Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W dniu dzisiejszym,29 kwietnia, zaginął ok. 2 letni czarno-biały psiak - w typie border coli.
Ostatnio był widziany na ulicy Sarabandy, okolice Karczunkowskiej

Na lewej tylnej łapce miał niebieski bandaż, może jednak go już zdjął – na pewno kuleje na tę łapkę – ma złamanie otwarte.

Rafik jest w trakcie leczenia – bardzo proszę o pomoc w jego odnalezieniu
Proszę o informacje:
691 333 331
600 808 795

• 2 weeks later...
  • Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Witamy po małej przewie, my już pomieszkujemy w nowym lokum i jeszcze troszkę na tobołkach,ale myślę iż już w wkrótce się to zmieni.
Lorcia radosna panna zadomowiona na sto dwa.
Poza tym kończą jej się za 2 dni szczepienia i będziemy musieli wezwać weta.

Przygotowałam dla niej bazarek i postaram się go później wystawić,mam nadzieje iz pomożecie rozsyłać.

Zrobiłam jej piękną sesje zdjęciową i wszytskie zdjęcia wyszły zamazane uratowałam tylko 3 :(,ale dobre i to..

edit link do bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/227913-Dla-Ciebie-dziecka-filmy-psa-i-konia-)do-23-czerwca-2012r-godz-22

Edited by Paja
  • 3 weeks later...
Posted

słychać u Lorci dobrze u mnie średnio zaawansowanie czyli dostałam cukrzycy a po dokładniejszych badaniach okazało się ze to hipoglikemia czyli brak cukru.
wpadłam pod opiekę diabetologa i muszę się teraz kuć 6 razy dziennie i zapisywać pomiary:(
w szpitalu mnie nie chcą bo mówią ,że nie umieram jeszcze i leki mi starczą ;)
Córcia ma już 1,2kg i za jakieś niecałe 8 tygodni ma zamiar się wykluć.

Posted

No kogoś musi ;)
Juto planuje zabrać Lorinke z Molcia na dłuższy spacer nad wodę,ale będzie to uzależnione od pogody.Ostatnie dwa dni jest u nas tak ciepło,że w stringach nie idzie wytrzymać ;)
Więc o ile uda nam się jutro wyjść na ten spaciren to będą nowe fotki..

Posted

Jestem miałam ciężkie dni badania,spotkanie z prawnikiem,sprawa,dokompletowywanie brakującej wyprawki pyzatym już 4 dzień mamy dzienne i nocne burze co już powoli mnie doprowadza do..jak nie duszno to gorąco jak nie gorąco to grzmi i leje albo wieje..
a na mnie coś działa ta pogoda jak płachta na byka...
Lorcinka żyje i ma się dobrze :)wiem obiecałam zdjęcia pewnie z niecierpliwością czekacie i mówicie oj paja ,ale nawalasz ...

• 3 months later...
Posted

Nikt o nas nie pyta ..:(
No to same się zameldujemy...

atak na fotografa ;)

Lori kocha dzieci bardziej niż mi się zdawało :)Moja mała zapłacze a ta jest szybciej niż pogotowie koło łóżeczka :)
Apetyt jej dopisuje,kondycja wspaniała...
Za parę dni czeka nas rutynowa kontrola u weta...

Posted

Lori jest śliczna...:lol: Paja, przepraszam, ale znowu zapomniałam o mojej deklaracji. Wyrównałam od sierpnia, poleciało 25zł do grudnia. :oops: Kurde, skleroza...:roll: