daga_27 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ja bym mogla w pociag wsiasc najwczesniej o 12. bo bede musiala odespac piatek - prawie 12 godzin w podrozy, wykapac psa, ktorego przywioze, isc z nim do weta i pozniej do hotelu. o jej...ale tego jest, wiec nie odespie. jutro z nev bedziemy myslaly. Quote
fona Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Aczy Nero na tyle wydobrzxal, ze moze podrozoac na wlasnych nogach? Quote
neverend Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Nero nadal słaby... ale może będziemy mieć transporter - coś pomyślimy... Daga czekam.... Quote
cytrynka10 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 szybko do nowego domu i szybko wyzdrowiej kruszyno Quote
neverend Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 daga_27 napisał(a):ja bym mogla w pociag wsiasc najwczesniej o 12. bo bede musiala odespac piatek - prawie 12 godzin w podrozy, wykapac psa, ktorego przywioze, isc z nim do weta i pozniej do hotelu. o jej...ale tego jest, wiec nie odespie. jutro z nev bedziemy myslaly. Patrzyłam w połączenia - jest kiepsko... poza tym drożej wyjdzie niż przyjazd samochodem... 100 kosztuje tam i spowrotem dojazd...a 50 zł...do 100 lepszy komfort samochodem... Quote
neverend Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Oto bazarek NERA: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51251 no, kupować,kupować... Quote
daga_27 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 teraz to poczekajcie jeszcze do poniedzialku, co? moze z Beata samochodem podjedziemy w Wasza strone polowe drogi. teraz caly weekend bede kursowala po Polsce i zbierala biedaki. Nero bedzie mial jeszcze kolege w postaci boksera, i 2 kolezanki - dozyce i dobermanke, no i kot bedzie ;-) Quote
cytrynka10 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 to cudownie tylu nowych znajomych... byle by mu było dobrze :lol: chodz tyle dla tego biedactwa na te stare lata Quote
Aga_Mazury Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 daga_27 napisał(a):teraz to poczekajcie jeszcze do poniedzialku, co? moze z Beata samochodem podjedziemy w Wasza strone polowe drogi. teraz caly weekend bede kursowala po Polsce i zbierala biedaki. Nero bedzie mial jeszcze kolege w postaci boksera, i 2 kolezanki - dozyce i dobermanke, no i kot bedzie ;-) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ło matko ..a gdzie Ty pomieścisz całe to towarzystwo?:razz: Quote
daga_27 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Aga_Mazury napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ło matko ..a gdzie Ty pomieścisz całe to towarzystwo?:razz:damy rade ;-) nie takie tutaj juz towarzystwo dupki grzalo hihih Quote
neverend Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Oj...to dobrze,bo już się martwiłam,że w akcji zaginęłaś...no,ale jesteś... W poniedziałek niestety mnie nie będzie w schronie,ale będzie kierowniczka,więc potem podam Ci w pv...jej nr. telefonu... mój już masz,więc dzwoń,jak coś będzie wiadome w 100%...Czekamy z niecierpliwością razem z Nerusiem... Quote
Sabina02 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kochane Cioteczki! Napisala do mnie e-mail niejaka Pani Agatka, ktora chce adoptowac Nerusia. Zamknela tez juz jego aukcje w Allegro. Neverend, Przeslalam Ci e-mail tej Pani... Zajrzyj prosze do skrzynki... A na PM wyslalam Ci jej dane, ktore wzielam z Allegro... Quote
neverend Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Niestety dziś z Panią jeszcze rozmawiałam, wczoraj dzwoniłam i rozmawiałam i myślałam,że tylko pogadam z Dagą i Nero pojedzie. Jednak Pani powiedziała mi dziś,że nie może go wziąć, gdyż miała niespodziewane zmiany w rodzinie, tzn. mąż dostał pracę i nie byłoby ich w domu. A Nero przecież potrzebuje stałej opieki.. No coż, polegamy teraz na Dadze.... Quote
daga_27 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jaka szkoda, ze stracil szanse na nowy, staly dom. jak tylko sie tutaj na dniach oporzadze, to po niego przyjade. Quote
Sabina02 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 I znowu nastepna baba licytuje pochopnie i zamyka psu ogloszenie!!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: Mam taka ochote jej wystawic negatywny komentarz na Allegro!!!!!! Quote
Neris Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja myślę że dla nauczki można jej taki komentarz wystawić. NIkt nie ma prawa igrać niczyim życiem... Quote
Sabina02 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Neris napisał(a):Ja myślę że dla nauczki można jej taki komentarz wystawić. NIkt nie ma prawa igrać niczyim życiem... Zrobilabym jej ten komentarz, tylko nie wiem dokladnie jak przebiegla jej rozmowa z neverend...byc moze ze kobieta wykazala skruche... Ale tak naprawde, to z ta praca meza to jakas sciema... Nagle z nieba niespodziewanie dostal prace ot tak sobie, nie szukajac jej...:hmmmm: Teraz zebym mogla dostac zwrot prowizji za to ogloszenie, to musze poczekac tydzien...No i oczywiscie przez ten tydzien, nie moge wystawiac Nera (chyba ze zamiast odnawiac, to zrobie mu nowe ogloszenie)... Quote
neverend Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Dziś ostrzygłam Nera...pan Henio powiedział (pracowni),że wrócił od kosmetyczki,jak go niósł do klatki... Ale Nero jeszcze jest taki słaby.Przewraca się, pod schodki nie może wejść, nie chce chodzić...W trakcie spaceru staje i nie idzie... No cóż, ale na pewno jest lepiej niż tydzień temu... Dziś miał ochotę na spacer i sam wyszedł z klatki... Oto filmik: http://www.zippyvideos.com/6292259386749026/imgp0086 Quote
daga_27 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 hihihihihihihihhihih:evil_lol: ale on jest smieszny:loveu: Quote
neverend Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 daga_27 napisał(a):hihihihihihihihhihih:evil_lol: ale on jest smieszny:loveu: Podoba się Ciotce nowy podopieczny???:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts