3 x Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='_gos_'] A po drugie... Nawet nie wiem jak to napisać... Bo... Pani Grażyna zadzwoniła przed chwilą z pytaniem, czy wyadoptowałybyśmy Leo jej!!! Bo nie może sobie wyobrazić rozstania z nim!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: W planie ma wybudowanie dla niego specjalnego, dużo większego kojca. I nadal spacery, miłość, zabawy. No i w ogóle. Mało się nie rozkleiłam do słuchawki. Zwłaszcza, że jeszcze rano zastanawiałam się, czy ktoś bardziej czasowy i ogarnięty niż ja nie byłby lepszy w aktywnym poszukiwaniu jakiegoś cudu w jego życiu. A tu cud zdarza się sam! Pani Grażyna prosiła, żebym skonsultowała ten pomysł z resztą, więc: co Wy na to? a ja się nie dziwię ;) bo kaukazy mają w sobie właśnie to coś, że ciężko się z nimi rozstać u nas tak został Fred no po prostu nie dało rady inaczej także ja się pani Grażynie nie dziwię a li tylko gratuluję :) bo zapewne będzie miała fenomenalnego psa bo kaukazy już takie są :loveu: Quote
_gos_ Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='3 x'] bo kaukazy mają w sobie właśnie to coś, że ciężko się z nimi rozstać To prawda:-) [quote name='3 x']u nas tak został Fred Widziałam - ogromne gratulacje!:) Quote
Anula Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Umieściłam kilka dni temu Leo na wątku poszukujących kaukaza.No ale teraz przeczytałam najwspanialszą wiadomość roku.Oczywiście,że Leo powinien zostać u Pani Grażyny,tym bardziej,że przyzwyczajenie,pokochanie jest obopólne.Leo już nie musi szukać domu i gdyby znalazł nawet to nie będzie przechodził stresu. Cudowna wiadomość! Dziękuję Bardzo Pani Grażynie! Quote
toyota Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Cudowna wiadomość !!! Tego to się chyba nikt nie spodziewał ! Teraz trzeba sie sprężyć i spłacić długi, które Leo ma u gos. Quote
Livka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Cudnie - Leo tak się cieszę :multi: po cichutku ci kibicowałam :roll: Quote
adrianaa Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ogromnie się cieszę, to cudowna wiadomość, ale wcale mnie to nie dziwi, bo jak rozmawiałam z Panią Grażyną, to mówiła o nim z miłością i rozpływała się w pochwałach :) Quote
morisowa Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Bardzo, bardzo się cieszę ! :D początki były jakie były, ale to dowód na to, że nie można się poddawać z powodu problemów. A Pani Grażyna się nie poddała! Oby tak każdy DS miał... A to "tylko" hotel był a i cierpliwość była, i czas dany psu i praca. Gratuluję zacięła na początku i decyzji na koniec :loveu: (ech... zawsze mówię, że tymczas to tymczas koniec kropka. Ale 2 lata temu jedna taka została na stałe... a teraz tak jeden powoli zostaje coraz bardziej...) też coś zalegam koło 30 zł, muszę sprawdzić :/ Quote
Elza22 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Anula']Umieściłam kilka dni temu Leo na wątku poszukujących kaukaza.No ale teraz przeczytałam najwspanialszą wiadomość roku.Oczywiście,że Leo powinien zostać u Pani Grażyny,tym bardziej,że przyzwyczajenie,pokochanie jest obopólne.Leo już nie musi szukać domu i gdyby znalazł nawet to nie będzie przechodził stresu. Cudowna wiadomość! Dziękuję Bardzo Pani Grażynie! Ja przychodzę z tego wątku bardzo się cieszę że chłopak znalazł dom ;-) Quote
Malgoska Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 a co słychać u Leo? jakieś wieści od Pani Grażynki? Quote
Malgoska Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='psi']jak się miewa Leo ????[/QUOTE] też jestem ciekawa Quote
Vicky62 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='psi']jak się miewa Leo ????[/QUOTE] Dobre pytanie??? Quote
_gos_ Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Hej, dowiem się, ale myślę, że wszystko dobrze:-) Rozmawiałam w lato i było dobrze, odezwę się do Pani Grażyny i dam znać. Quote
psi Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='_gos_']Hej, dowiem się, ale myślę, że wszystko dobrze:-) Rozmawiałam w lato i było dobrze, odezwę się do Pani Grażyny i dam znać.[/QUOTE] Super :) dziękuję :) Quote
Recommended Posts