Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='daga_27']kombinujcie cioteczki jakis transport, bo ja w tym pomoc nie moge :-( a ja go od razu wezme do siebie albo ulokuje na kilka dni w hoteliku. hotel prowadzi wetka, wiec i od strony medycznej tez sie nim zajmie. Na pewno Beatka mi pomoze jak bedzie juz na miejscu.

co z transportem ?

Posted

Ciotki ja nie wiem jaka jest decyzja Agi...bez niej ciężko mi podejmować decyzję..rozumiecie...poczekajmy chwilę aż się pojawi i wyrazi opinię, wtedy tytuł zmieniam i szukamy transportu..do Tczewa - tak???

Posted

z Nerem jest lepiej po tych środkach, które otrzymał...wstaje...

prawdopodobnie zostanie przeniesiony do Hefrena do boksu...zawsze będzie miał stabilniejszą podłogę...

co do DT u daga_27 ...

dagmara ja naprawdę muszę najpierw wiedzieć kilka rzeczy, żeby móc decydować...muszę znac AFN owskie możliwości finansowe i wiedzieć co będzie jak psiak nie znajdzie domku...i jesli to będzie możliwe wiedziec co psiakowi dolega i jak to leczyć i ile będzie to kosztować...

narazie zostało podane Nerowi to co możliwe i poprawa jakaś jest...

Nero miał obcięta głowkę udową...po tym jak wpadł pod samochód...jest bardzo starym psem...ma kilkanaście lat

daga jesteś Kochana :calus:

Posted

Neris napisał(a):
Aga, on pewnie już dłogo nie pozyje.. może jednak niech zazna domowego ciepła?

tak, oczywiście, że tak....

chciałabym jednak aby pojechał wyposażony w wszystkie niezbędne leki i zalecenia...o ile będzie to możliwe...

Posted

czyli chcesz sie wstrzymac z DT u mnie? ja go na ulice nie wyrzuce jak sie dom nie znajdzie. ale "tymczasowo" - to slowo moj TZ lepiej znosci niz docelowo:evil_lol:

a co do leczenia, to mysle ze szans na wyleczenie jego nie ma. moze by trzeba bylo tylko podawac srodki przeciwbolowe?

jak zdecydujecie cos, to dajcie mi znac.

Posted

neverend napisał(a):
Ciotki ja nie wiem jaka jest decyzja Agi...bez niej ciężko mi podejmować decyzję..rozumiecie...poczekajmy chwilę aż się pojawi i wyrazi opinię, wtedy tytuł zmieniam i szukamy transportu..do Tczewa - tak???
ja sie zdecydujecie, to tak - do Tczewa.

Posted

Widocznie Cioteczko Nero ciągle ma szansę zamieszkania...chociaż na trochę u Dagi...Tak sądzę.... Tylko musimy się sprężać z decyzją... Jeszcze trzeba z kierowniczką schroniska porozmawiać, co i jak...

Posted

neverend napisał(a):
Allegro jest wspaniałe.... dzięki:loveu::loveu::loveu:

Zaden problem...Oby mu tylko pomoglo...:lol:

Jak widzisz pokradlam wasze mysli z postow, posklejalam je do kupy i udaje wazna...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ważne,że sens.... ten prawdziwy... jak czytałaś Nero czuję się lepiej,ale ma być już odstawiony do kojca z jednym kaukaskim staruszkiem.... Szczerzę... to wolałabym dla niego ciepełka....