neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Nie ma allegro, chętnie...przydałoby mu się...z góry dziękuję... Quote
Sabina02 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 neverend napisał(a):Nie ma allegro, chętnie...przydałoby mu się...z góry dziękuję... Dobra, teraz sie powoli zbieram na urodziny siostry, ale jak wroce to uloze tekst i mu zrobie Allegro z wyroznieniem. Mam tylko jedna prozbe...Potrzebuje czyjes namiary do ogloszenia...imie, nr. telefonu, e-mail, itp... Quote
mulinka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Sabina02']Dobra, teraz sie powoli zbieram na urodziny siostry, ale jak wroce to uloze tekst i mu zrobie Allegro z wyroznieniem. Mam tylko jedna prozbe...Potrzebuje czyjes namiary do ogloszenia...imie, nr. telefonu, e-mail, itp... neverend odpisz Sabince kochany dziadzio Nero - bardzo potrzebny dom tymczasowy - błagamy !!! Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Już odpisałam... :lol: oby się udało... Quote
Aga_Mazury Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 sabina namiary w takim razie podaj do mnie Agnieszka [email protected] tel. 505222207 Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Aga_Mazury']sabina namiary w takim razie podaj do mnie Agnieszka [email protected] tel. 505222207 Aga,ale ja już wysłałam priva Sabince.... Quote
Aga_Mazury Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 neverend napisał(a):Aga,ale ja już wysłałam priva Sabince.... aaaaaaaa...no to ok :) Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Jak coś, to poda albo moje, albo Twoje - bez różnicy...albo poda dwa... oby były jakieś namiary...I tak wiemy to samo,powiedz mi tylko na co Nero miał operację...??? Quote
daga_27 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 powiedzcie mi czy Nero zalatwia sie pod siebie?:oops: Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Z Nerem jest tak,że dopóki był "zdrowy", to normalnie na spacerach załatwiał się i w ogóle... Teraz nie wstaje i niestety robi pod siebie...ale zaraz się od tego odsuwa... Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 daga_27 napisał(a):czyli kapiel po kazdym zalatwieniu sie? Chyba raczej nie, bo to rozsądny psiak... Ostatnio jak byłam przy klatce, to najpierw gdzieś sobie "kupnął" a potem odsunął się (nie wstając) na bezpieczną odległość,czyli zamienił pupkę na główkę.... Poza tym, ma biegunkę.... Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Trzeba go ratować...tylko nie wiem jak...u mnie tymczas odpada w 100%... już raz wzięłam psa na własną rękę i wylądowałam na dworzu, dobrze,że dobrzy ludzie zgodzili się na tymczas a potem się w niej zakochali...to sunia jest szczęśliwa... Ale jak myślę o Nerze....serce mi się łamie... Ciotka, ja nie wiem jak ja mogłam stać naprzeciw niego i patrzeć w jego zmęczone oczy... w jego zwisający i ciężki język...w jego kudłate oklapłe ciałko całe w wiórach słomy...ja nie wiem... dla mnie to było jak koszmar...:-(:-( Quote
justynavege Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3822261#post3822261 bazarek dla Nera tylko tyle mogę ......... Quote
gamoń Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ludzie -zdecydujcie coś.Psiak jest chory i wnioskujac z watku bardzo!!!!.Ma juz swój wiek .Pisząc o pomocy i nie wiedzac co dalej robic nie pomożemy mu.Trzeba podjać ryzyko.Wy znacie psiaka najlepiej ,odwiedzacie go ,zabieracie na spacer i macie rozeznanie jak się czuł tydzień temu. Trzeba walczyc o jego zdrowie;) Quote
Dorothy Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 czy macie chocby jakies mgliste podejrzenie DLACZEGO on niewstaje? Kregoslup? oslabienie? nie wiem, wet schroniskowy jakis jest? ogladal go chociaz? D Quote
justynavege Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 moze zabrać by go do weta pozaschroniskowego?? koszty z Afn by sie pokryło co myslicie?? Quote
przyjaciel_koni Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Zgadzam się z Gamoń, że bez konkretów i konkretnej decyzji nici z ratowania.... Quote
Asia_M Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Tak, nie ma co czekać. Jutro rano przeleję pieniążki. Quote
justynavege Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3823882#post3823882 ponownie wklejam bazarek dla Nera prosze pomozcie wiersz o losie schroniskowego psa jedyne 5 złotych na pomoc dla Nera Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Ja już do Agi pisałam priv...ale cicho...mam nadzieję,że wejdzie na wątek Nera i zaraz się wyjaśni cała sprawa...Ja widziałam Nera wczoraj,ale przy mnie nie był wet..Aga coś wie na pewno, bo pisała o jakichś lekach... Nie wiem,co staruszkowi może być...Chcemy się na coś zdecyować i to szybko, tylko na razie ciułamy pieniądze chociaż na leczenie...nie wiem, pewni na hotelik też... Poza tym szukamy DT.... Quote
supergoga Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dopiero cieszyłam się z Tajsonowego domku a już muszę smuciś - z losu tego biedaka. Taki jest smutny. Co mu jest? Może już wiecie, to czekamy na wieści. Quote
Recommended Posts