mysza-64 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Przepraszam że się wtrącam.Z kąd do kąd trzeba przewieźć Nera?Jeżeli to byłby "mój teren" to z miłą chęcią pomogę.Ja mieszkam w Pasłęku.25km od elbląga. to moje gg 7149735 Quote
daga_27 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Aga_Mazury napisał(a):jak to śmieszny? :obrazic:oj pocieszny noo:cool3: Quote
fona Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Sabina02 napisał(a):I znowu nastepna baba licytuje pochopnie i zamyka psu ogloszenie!!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: Mam taka ochote jej wystawic negatywny komentarz na Allegro!!!!!! Dziewczyny, zakladajcie aukcje prywatne. Tzreba kliknac w zmiany i "ogranicz dostepnosc aukcji". Wtedy wszyscy beda mogli czytac ogloszenie, ale zaden dupek nie zalicytuje. Quote
mysza-64 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja do Marty .Otrzymałam waszego mila.Dzięki.Czy ten termin wtorek,środa to tylko te dni wchodzą w gre?Pytałam sie teraz meża o samochód.Okazuje się że stoi jeszcze na warsztacie.I on nie wie czy akurat w te dni będzie już na chodzie.Ale moge obiecać że jak tylko samochód będzie jeździł to możecie na mnie liczyć.Wezme nawet na ten dzień urlop.Bo w dzień najlepiej.Ten pies nie może jechać pociągiem(czytałam też taki wątek).Odezwe się jak tylko sam. będzie sprawny.Ale wy dajcie mi znac na e-mila kiedy sie wybieracie.Po 16-tej zawsze zaglądam na skrzynkę. Quote
neverend Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 mysza-64 napisał(a):Ja do Marty .Otrzymałam waszego mila.Dzięki.Czy ten termin wtorek,środa to tylko te dni wchodzą w gre?Pytałam sie teraz meża o samochód.Okazuje się że stoi jeszcze na warsztacie.I on nie wie czy akurat w te dni będzie już na chodzie.Ale moge obiecać że jak tylko samochód będzie jeździł to możecie na mnie liczyć.Wezme nawet na ten dzień urlop.Bo w dzień najlepiej.Ten pies nie może jechać pociągiem(czytałam też taki wątek).Odezwe się jak tylko sam. będzie sprawny.Ale wy dajcie mi znac na e-mila kiedy sie wybieracie.Po 16-tej zawsze zaglądam na skrzynkę. Jasne,że damy znać...tylko rozmówię się z Dagmarą...:loveu: Serdeczne dzięki...:multi: Quote
daga_27 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 mysle, ze wtorek, sroda bedzie oki. chyba, ze jeszcze nie bedzie samochod gotowy. Quote
Sabina02 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 fona napisał(a):Dziewczyny, zakladajcie aukcje prywatne. Tzreba kliknac w zmiany i "ogranicz dostepnosc aukcji". Wtedy wszyscy beda mogli czytac ogloszenie, ale zaden dupek nie zalicytuje. Dzieki!!! A czy beda mogli wyslac e-maile do wystawcy ogloszenia??? Bo ta opcje chcialabym zostawic dostepna... Quote
neverend Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Tak, zostaw tą możliwość.. Daga..to co??? Sama będziesz jechała, czy prosimy Ciotkę Myszkę???? Quote
mysza-64 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No i co ciotki?Czy jakieś decyzje w sprawie transporu Nerusia już zapadły?Ja mogę w środę ale musze wiedzieć najpóźniej jutro.Bo wzięłabym sobie urlop. Quote
neverend Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Zaraz zadzwonię do Dagi...a potem albo ona albo ja napiszemy na ogóle... Quote
neverend Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Okej Ciotka.. Dadze pasuje w środę przed południem, tak żebyś była o 11-12... czyli gdzieś po 9 musiałabyś wyjechać z Nerem z Ostródy. Daga mieszka w Tczewie... W PM podam Ci jej numer telefonu, żebyście się dogadały gdzie, co i jak... Czy może być???? Quote
lidka_park Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wszyscy z niecierpliwością czekają na podróż Nera ;) Do góry staruszku, 3maj sie dzielnie !!!! Quote
neverend Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 No na razie ustalam z Dagą wszystko telefonicznie,a nie na dogo..ale powoli zbliżamy się do celu... Quote
fona Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Sabina02 napisał(a):Dzieki!!! A czy beda mogli wyslac e-maile do wystawcy ogloszenia??? Bo ta opcje chcialabym zostawic dostepna... Tak, wszytsko bedzie dzialac poza mozliwoscia zalicytowania. Quote
daga_27 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 teraz ani tak, ani siak nie psauje mi, zeby po Nerulka jechc. ale dowieziony moze byc nawet za 5 sekund. juz na niego czekamy. Quote
daga_27 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 nikt juz tutaj nie zaglada?? dziewczyny cos trzeba zrobic zeby transport zalatwic. pomozcie mi. Quote
justynavege Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 daga ja zagladam kilka razy dziennie ale bezsilna jestem wiec nic nie pisze................ Quote
justynavege Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 daga ja zagladam kilka razy dziennie ale bezsilna jestem wiec nic nie pisze................ Quote
Aga_Mazury Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 widzę never, że nic nie dało rady załatwić?? no dobra...a co z osobą, która proponowała transport samochodem (ktoś z Pasłęka o ile się nie mylę...i była mowa o środzie?) Quote
daga_27 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Aga_Mazury napisał(a):widzę never, że nic nie dało rady załatwić?? no dobra...a co z osobą, która proponowała transport samochodem (ktoś z Pasłęka o ile się nie mylę...i była mowa o środzie?)transport byl, tylko nie bylo nikogo, kto by Nera ze schroniska wyciagnal:placz: Quote
Recommended Posts