Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto go może uratować....ciepły kąt i mnóstwo miłości....

pieniądze i leczenie będziemy organizować...nie zostanie ten ktoś sam z chorobą Nera...

ten pies leżał na siatce...jak "rozkraczona żaba" (przepraszam, ale chciałam obrazowo przedstawić jak to wygąda :()

POMOOOOOCY!

Posted

Moze o ile stan jest taki zły to hotelik.np.w W-wie jest hotel połaczony z lecznica.Dwa razy w tygodniu sa tam dogomaniacy ja, AleksandraB przyjaciel Koni .Koszt 20 zł doba ale można negocjowac.

Posted

NERO potrzebuje natychmiastowej pomocy!!!!!!!!!!!

Już nie wstaje...leży w rogu klatki cały w kupach i sikach... nie ma siły się podnieść, nawet nie byłna spacerze...

Błagam o pomoc, błagam...On musi żyć!!!:placz::placz::placz:

kto da tymczas dziadkowi?:-(

Posted

rozpoczynamy zbiórkę na AFN na Nero...

z dopiskiem

"Nero Ostróda"

cóż...dopiero jutro Nero dostanie leki prawdopodobnie przeciwzapalne i przeciwbólowe...

niestety jak narazie nie mam środków na zabranie go do szpitala albo do hoteliku:shake:

natomiast będę robić co w mojej mocy aby mu pomóc...

bardzo proszę o wszelkie możliwe wsparcie...a najbardziej o DT dla Nera :modla:

bazarek dla nera i hefrena (psy w cięzkim stanie)

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49977

Posted

Niestety...poprawy nie ma...
nie ma też 100%-wej diagnozy jego stanu...
Według nas to starość, ale przede wszystkim chłód...brak fachowej opieki, po prrostu brak domu...W schronisku jest wiele psiaków i każdy potrzebuje ze swojej strony zainteresowania i pomocy, więc ciężko się pracownikom rozdzielić... Dlatego najważniejsze, by znaleźć tymczas, bo schronisko to żadne miejsce... Nero potrzebuje spokoju, ciepła - a tam chłód i jazgot szczekania... Tak to niestety jest...starsze psiaki mają przechlapane, dlatego już wszystko im obojętne...:shake::shake:

Mulinko, dzięki,że umieściłaś Nera w banerku...

Lupe - wspaniała robota, dziękuję...

A jednak jest mi źle i ciężko...:-(:-(

Posted

[quote name='mulinka']neverend proszę zmień pierwszy post !!!
napisz ,że zbieramy na AFN i wszystko to co ważne

Ciotka, ale my nie zbieramy kasy, tylko szukamy domku... zaktualizuję post pierwszy, tylko z potrzeby DT dla Nera...Jak się okaże,że z Nerem rzeczywiście jest coś nie tak ze zdrowiem, jasne,że zmienię post 1 i napiszę o zbiórce...