Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bejotko czy Twoje ogłoszenia które robisz Lori wygasają równomiernie w jeden dzień czy są rozsiane po całym miesiącu? Jeśli wygasają w jeden dzień czy mogła byś podać datę mniej więcej?
Znajoma chciała jej raz zrobić 100,a nie chciała bym dublować.

Posted (edited)

Paja napisał(a):
Bejotko czy Twoje ogłoszenia które robisz Lori wygasają równomiernie w jeden dzień czy są rozsiane po całym miesiącu? Jeśli wygasają w jeden dzień czy mogła byś podać datę mniej więcej?
Znajoma chciała jej raz zrobić 100,a nie chciała bym dublować.

Paju - niestety nie znam daty :( Wygasają mniej więcej równomiernie, ale na jednych stronach po miesiącu, na innych po dwóch a np. na Tablicy odnawiane są co tydzien.... Ogłaszam ponad 200 psów, więc cieżko mi pamiętać daty umieszczania ogłoszeń każdego..
Niech znajoma robi te 100 (ew. daj jej listę gdzie Lori już ogłoszenia ma) - im więcej tym lepiej! :)

Acha - moje ogłoszenia się nie kończą :) Kiedy mija termin - odnawiam, na każdej ze stron. Nie ma tak, że wygasają i koniec. Mam tu małe przedsiębiorstwo ogłoszeniowe :)

Edited by Bejotka
Posted

Lorcia: melduje ,że u mnie wszystko w porządku tylko moja pańcia i jej dzidzi mają ostrą anginę i umierają w łóżku od kilku dni..
I powiem wam ,że jako pajowo-obronny pies nawet dosyć często zabieram głosu w rodzinie( szczekam!)

• 2 weeks later...
Posted

Jesteśmy i żyjemy cioteczki.Zdrówko moje tylko troszkę w kratkę :(,poza tym do mych psich przyjaciół nie mam zastrzeżeń.Lorcia się już w pełni zadomowiła wie co jej wolno a co nie,co nie znaczy iż nie raz coś nie na psoci :) ale każdemu się zdarza...
Obecnie obydwie z Molcia jeszcze okupują łóżko,ale już niedługo polecą do swoich legowisk :)

Posted

Żyjemy troszku inaczej jak do niedawna ,ale jest dobrze narazie.
Lorcia jest grzeczna-na spacerach może chodzić całkowicie luzem bo wraca.
Uwielbia się kąpać w Odrze za to nie na widzi pod prysznicem.
Zajada się domowym jedzeniem,a gardzi psim.
Fotki dostarczę niebawem.

A tak z innej beczki to usg wykazuje córcie :) więc poszukuje sukieneczek(chodź sama ich nie cierpię hehe..:)