sylwija Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 W dniu dzisiejszym,29 kwietnia, zaginął ok. 2 letni czarno-biały psiak - w typie border coli. Ostatnio był widziany na ulicy Sarabandy, okolice Karczunkowskiej Na lewej tylnej łapce miał niebieski bandaż, może jednak go już zdjął – na pewno kuleje na tę łapkę – ma złamanie otwarte. Rafik jest w trakcie leczenia – bardzo proszę o pomoc w jego odnalezieniu Proszę o informacje: 691 333 331 600 808 795 Quote
Paja Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 (edited) Witamy po małej przewie, my już pomieszkujemy w nowym lokum i jeszcze troszkę na tobołkach,ale myślę iż już w wkrótce się to zmieni. Lorcia radosna panna zadomowiona na sto dwa. Poza tym kończą jej się za 2 dni szczepienia i będziemy musieli wezwać weta. Przygotowałam dla niej bazarek i postaram się go później wystawić,mam nadzieje iz pomożecie rozsyłać. Zrobiłam jej piękną sesje zdjęciową i wszytskie zdjęcia wyszły zamazane uratowałam tylko 3 :(,ale dobre i to.. edit link do bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227913-Dla-Ciebie-dziecka-filmy-psa-i-konia-)do-23-czerwca-2012r-godz-22 Edited June 4, 2012 by Paja Quote
haniabor Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nieważna ilość, jak można zobaczyć pląsającego zająca:lol:: Quote
doris66 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Oto wątek potrzebującej pomocy Łezki. Szanse na życie dostała od Fundacji EMIR. My pomózmy Emirowi. http://www.dogomania.pl/forum/thread...8#post19195768 Zajrzyjcie prosze na watek chorej na nuzyce Łezki. Jesli nie możecie pomóc finansowo zrozumiemy, prosimy chociaż o obecność na wątku. Quote
jostel5 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 http://img842.imageshack.us/img842/1888/obraz186612x816.jpg Jaki piękny i szczęśliwy pies!:) Chyba trochę złapała linię...? Quote
Paja Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 [quote name='jostel5']http://img842.imageshack.us/img842/1888/obraz186612x816.jpg Jaki piękny i szczęśliwy pies!:) Chyba trochę złapała linię...? oj złapała gdybyś mogła ja zobaczyć jak ona na spacerach lata,ja już nie wiem co to jest smycz.A jak pięknie wraca na zawołanie... i nie pies tylko suka ;) Quote
Paja Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 słychać u Lorci dobrze u mnie średnio zaawansowanie czyli dostałam cukrzycy a po dokładniejszych badaniach okazało się ze to hipoglikemia czyli brak cukru. wpadłam pod opiekę diabetologa i muszę się teraz kuć 6 razy dziennie i zapisywać pomiary:( w szpitalu mnie nie chcą bo mówią ,że nie umieram jeszcze i leki mi starczą ;) Córcia ma już 1,2kg i za jakieś niecałe 8 tygodni ma zamiar się wykluć. Quote
sylwija Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 musisz dbać o siebie - za dwie :) choć to trochę upierdliwe z tym kłuciem, to jednak konieczne.. Quote
jostel5 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Dbaj o siebie .Paula...! A swoją drogą,dlaczego Ciebie się tak wszystko czepia?! Szlag ! Quote
Paja Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 No kogoś musi ;) Juto planuje zabrać Lorinke z Molcia na dłuższy spacer nad wodę,ale będzie to uzależnione od pogody.Ostatnie dwa dni jest u nas tak ciepło,że w stringach nie idzie wytrzymać ;) Więc o ile uda nam się jutro wyjść na ten spaciren to będą nowe fotki.. Quote
ranias Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Przelałam zaległe deklaracje dla Lori, przepraszam, zapomniałam:oops: Quote
jostel5 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Pewnie ok.O ile,oczywiście,Paja dobrze się czuje.. Quote
Paja Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Jestem miałam ciężkie dni badania,spotkanie z prawnikiem,sprawa,dokompletowywanie brakującej wyprawki pyzatym już 4 dzień mamy dzienne i nocne burze co już powoli mnie doprowadza do..jak nie duszno to gorąco jak nie gorąco to grzmi i leje albo wieje.. a na mnie coś działa ta pogoda jak płachta na byka... Lorcinka żyje i ma się dobrze :)wiem obiecałam zdjęcia pewnie z niecierpliwością czekacie i mówicie oj paja ,ale nawalasz ... Quote
Paja Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Nikt o nas nie pyta ..:( No to same się zameldujemy... atak na fotografa ;) Lori kocha dzieci bardziej niż mi się zdawało :)Moja mała zapłacze a ta jest szybciej niż pogotowie koło łóżeczka :) Apetyt jej dopisuje,kondycja wspaniała... Za parę dni czeka nas rutynowa kontrola u weta... Quote
Agula99 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Nikt nie pyta, ale na wieści czeka, jaka ona kochana!!! ::) Quote
ranias Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Lori jest śliczna...:lol: Paja, przepraszam, ale znowu zapomniałam o mojej deklaracji. Wyrównałam od sierpnia, poleciało 25zł do grudnia. :oops: Kurde, skleroza...:roll: Quote
Recommended Posts