beta ata Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Jestem na zaproszenie. Jaki cudowny niedźwiadek! :-) Quote
_gos_ Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Kochani, Oczywiście Leo bardzo potrzebuje deklaracji - choćby takich po 5 zł/mies ALE równie ważna jest Wasza obecność na wątku, zainteresowanie jego losem, wsparcie. Nasz Leoś nawet nie wyobraża sobie, ile osób o nim myśli:-) Dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli na zaproszenie na wątek:-) i... idę zapraszać dalej. Quote
sceptiques Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 _gos_ napisał(a):Kochani, Oczywiście Leo bardzo potrzebuje deklaracji - choćby takich po 5 zł/mies ALE równie ważna jest Wasza obecność na wątku, zainteresowanie jego losem, wsparcie. Nasz Leoś nawet nie wyobraża sobie, ile osób o nim myśli:-) Dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli na zaproszenie na wątek:-) i... idę zapraszać dalej. Ja przyłączam się do tych podziękowań. Dzięki Waszemu wsparciu (nie tylko temu finansowemu) Leoś już wkrótce przyjedzie do hoteliku. :) Przy tej okazji chcę również podziękować _gos_ za "spamowanie", przyciąganie ludzi i wsparcie, również poza dogo.:loveu: Quote
Szarotka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Niestety narazie nie moge nic dolozyc, bo zaden pies ostatnio nie poszedl do domu, wrecz mi przybylo ......... Quote
sceptiques Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ludwa napisał(a):a ja poproszę dane do przelewu Wysłane. Toyota, chciałam Ci podziękować, bo to Ty odkryłaś Leosia.:loveu: Quote
toyota Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 dogomaniaczkaa napisał(a):Wysłane. Toyota, chciałam Ci podziękować, bo to Ty odkryłaś Leosia.:loveu: E tam, będziemy sobie dziękować jak będzie w DS ;). Jutro jadę do schronu, oczywiście z aparatem... Quote
Szarotka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 toyota napisał(a):E tam, będziemy sobie dziękować jak będzie w DS ;). Jutro jadę do schronu, oczywiście z aparatem... Zobaczymy z czym lub kim wrocisz .......... Quote
Isiak Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 _gos_ mnie zaprosiła :) Cudny psiak i taki biedny za tymi kratami. Jednak na razie nie wspomogę finansowo, a przynajmniej do końca miesiąca. Quote
sceptiques Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Isiak napisał(a):_gos_ mnie zaprosiła :) Cudny psiak i taki biedny za tymi kratami. Jednak na razie nie wspomogę finansowo, a przynajmniej do końca miesiąca. Witamy serdecznie. :) Quote
Malgoska Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 toyota napisał(a):E tam, będziemy sobie dziękować jak będzie w DS ;). Jutro jadę do schronu, oczywiście z aparatem... Jedź, jedź...ratuj kolejnego pieska, masz dar czynienia wszystkiego co najlepsze dla tych milusińskich. Leonkowi też się uda, tak jak Farci. Quote
toyota Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Dogomaniaczkoo, czy ten hotel ma jakąś stronę internetową ? Quote
Nadziejka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 :bye::cool2::cool2:witaj maluszkuuu:modla:niechaj sie spelni jakis domus:loveu: mocno sciskuniamy , na zdjateczka czekamy. Quote
Onaa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Osoba z fb, która pytała mnie o Leosia i o której wcześniej pisałam, przesłała pieniążki 100zł :). Quote
martasekret Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 jestem i obiecuję zaglądać do smutnego misia....:( Quote
Onaa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 A to może ten hotelik: http://www.burexhotel.pl/index.php?id=1 ? Quote
sceptiques Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Dogo07 napisał(a):A to może ten hotelik: http://www.burexhotel.pl/index.php?id=1 ? To dokładnie ten hotel. Wyprzedziłaś mnie. :) Quote
Onaa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 A wiadomo już kiedy będzie psiaczek mógł jechać ? Quote
sceptiques Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Dogo07 napisał(a):A wiadomo już kiedy będzie psiaczek mógł jechać ? Czekam na decyzję Baksia. Gdyby mogł przywieźć Leo w przyszły weekend, moglibyśmy połączyć transport z Sabą, która ma jechać do Gdańska. Wtedy koszty dzieliłyby się na pół. Ale nie jest to jeszcze potwierdzone. Quote
baksio Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Witam, Niestety rozbiłem wczoraj auto. Jeśli nic nie znajdziecie to jestem do dyspozycji zaraz po naprawie. Quote
_gos_ Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 baksio napisał(a):Witam, Niestety rozbiłem wczoraj auto. Jeśli nic nie znajdziecie to jestem do dyspozycji zaraz po naprawie. :( No to pech. Mam nadzieję, że Tobie nic się nie stało. Quote
kika22 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 narazie zapisze, pozniej poczytam i pomysle ;-) Quote
Recommended Posts