Paja Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Pani Ka napisał(a):I znowu cichutko u Lorci Cicho bo jak mam pisać sama z sobą to po co? Jak będzie ktoś się ujawniał na wątku to będę pisać... Quote
cavani Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Ech, paróweczko kochana, dziwnie się te twoje losy plotą. Dobrze, że ty o niczym nie wiesz i cieszysz się życiem u kochanej Paulinki. Quote
jostel5 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Ja jednak chciałabym wiedzieć...Pani Lori się nie spodobała "na żywo"? Dlaczego tak się to wszystko odmieniło? Quote
Paja Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Jolu po 1 pani nie przyjechała i nie widziała Lori na żywo po drugie nie patrz tak na mnie ja w tym palców nie maczałam,że pani nie chce Lori po prostu dzień po wizycie dzwoniłam do pani ,ale nikt nie odbierał a późnym wieczorem dostałam maila ze jednak na razie nie weźmie Lori.. chcesz to prześle Ci ten mail na pw,ale nie będę go tu publikować bo gdyby miał być publiczny pani Dorota sam by go tu napisała.. Quote
Paja Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Pani Ka napisał(a):I głaszczemy po brzuszku;) o tak ona to lubi i zaraz kołami do góry i coś tam brzęczy pod nosem :) Wezmę jutro na spacer aparat i zapodam wam nowe zdjątka :) Quote
Paja Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='Pani Ka']Cierpliwie poczekamy[/QUOTE] poczekacie do jutra bo mój aparat trafił szlak i czekam aż mi kolega podrzuci swój.. Quote
jostel5 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Paja']Jolu po 1 pani nie przyjechała i nie widziała Lori na żywo po drugie nie patrz tak na mnie ja w tym palców nie maczałam,że pani nie chce Lori po prostu dzień po wizycie dzwoniłam do pani ,ale nikt nie odbierał a późnym wieczorem dostałam maila ze jednak na razie nie weźmie Lori.. chcesz to prześle Ci ten mail na pw,ale nie będę go tu publikować bo gdyby miał być publiczny pani Dorota sam by go tu napisała..[/QUOTE] Paula,kochanie moje,przecież wiem,że nie maczałaś niczego i w niczym! ;) Ciekawa jestem po prostu ,jak to się dzieje ,że ludzie tak reagują...Może jednak rzeczywiście lepiej się stało,że na razie do tej adopcji nie doszło.... Quote
Paja Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Obiecane fotki Lorci z dzisiaj :) paja dawaj skarpetę :) Quote
cavani Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Kochane, śliczne suczydełko :loveu: Paju, świetnie ją uchwyciłaś! Quote
Paja Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Pamiętacie to miejsce na 2 zdjęciu z moim bratankiem? Ono ma dla mnie wielkie znaczenie... (ciekawe czy rosa tu podczytuje?) Quote
sylwija Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Roznie bywa. Lepiej zrezygnowac wcześniej, niz zeby potem psiak znow przezywal. A Lorka swietna :) Oryginalna Z niej panienka :) Quote
Paja Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Pani Ka napisał(a):A może coś nowego u Lorci? Wszystko po staremu cioteczko :) Jutro dodam nowe foteczki naszej panienki :) Quote
Paja Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 Obiecane focie panienki...Może jutro dodam więcej dziś już padam godzina nie przyzwoita a tu trzeba jeszcze podłogę umyć ... Przy okazji zaproszę na Lorkowe bazarki: Ogłoszeniowy:http://www.dogomania.pl/forum/threads/244816-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-Lori-20-5z%C5%82-30-7-5z%C5%82-40-10z%C5%82-dla-Lori-do-10-07-godz-22 I Z ubrankami dziecinnymi:http://www.dogomania.pl/forum/threads/244612-Dziecinny-maluszkowy-starszakowy-panienkowy-IV-edycja-do-5-07-dla-Loriny (link do reszty rzeczy jest w poście #50) Quote
Recommended Posts