Bejotka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 jostel5 napisał(a):Ja-wierzę! Ja też wierzę, inaczej bym wcale nie ogłaszała :) Quote
zioberek87 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 rozumiem Twoja sytuację Pajo dlatego znajdziemy jej domek, a Ty się kuruj! Quote
Paja Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Bejotko czy Twoje ogłoszenia które robisz Lori wygasają równomiernie w jeden dzień czy są rozsiane po całym miesiącu? Jeśli wygasają w jeden dzień czy mogła byś podać datę mniej więcej? Znajoma chciała jej raz zrobić 100,a nie chciała bym dublować. Quote
Bejotka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 (edited) Paja napisał(a):Bejotko czy Twoje ogłoszenia które robisz Lori wygasają równomiernie w jeden dzień czy są rozsiane po całym miesiącu? Jeśli wygasają w jeden dzień czy mogła byś podać datę mniej więcej? Znajoma chciała jej raz zrobić 100,a nie chciała bym dublować. Paju - niestety nie znam daty :( Wygasają mniej więcej równomiernie, ale na jednych stronach po miesiącu, na innych po dwóch a np. na Tablicy odnawiane są co tydzien.... Ogłaszam ponad 200 psów, więc cieżko mi pamiętać daty umieszczania ogłoszeń każdego.. Niech znajoma robi te 100 (ew. daj jej listę gdzie Lori już ogłoszenia ma) - im więcej tym lepiej! :) Acha - moje ogłoszenia się nie kończą :) Kiedy mija termin - odnawiam, na każdej ze stron. Nie ma tak, że wygasają i koniec. Mam tu małe przedsiębiorstwo ogłoszeniowe :) Edited March 26, 2012 by Bejotka Quote
jostel5 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Paju i Lorinko-pozdrowienia z Międzyrzeca Podlaskiego...:) Trzymajcie się,dziewczyny! Quote
Paja Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Lorcia: melduje ,że u mnie wszystko w porządku tylko moja pańcia i jej dzidzi mają ostrą anginę i umierają w łóżku od kilku dni.. I powiem wam ,że jako pajowo-obronny pies nawet dosyć często zabieram głosu w rodzinie( szczekam!) Quote
sylwija Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 oj, to zdrówka życzę a Lorcia niech grzeczna będzie :) Quote
sylwija Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 ja zaglądam :) szukam info, jak się czuje Paja i Lorcia Quote
Paja Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Jesteśmy i żyjemy cioteczki.Zdrówko moje tylko troszkę w kratkę :(,poza tym do mych psich przyjaciół nie mam zastrzeżeń.Lorcia się już w pełni zadomowiła wie co jej wolno a co nie,co nie znaczy iż nie raz coś nie na psoci :) ale każdemu się zdarza... Obecnie obydwie z Molcia jeszcze okupują łóżko,ale już niedługo polecą do swoich legowisk :) Quote
Yoana Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Jestem, zaglądam codziennie ciekawa co tam u dziewczyn słychać. Quote
jostel5 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Też zaglądam...A dzisiaj pewnie i zadzwonię,by posłuchać,co nowego!:) Quote
zioberek87 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='jostel5']Też zaglądam...A dzisiaj pewnie i zadzwonię,by posłuchać,co nowego!:) i jak tam u dziewczyn? Quote
Paja Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Żyjemy troszku inaczej jak do niedawna ,ale jest dobrze narazie. Lorcia jest grzeczna-na spacerach może chodzić całkowicie luzem bo wraca. Uwielbia się kąpać w Odrze za to nie na widzi pod prysznicem. Zajada się domowym jedzeniem,a gardzi psim. Fotki dostarczę niebawem. A tak z innej beczki to usg wykazuje córcie :) więc poszukuje sukieneczek(chodź sama ich nie cierpię hehe..:) Quote
Recommended Posts