neverend Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Tak...i ja się pod tym podpisuję, przecież szukamy chociaż tymczasu...Ciotka daga nie pozwoli, aby Nero trafił do schroniska... Quote
lupe Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 dla lidki i kazdego kto chce zmiescic wiecej w podpisie, mniejsza wersja [SIZE="1"]Norton zmienjszony w watku Nortona Quote
justynavege Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Neruś wracaj na poczatek kolejki po domek Tobie tak bardzo potrzebny Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='daga_27']kombinujcie cioteczki jakis transport, bo ja w tym pomoc nie moge :-( a ja go od razu wezme do siebie albo ulokuje na kilka dni w hoteliku. hotel prowadzi wetka, wiec i od strony medycznej tez sie nim zajmie. Na pewno Beatka mi pomoze jak bedzie juz na miejscu. co z transportem ? Quote
lidka_park Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='lupe']dla lidki i kazdego kto chce zmiescic wiecej w podpisie, mniejsza wersja Norton zmienjszony w watku Nortona dzieki Lupe !!!! :Rose: Quote
daga_27 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 to jak cioteczk. rozgladamy sie za transportem dla chlopca? Quote
mulinka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 trzeba napisać w tytule że szukamy transportu Quote
neverend Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ciotki ja nie wiem jaka jest decyzja Agi...bez niej ciężko mi podejmować decyzję..rozumiecie...poczekajmy chwilę aż się pojawi i wyrazi opinię, wtedy tytuł zmieniam i szukamy transportu..do Tczewa - tak??? Quote
Aga_Mazury Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 z Nerem jest lepiej po tych środkach, które otrzymał...wstaje... prawdopodobnie zostanie przeniesiony do Hefrena do boksu...zawsze będzie miał stabilniejszą podłogę... co do DT u daga_27 ... dagmara ja naprawdę muszę najpierw wiedzieć kilka rzeczy, żeby móc decydować...muszę znac AFN owskie możliwości finansowe i wiedzieć co będzie jak psiak nie znajdzie domku...i jesli to będzie możliwe wiedziec co psiakowi dolega i jak to leczyć i ile będzie to kosztować... narazie zostało podane Nerowi to co możliwe i poprawa jakaś jest... Nero miał obcięta głowkę udową...po tym jak wpadł pod samochód...jest bardzo starym psem...ma kilkanaście lat daga jesteś Kochana :calus: Quote
Neris Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aga, on pewnie już dłogo nie pozyje.. może jednak niech zazna domowego ciepła? Quote
Aga_Mazury Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Neris napisał(a):Aga, on pewnie już dłogo nie pozyje.. może jednak niech zazna domowego ciepła? tak, oczywiście, że tak.... chciałabym jednak aby pojechał wyposażony w wszystkie niezbędne leki i zalecenia...o ile będzie to możliwe... Quote
daga_27 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 czyli chcesz sie wstrzymac z DT u mnie? ja go na ulice nie wyrzuce jak sie dom nie znajdzie. ale "tymczasowo" - to slowo moj TZ lepiej znosci niz docelowo:evil_lol: a co do leczenia, to mysle ze szans na wyleczenie jego nie ma. moze by trzeba bylo tylko podawac srodki przeciwbolowe? jak zdecydujecie cos, to dajcie mi znac. Quote
daga_27 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 neverend napisał(a):Ciotki ja nie wiem jaka jest decyzja Agi...bez niej ciężko mi podejmować decyzję..rozumiecie...poczekajmy chwilę aż się pojawi i wyrazi opinię, wtedy tytuł zmieniam i szukamy transportu..do Tczewa - tak???ja sie zdecydujecie, to tak - do Tczewa. Quote
neverend Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 dzięki Ciotka...w takim razie postaramy się zadziałać jak najszybciej i zdecydować jak najlepiej i jak najpredzej się da...:lol: Quote
cytrynka10 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 do góry kochanie i szybko na nózki wstawaj Quote
neverend Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Widocznie Cioteczko Nero ciągle ma szansę zamieszkania...chociaż na trochę u Dagi...Tak sądzę.... Tylko musimy się sprężać z decyzją... Jeszcze trzeba z kierowniczką schroniska porozmawiać, co i jak... Quote
neverend Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Allegro jest wspaniałe.... dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
Sabina02 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 neverend napisał(a):Allegro jest wspaniałe.... dzięki:loveu::loveu::loveu: Zaden problem...Oby mu tylko pomoglo...:lol: Jak widzisz pokradlam wasze mysli z postow, posklejalam je do kupy i udaje wazna...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
neverend Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ważne,że sens.... ten prawdziwy... jak czytałaś Nero czuję się lepiej,ale ma być już odstawiony do kojca z jednym kaukaskim staruszkiem.... Szczerzę... to wolałabym dla niego ciepełka.... Quote
Recommended Posts