Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Ka napisał(a):
I znowu cichutko u Lorci

Cicho bo jak mam pisać sama z sobą to po co?
Jak będzie ktoś się ujawniał na wątku to będę pisać...

Posted

Jolu po 1 pani nie przyjechała i nie widziała Lori na żywo po drugie nie patrz tak na mnie ja w tym palców nie maczałam,że pani nie chce Lori po prostu dzień po wizycie dzwoniłam do pani ,ale nikt nie odbierał a późnym wieczorem dostałam maila ze jednak na razie nie weźmie Lori..
chcesz to prześle Ci ten mail na pw,ale nie będę go tu publikować bo gdyby miał być publiczny pani Dorota sam by go tu napisała..

Posted

Pani Ka napisał(a):
I głaszczemy po brzuszku;)

o tak ona to lubi i zaraz kołami do góry i coś tam brzęczy pod nosem :)
Wezmę jutro na spacer aparat i zapodam wam nowe zdjątka :)

Posted

[quote name='Pani Ka']Cierpliwie poczekamy[/QUOTE]
poczekacie do jutra bo mój aparat trafił szlak i czekam aż mi kolega podrzuci swój..

Posted

[quote name='Paja']Jolu po 1 pani nie przyjechała i nie widziała Lori na żywo po drugie nie patrz tak na mnie ja w tym palców nie maczałam,że pani nie chce Lori po prostu dzień po wizycie dzwoniłam do pani ,ale nikt nie odbierał a późnym wieczorem dostałam maila ze jednak na razie nie weźmie Lori..
chcesz to prześle Ci ten mail na pw,ale nie będę go tu publikować bo gdyby miał być publiczny pani Dorota sam by go tu napisała..[/QUOTE]

Paula,kochanie moje,przecież wiem,że nie maczałaś niczego i w niczym! ;) Ciekawa jestem po prostu ,jak to się dzieje ,że ludzie tak reagują...Może jednak rzeczywiście lepiej się stało,że na razie do tej adopcji nie doszło....

• 4 weeks later...
Posted

Obiecane focie panienki...Może jutro dodam więcej dziś już padam godzina nie przyzwoita a tu trzeba jeszcze podłogę umyć ...

Przy okazji zaproszę na Lorkowe bazarki:

Ogłoszeniowy:http://www.dogomania.pl/forum/threads/244816-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-Lori-20-5z%C5%82-30-7-5z%C5%82-40-10z%C5%82-dla-Lori-do-10-07-godz-22

I

Z ubrankami dziecinnymi:http://www.dogomania.pl/forum/threads/244612-Dziecinny-maluszkowy-starszakowy-panienkowy-IV-edycja-do-5-07-dla-Loriny
(link do reszty rzeczy jest w poście #50)