Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

A my z Lorcią chodzimy od dzisiaj na spacerki bez smyczy :)tz bez na polach nie na ulicy...
Pomyślę nad tym Metrem i poszukam jakiegoś namiaru co i jak,bo do tego będą potrzebne bardzo dobre fotki.

Edit:
znalazłam jak dobrze widzę Wrocław: piątek(innego dnia raczej nie biorę pod uwagę)49,20zł
emisja jednodniowa,ogłoszenie ze zdjęciem 46,8 x 57,5 mm
Tylko nie widzę jak długie ono może być..
http://bi.gazeta.pl/im/3/11183/m11183223,FILIGRANOWE112011.pdf

Edited by Paja
  • Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Na razie cisza, więc nie wiem jak z odzewem po ogłoszeniu.
Edit Jak na razie ani jednego telefonu, ale może dlatego, że to starszy piesek był ogłoszony?

Edited by wiosenka
Posted

Witamy czy ktoś tu jeszcze do nas zagląda? czy mam pisać sama ze sobą?

Lorcinka grzeczna dziewczynka,dziś siedziała grzecznie z mama jak byłam badać fasolkę :)
Gin powiedział,że dziecko ma takie samo ,,ADHD jak ja ,,:) zamiast 30 min badać musiał to robić ponad godzine a dzidzial skakał jak najęty i nie chciał się pomierzyć.Ale w końcu się udało mój skarb ma całe uwaga 6 cm i najlepiej co lubi robić to kopać mnie w jelito :)

Posted

Witamy na pokładzie :) Mamy się dobrze Lorcia przed chwilka wyszła troszkę na podwórko z Molcią i Juniorem.
Po prostu nie mogę się nadziwić jej spokojem ducha.

Posted

Paja napisał(a):
Jesteśmy i czuwamy,u nas wszystko w porządku.
Tylko gdzie ten Lorkowy domek?

Myślę,że Lorince się nie spieszy do tego domku...Ona nie wie,co to dt....

Posted

Zapytam ,ale myślę iż nie jest to zioberku dobry pomysł bo Fuga to starsza stateczna panna,a Lora to jej przeciwieństwo tz czasami jak ma adhd no i zrobiła się z lekka nachalna.Ona powinna trafić do starszej osoby gdzie będzie mogła siedziec 24h na kolanach,ale i wyjść na podwórko lub na dłuższy spacer.