Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mulinka napisał(a):
ja myślę, że i tak trzeba zaktualizować pierwszy post
tam są radosne usmiechnięte podskakujące ludziki i ani słowa o złym stanie psa, przecież gdy ktoś zajrzy choćby z banerka to chciałby mieć od razu
aktualną sytuację, może chociaż napisz, że bardzo pilnie szukamy domu tymczasowego i podaj od której strony są najnowsze informacje

no nie wiem, zrób jak uważasz

Dzięki Ciotka - już zmieniłam trochę w pierwszym poście... postaram się jeszcze trochę tam poszperać, aby było naturalniej... Trzeba pomóc pieskowi...Dzięki za baner w podpisie...

Posted

neverend napisał(a):
Jak ktoś może niech podlinkuje chociaż Nera pod baner z tekstem - Nero - to już ostatnie dni lub jakoś tak... Proszę:-(:-(

a jak to się robi ?

Posted

neverend a to co-

rozpoczynamy zbiórkę na AFN na Nero...

z dopiskiem

"Nero Ostróda"

cóż...dopiero jutro Nero dostanie leki prawdopodobnie przeciwzapalne i przeciwbólowe...

niestety jak narazie nie mam środków na zabranie go do szpitala albo do hoteliku:shake:

przecież pieniądze zawsze sie przydadzą
chociażby na hotel
:roll:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']rozpoczynamy zbiórkę na AFN na Nero...

z dopiskiem

"Nero Ostróda"

cóż...dopiero jutro Nero dostanie leki prawdopodobnie przeciwzapalne i przeciwbólowe...

niestety jak narazie nie mam środków na zabranie go do szpitala albo do hoteliku:shake:

natomiast będę robić co w mojej mocy aby mu pomóc...

bardzo proszę o wszelkie możliwe wsparcie...a najbardziej o DT dla Nera :modla:

bazarek dla nera i hefrena (psy w cięzkim stanie)

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49977

Ale ze mnie ślepy wół... Dzieki pidzej za wyklarowanie sytuacji...

Oki...zmieniam tytuł...

Aga - co dokładnie jest Nerowi????

Posted

Sabina02 napisał(a):
Wczoraj przekazalam 200 zl na AFN dla Hefrena. Poprosze cioteczki z AFN zeby podzielily to po 100 zl miedzy Hefrenem a Nero... Niestety, narazie tylko tyle moge...:-(

napisz pw do cioteczki która sie zajmuje AFN (nie wiem do kogo :oops:)

Posted

mulinka napisał(a):
napisz pw do cioteczki która sie zajmuje AFN (nie wiem do kogo :oops:)

Napisalam do GreenEvil na watku AFN-u, napewno to zobaczy...A jak nie, to zawsze sie da przeskarpetowac jak pieniazki dotra...;)

Posted

Najlepiej do Aga Mazury, bo ona się tutaj zajmuje w Ostródzie schroniskiem... No i ona zakładała wątek Hefrenowi i Bornowi... Nera zakładałam ja,więc jak coś mogę przekazać,ale lepiej osobiście do Aga Mazury....

Nero - trzymaj się. Aga Mazury pisała,że Nero ma mieć podane jakieś leki, chyba na wzmocnienie też, wcześniej Aga o tym napisała w poście...tylko nie pamiętam którym...

Posted

neverend napisał(a):
Najlepiej do Aga Mazury, bo ona się tutaj zajmuje w Ostródzie schroniskiem... No i ona zakładała wątek Hefrenowi i Bornowi... Nera zakładałam ja,więc jak coś mogę przekazać,ale lepiej osobiście do Aga Mazury....

Nero - trzymaj się. Aga Mazury pisała,że Nero ma mieć podane jakieś leki, chyba na wzmocnienie też, wcześniej Aga o tym napisała w poście...tylko nie pamiętam którym...

Jestem daleko od Ostrody i osobiscie niestety nie moge nic przekazac...ale nie martwcie sie, GreenEvil napewno zrobi to jak nalezy i beda skarpety zrobione jak trza!

Posted

Tak na pewno przeleje na konto z dopiskiem "Nero"...

Wielkie dzięki Cioteczko...naprawdę... to dla niego bardzo potrzebne...Żeby teraz tylko znaleźć domek...