gamoń Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Bardzo pilne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aga_Mazury Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Kto go może uratować....ciepły kąt i mnóstwo miłości.... pieniądze i leczenie będziemy organizować...nie zostanie ten ktoś sam z chorobą Nera... ten pies leżał na siatce...jak "rozkraczona żaba" (przepraszam, ale chciałam obrazowo przedstawić jak to wygąda :() POMOOOOOCY! Quote
neverend Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Tak...wzywamy pomoocy...!!!!!!!!!!!! Tu liczy się każda minuta...DT - potrzebny - gdzie jesteś????:shake::shake: Quote
gamoń Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 U mnie tymczas ale krótkotrwały a ta psinka musi dochodzic chyba dłuzej do siebie.:shake: Niech ktos sie zlituje. Quote
gamoń Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Moze o ile stan jest taki zły to hotelik.np.w W-wie jest hotel połaczony z lecznica.Dwa razy w tygodniu sa tam dogomaniacy ja, AleksandraB przyjaciel Koni .Koszt 20 zł doba ale można negocjowac. Quote
mulinka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Kochani, zaktualizujcie pierwszy post !!! ratujmy Nero !!! Quote
gamoń Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Podniose ,moze ktos dostrzeże bardzo wazna sytuację NERA Quote
pidzej Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 NERO potrzebuje natychmiastowej pomocy!!!!!!!!!!! Już nie wstaje...leży w rogu klatki cały w kupach i sikach... nie ma siły się podnieść, nawet nie byłna spacerze... Błagam o pomoc, błagam...On musi żyć!!!:placz::placz::placz: kto da tymczas dziadkowi?:-( Quote
mulinka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 lupe dziękujemy za banerek błagamy o dom tymczasowy dla kudłatego Nero !!! Quote
mulinka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ratujmy Nero - kto może dać mu dom tymczasowy ??? Quote
Sabina02 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Nie znalazlam Nera w Allegro... Czy on jest gdzies ogloszony?????? Quote
pidzej Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 agnieszka30 wysłała mi pm, żebyście zabrały Nera do lecznicy nie można? może do warszawy? psi los? sggw? trzeba go ratować Quote
gamoń Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Co u psiaka ?Jest poprawa? Czy planujecie mu jakos pomóc? Quote
Aga_Mazury Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 rozpoczynamy zbiórkę na AFN na Nero... z dopiskiem "Nero Ostróda" cóż...dopiero jutro Nero dostanie leki prawdopodobnie przeciwzapalne i przeciwbólowe... niestety jak narazie nie mam środków na zabranie go do szpitala albo do hoteliku:shake: natomiast będę robić co w mojej mocy aby mu pomóc... bardzo proszę o wszelkie możliwe wsparcie...a najbardziej o DT dla Nera :modla: bazarek dla nera i hefrena (psy w cięzkim stanie) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49977 Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Niestety...poprawy nie ma... nie ma też 100%-wej diagnozy jego stanu... Według nas to starość, ale przede wszystkim chłód...brak fachowej opieki, po prrostu brak domu...W schronisku jest wiele psiaków i każdy potrzebuje ze swojej strony zainteresowania i pomocy, więc ciężko się pracownikom rozdzielić... Dlatego najważniejsze, by znaleźć tymczas, bo schronisko to żadne miejsce... Nero potrzebuje spokoju, ciepła - a tam chłód i jazgot szczekania... Tak to niestety jest...starsze psiaki mają przechlapane, dlatego już wszystko im obojętne...:shake::shake: Mulinko, dzięki,że umieściłaś Nera w banerku... Lupe - wspaniała robota, dziękuję... A jednak jest mi źle i ciężko...:-(:-( Quote
pidzej Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 podnoszę maluszka... kasa potrzebna a najlepiej domek tymczasowy... Quote
mulinka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 neverend proszę zmień pierwszy post !!! napisz ,że zbieramy na AFN i wszystko to co ważne Quote
neverend Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='mulinka']neverend proszę zmień pierwszy post !!! napisz ,że zbieramy na AFN i wszystko to co ważne Ciotka, ale my nie zbieramy kasy, tylko szukamy domku... zaktualizuję post pierwszy, tylko z potrzeby DT dla Nera...Jak się okaże,że z Nerem rzeczywiście jest coś nie tak ze zdrowiem, jasne,że zmienię post 1 i napiszę o zbiórce... Quote
Matusz Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Nero, staruszku szybko na górze się pokazuj !! SZYBKO !!! POTRZEBNY DT !!! Quote
Recommended Posts