałam zaproszenie od Vicky. Przeczytałam wątek ( a rzadko mi sie zdarza czytać do tyłu bo brak czasu ) i napiszę tak.....
Zawiklana historia ale tez podziw ,że się do sprawy suni wróciło bo często się zdarza ,ze odnawiane watki w ogóle nie chwytają. .Więc dla Vicky dla Mai wyrazy podziwu za wytrwałość.
rewelacja- prawie rzuciłam czytanie wątku po Twoich wpisach, tylko to ,że pipi się w tej sprawie odezwała przekonało mnie do powrotu, po prostu pipi wierzę. Jednak rewelacjo może na przyszłość weź pod uwagę , że możesz swoim językiem psom , o które się tak martwisz bardzo zaszkodzić zniechęcając ludzi którzy czytają. Raczej nie jest to kwestia "ostrości" to po prostu nadużywanie słów, wielomówność nieuzasadniona i powtarzane słowa ,byle kogoś zranić. Może to sposób ,żeby innych przywołać do porządku ( szczególnie do " swojego porządku"!?) ale nie wiem czy to sposób na zbieranie ludzi dobrej woli wokół jakiejś sprawy do zrobienia ?
Vicky proszę o nr konta.

Posted

[quote name='Maia']Jak wszystko pójdzie dobrze i pogoda dopisze Trisia i Polarek w niedzielę wyruszą w podróż po lepsze życie :-)

a ja mam teraz kłopot z jednym maluchem z jednostki gdzie żyła Trisia i Polarek, być moze to braciszek Trisi (lub synek Polarka), proszę zajrzyjcie maluch jest poważnie chory
http://www.dogomania.pl/forum/threads/207963-Temat-suni-z-jednostki-wraca-Znów-ciąża-i-znów-szczeniaki/page45
Pojechały?

Posted

agat21 dziekujemy bardzo.

bakusiowa 100zł wpisane w deklaracjach jednorazowych, które juz wpłynęły na konto.
A 30zł to miały byc deklaracje stałe.Jeśli cos nie tak to napisz...wyjasnimy.

Posted

Otrzymałam wpłaty:
ren - 200 zł
SYBILLAS - 20 zł
Joanna K-P - 700 zł
Szczerze mówiąc jestem w szoku :loveu:

BAaaaardzo dzię - ku - je - my!!

Myślę że uda mi się pojechać razem z Evelin- maluchami zajmie się Bożenka, a moimi psami Krzysiek
Z Zambrowa do Białegostoku transport zorganizuje Vicky62
Baardzo dziękuję!
Trisię i Polarka zabiorę ze schroniska prawdopodobnie w sobotę.
Trzymajcie kciuki aby wszystko wypaliło :-)

Posted

Wow..:crazyeye:no i ja jestem w szoku, nie spodziewałam się uzbierać taje kwoty dla psiaków.
Bardzo, bardzo, wszystkim dziękujemy!!!
Trisiu, Polarku, szykujcie się w podróż po nowe życie....

Posted

Trzymajcie kciuki,zeby śniegu za dużo nie napadało i drogi były przejezdne..
Na razie plan podróży jest taki,że: przyjeżdżam po Trisię ,Polarka,Maię :) i kota Cwaniaka do Białegostoku....Pakujemy się- wio...
Kota Cwaniaka ( od tej eksmisji) ,mam nadzieję zostawiamy w Radzyminie..Potem do Amadorki...i droga powrotna..
Oby to wszystko wyszło..Cieszę się bardzo,że są wpłaty na zwierzaki..jedna osoba by sobie nie poradziła, wydawało się,ze Trisia i Polarek są w beznadziejnej sytuacji...ale razem- musi się nam udać!

Posted

Trzymam kciuki za bezpieczną podróż, błagam pozapinajcie je, pooznaczajcie, bo ciągle jakiś pies ginie<tfu>.
I oby na miejscu było też wszystko dobrze.
Zapomniałam, one jadą z białegostoku do Amadorki czyli dokąd?
Ile to km?

Posted

Awit napisał(a):
Trzymam kciuki za bezpieczną podróż, błagam pozapinajcie je, pooznaczajcie, bo ciągle jakiś pies ginie<tfu>.
I oby na miejscu było też wszystko dobrze.
Zapomniałam, one jadą z białegostoku do Amadorki czyli dokąd?
Ile to km?

Wszyscy trzymać bedziemy mocno kciuki,aby szczęśliwie dojechały na miejsce do...
Tomaszowa Mazowieckiego chyba około 300km,ale nie jestem pewna.

Posted

Jeszcze tylko jutro i koniec schronu. Trzymajcie sie pieski.
One nawet nie wiedzą, ze moze byc cieplo i bezpiecznie.
Oby drogi nie zasypało. . . .u mnie nie mozna wjechac do wsi, do mojego domu trzeba isc piechotą od glownej drogi, albo na sankach lub nartach.