neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Jak ktoś może niech podlinkuje chociaż Nera pod baner z tekstem - Nero - to już ostatnie dni lub jakoś tak... Proszę:-(:-( Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 mulinka napisał(a):ja myślę, że i tak trzeba zaktualizować pierwszy post tam są radosne usmiechnięte podskakujące ludziki i ani słowa o złym stanie psa, przecież gdy ktoś zajrzy choćby z banerka to chciałby mieć od razu aktualną sytuację, może chociaż napisz, że bardzo pilnie szukamy domu tymczasowego i podaj od której strony są najnowsze informacje no nie wiem, zrób jak uważasz Dzięki Ciotka - już zmieniłam trochę w pierwszym poście... postaram się jeszcze trochę tam poszperać, aby było naturalniej... Trzeba pomóc pieskowi...Dzięki za baner w podpisie... Quote
mulinka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 neverend napisał(a):Jak ktoś może niech podlinkuje chociaż Nera pod baner z tekstem - Nero - to już ostatnie dni lub jakoś tak... Proszę:-(:-( a jak to się robi ? Quote
pidzej Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 neverend a to co- rozpoczynamy zbiórkę na AFN na Nero... z dopiskiem "Nero Ostróda" cóż...dopiero jutro Nero dostanie leki prawdopodobnie przeciwzapalne i przeciwbólowe... niestety jak narazie nie mam środków na zabranie go do szpitala albo do hoteliku:shake: przecież pieniądze zawsze sie przydadzą chociażby na hotel :roll: Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 pidzej napisał(a):neverend a to co- przecież pieniądze zawsze sie przydadzą chociażby na hotel :roll: Oj, to mi zabiłaś ćwika....:crazyeye::crazyeye: Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Aga_Mazury']rozpoczynamy zbiórkę na AFN na Nero... z dopiskiem "Nero Ostróda" cóż...dopiero jutro Nero dostanie leki prawdopodobnie przeciwzapalne i przeciwbólowe... niestety jak narazie nie mam środków na zabranie go do szpitala albo do hoteliku:shake: natomiast będę robić co w mojej mocy aby mu pomóc... bardzo proszę o wszelkie możliwe wsparcie...a najbardziej o DT dla Nera :modla: bazarek dla nera i hefrena (psy w cięzkim stanie) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49977 Ale ze mnie ślepy wół... Dzieki pidzej za wyklarowanie sytuacji... Oki...zmieniam tytuł... Aga - co dokładnie jest Nerowi???? Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Nero, zmykaj do góry niech cię inni zauważą... Kto mu pomoże????!!!!!:modla::modla::modla::Help_2::Help_2: Quote
Matusz Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 do góry Nero !! szybko !! Prosimy o pomoc !!!:modla::modla::Help_2: Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Ciotka Aga dodała Nera do bazarku dla Hefrena... link jest w pierwszym poście... Quote
cytrynka10 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 TYMCZAS POTRZEBNY dla psiaka bardzo pilnie prosi o domek Quote
Matusz Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 NERO nie poddawaj sie !! szybko wskakuj do góry !!! Quote
Asia_M Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Trzeba szybko zdiagnozować co Mu jest. Podać zastrzyki na wzmocnienie! Mam nadzieję, że uda sie Go uratować!!! Neruś, trzymaj się!!! Quote
Sabina02 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Wczoraj przekazalam 200 zl na AFN dla Hefrena. Poprosze cioteczki z AFN zeby podzielily to po 100 zl miedzy Hefrenem a Nero... Niestety, narazie tylko tyle moge...:-( Quote
justynavege Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 włąśnie najwazniejsza diagnoza wtedy wiadomo jak mozna pomoc Quote
mulinka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Sabina02 napisał(a):Wczoraj przekazalam 200 zl na AFN dla Hefrena. Poprosze cioteczki z AFN zeby podzielily to po 100 zl miedzy Hefrenem a Nero... Niestety, narazie tylko tyle moge...:-( napisz pw do cioteczki która sie zajmuje AFN (nie wiem do kogo :oops:) Quote
Sabina02 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 mulinka napisał(a):napisz pw do cioteczki która sie zajmuje AFN (nie wiem do kogo :oops:) Napisalam do GreenEvil na watku AFN-u, napewno to zobaczy...A jak nie, to zawsze sie da przeskarpetowac jak pieniazki dotra...;) Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Najlepiej do Aga Mazury, bo ona się tutaj zajmuje w Ostródzie schroniskiem... No i ona zakładała wątek Hefrenowi i Bornowi... Nera zakładałam ja,więc jak coś mogę przekazać,ale lepiej osobiście do Aga Mazury.... Nero - trzymaj się. Aga Mazury pisała,że Nero ma mieć podane jakieś leki, chyba na wzmocnienie też, wcześniej Aga o tym napisała w poście...tylko nie pamiętam którym... Quote
Sabina02 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 neverend napisał(a):Najlepiej do Aga Mazury, bo ona się tutaj zajmuje w Ostródzie schroniskiem... No i ona zakładała wątek Hefrenowi i Bornowi... Nera zakładałam ja,więc jak coś mogę przekazać,ale lepiej osobiście do Aga Mazury.... Nero - trzymaj się. Aga Mazury pisała,że Nero ma mieć podane jakieś leki, chyba na wzmocnienie też, wcześniej Aga o tym napisała w poście...tylko nie pamiętam którym... Jestem daleko od Ostrody i osobiscie niestety nie moge nic przekazac...ale nie martwcie sie, GreenEvil napewno zrobi to jak nalezy i beda skarpety zrobione jak trza! Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Tak na pewno przeleje na konto z dopiskiem "Nero"... Wielkie dzięki Cioteczko...naprawdę... to dla niego bardzo potrzebne...Żeby teraz tylko znaleźć domek... Quote
Recommended Posts