Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam że się wtrącam.Z kąd do kąd trzeba przewieźć Nera?Jeżeli to byłby "mój teren" to z miłą chęcią pomogę.Ja mieszkam w Pasłęku.25km od elbląga. to moje gg 7149735

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina02 napisał(a):
I znowu nastepna baba licytuje pochopnie i zamyka psu ogloszenie!!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: Mam taka ochote jej wystawic negatywny komentarz na Allegro!!!!!!

Dziewczyny, zakladajcie aukcje prywatne. Tzreba kliknac w zmiany i "ogranicz dostepnosc aukcji". Wtedy wszyscy beda mogli czytac ogloszenie, ale zaden dupek nie zalicytuje.

Posted

Ja do Marty .Otrzymałam waszego mila.Dzięki.Czy ten termin wtorek,środa to tylko te dni wchodzą w gre?Pytałam sie teraz meża o samochód.Okazuje się że stoi jeszcze na warsztacie.I on nie wie czy akurat w te dni będzie już na chodzie.Ale moge obiecać że jak tylko samochód będzie jeździł to możecie na mnie liczyć.Wezme nawet na ten dzień urlop.Bo w dzień najlepiej.Ten pies nie może jechać pociągiem(czytałam też taki wątek).Odezwe się jak tylko sam. będzie sprawny.Ale wy dajcie mi znac na e-mila kiedy sie wybieracie.Po 16-tej zawsze zaglądam na skrzynkę.

Posted

mysza-64 napisał(a):
Ja do Marty .Otrzymałam waszego mila.Dzięki.Czy ten termin wtorek,środa to tylko te dni wchodzą w gre?Pytałam sie teraz meża o samochód.Okazuje się że stoi jeszcze na warsztacie.I on nie wie czy akurat w te dni będzie już na chodzie.Ale moge obiecać że jak tylko samochód będzie jeździł to możecie na mnie liczyć.Wezme nawet na ten dzień urlop.Bo w dzień najlepiej.Ten pies nie może jechać pociągiem(czytałam też taki wątek).Odezwe się jak tylko sam. będzie sprawny.Ale wy dajcie mi znac na e-mila kiedy sie wybieracie.Po 16-tej zawsze zaglądam na skrzynkę.

Jasne,że damy znać...tylko rozmówię się z Dagmarą...:loveu:

Serdeczne dzięki...:multi:

Posted

fona napisał(a):
Dziewczyny, zakladajcie aukcje prywatne. Tzreba kliknac w zmiany i "ogranicz dostepnosc aukcji". Wtedy wszyscy beda mogli czytac ogloszenie, ale zaden dupek nie zalicytuje.

Dzieki!!!

A czy beda mogli wyslac e-maile do wystawcy ogloszenia??? Bo ta opcje chcialabym zostawic dostepna...

Posted

Okej Ciotka..

Dadze pasuje w środę przed południem, tak żebyś była o 11-12... czyli gdzieś po 9 musiałabyś wyjechać z Nerem z Ostródy. Daga mieszka w Tczewie... W PM podam Ci jej numer telefonu, żebyście się dogadały gdzie, co i jak...

Czy może być????

Posted

Sabina02 napisał(a):
Dzieki!!!

A czy beda mogli wyslac e-maile do wystawcy ogloszenia??? Bo ta opcje chcialabym zostawic dostepna...

Tak, wszytsko bedzie dzialac poza mozliwoscia zalicytowania.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
widzę never, że nic nie dało rady załatwić??

no dobra...a co z osobą, która proponowała transport samochodem (ktoś z Pasłęka o ile się nie mylę...i była mowa o środzie?)
transport byl, tylko nie bylo nikogo, kto by Nera ze schroniska wyciagnal:placz: