Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_gos_']

A po drugie... Nawet nie wiem jak to napisać... Bo... Pani Grażyna zadzwoniła przed chwilą z pytaniem, czy wyadoptowałybyśmy Leo jej!!! Bo nie może sobie wyobrazić rozstania z nim!!!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

W planie ma wybudowanie dla niego specjalnego, dużo większego kojca. I nadal spacery, miłość, zabawy. No i w ogóle. Mało się nie rozkleiłam do słuchawki. Zwłaszcza, że jeszcze rano zastanawiałam się, czy ktoś bardziej czasowy i ogarnięty niż ja nie byłby lepszy w aktywnym poszukiwaniu jakiegoś cudu w jego życiu. A tu cud zdarza się sam!

Pani Grażyna prosiła, żebym skonsultowała ten pomysł z resztą, więc: co Wy na to?

a ja się nie dziwię ;)
bo kaukazy mają w sobie właśnie to coś, że ciężko się z nimi rozstać
u nas tak został Fred
no po prostu nie dało rady inaczej
także ja się pani Grażynie nie dziwię
a li tylko gratuluję :) bo zapewne będzie miała fenomenalnego psa
bo kaukazy już takie są :loveu:

• Replies 865
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='3 x']
bo kaukazy mają w sobie właśnie to coś, że ciężko się z nimi rozstać
To prawda:-)
[quote name='3 x']u nas tak został Fred
Widziałam - ogromne gratulacje!:)

Posted

Umieściłam kilka dni temu Leo na wątku poszukujących kaukaza.No ale teraz przeczytałam najwspanialszą wiadomość roku.Oczywiście,że Leo powinien zostać u Pani Grażyny,tym bardziej,że przyzwyczajenie,pokochanie jest obopólne.Leo już nie musi szukać domu i gdyby znalazł nawet to nie będzie przechodził stresu.
Cudowna wiadomość! Dziękuję Bardzo Pani Grażynie!

Posted

Ogromnie się cieszę, to cudowna wiadomość, ale wcale mnie to nie dziwi, bo jak rozmawiałam z Panią Grażyną, to mówiła o nim z miłością i rozpływała się w pochwałach :)

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę ! :D
początki były jakie były, ale to dowód na to, że nie można się poddawać z powodu problemów. A Pani Grażyna się nie poddała! Oby tak każdy DS miał... A to "tylko" hotel był a i cierpliwość była, i czas dany psu i praca. Gratuluję zacięła na początku i decyzji na koniec :loveu: (ech... zawsze mówię, że tymczas to tymczas koniec kropka. Ale 2 lata temu jedna taka została na stałe... a teraz tak jeden powoli zostaje coraz bardziej...)
też coś zalegam koło 30 zł, muszę sprawdzić :/

Posted

[quote name='Anula']Umieściłam kilka dni temu Leo na wątku poszukujących kaukaza.No ale teraz przeczytałam najwspanialszą wiadomość roku.Oczywiście,że Leo powinien zostać u Pani Grażyny,tym bardziej,że przyzwyczajenie,pokochanie jest obopólne.Leo już nie musi szukać domu i gdyby znalazł nawet to nie będzie przechodził stresu.
Cudowna wiadomość! Dziękuję Bardzo Pani Grażynie!

Ja przychodzę z tego wątku bardzo się cieszę że chłopak znalazł dom ;-)

• 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

[quote name='_gos_']Hej, dowiem się, ale myślę, że wszystko dobrze:-)
Rozmawiałam w lato i było dobrze, odezwę się do Pani Grażyny i dam znać.[/QUOTE]

Super :) dziękuję :)

• 3 months later...