Paja Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Bejotka']A kiedy będzie Was więcej ? :)[/QUOTE] koniec sierpnia,początek września :) Więc jeszcze trochę czasu nam zostało... Jutro rozszerzone badania jak się maleństwo rozwija... Dla mnie nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka ważne by było zdrowe. A później kochało zwierzątka jak mamusia i przynosiło mi do domu każda bidę napotkana na ulicy. Była bym wtenczas najszczęśliwsza mama na świecie. A tatuś dziecka powinien widnieć na czk za to jak nas potraktował..hmm może go jeszcze tam umieszczę,by nikt w przyszłości się za niego nie brał ? Quote
Paja Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Jestem,żyje,wszystko w porządku z dzidzią.Za 2 tygodnie kolejne usg już w 3D . Lorcia grzeczna była nie chciała do domu,więc dopiero przed chwilka przyszła,zjadła legła na kocyku i sobie pochrapuje. Quote
storozak Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Fajna taka Lorcia, bezproblemowy psiak:) Quote
Paja Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Jostel dziękuje,za umowę i zaświadczenie jestem tak zakręcona ze dopiero zobaczyłam list na biurku. Quote
zioberek87 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 cieszę się że Lori tak ładnie się zaklimatyzowała:) za Ciebie Paju i dzidzię też trzymam kciuki:) napewno zwierzaki pokocha :) Quote
storozak Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Loreńko wybaczysz ciotce reklamę??: http://www.dogomania.pl/threads/223640-Ciekawe-tytu%C5%82y-**-Ksi%C4%85%C5%BCki-i-Filmy-dla-REXA.-Do-2.03.12-godz.20.-Zajrzyj-prosz%C4%99-%29?p=18709179#post18709179 Quote
Paja Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Witam przestałam wyrabiać ,,zakręty,,mam nadzieje,ze w wkrótce się to zmieni... Poza tym psiaki zdrowe,humor i energia im dopisuje znakomicie. Lorcia wcina ,aż jej się uszy trzęsą,a na dworze wybrała miejscówkę na chodach. Powoli jak jestem tylko z nią próbuje zachęcać do zabawy zabawkami. Zobaczę jak się po ogarniam dziś może jakąś mała sesyjkę na podwórku zrobimy. Quote
sylwija Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 super, to czekamy :) i dbaj o siebie :) Quote
Paja Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Przepraszam cioteczki za zwłokę ze zdjęciami,ale nie daje rady wszystkiego ogarnąć czasowo..ruszyła następna część remontu po długim czasie. Ja zaczęłam czuć się koszmarnie,a ten @$%%^ mi jeszcze dokłada. Jak któraś cioteczka czuje się na siłach prosiła bym o pomoc w dokończeniu bazarku ogłoszeniowego bo idzie mi to jak krew z nosa.. Quote
zioberek87 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 temu @$%%^ powiedz aby spier****. Masakra napuśc na niego całe stadko:) szkoda że Bezia nie ma:):):) a co do Lorci to wydaje mi się że troszkęlaska schudła:) to komplement, a nie że ją głodzisz:D Quote
Paja Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Lora je sporo jak na to jaka jest mała.No,ale dużo tak jak Fudze robią jej spacery i ganianie się z moimi ogonami po podwórku.Jak tylko chce na dwór siedzi pod drzwiami jak chce wrócic bo jej sie znudzi to skrobie by ją wpuścić. No i dziś w nocy pierwszy raz usłyszałam jak szczeka,moje ogoniaste coś darły się na dworze po 4 a tak jak się zerwała to dała taki koncert,że uszy więdną.No,ale bez kilku dni musiał minąć miesiąc. Quote
Agula99 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Lorcia, sama słodycz!!! :) ale ona kochana :) Quote
Paja Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Nie uzupełniłam jeszcze do końca rozliczeniowego,bo muszę się z Jostel skontaktować-może jutro. Ale młoda ma parę złoty może by tak z nią do gazety z jakiś artykułem?co wy na to jakieś propozycje? Quote
wiosenka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Każdy sposób, mam na myśli ogłoszenie, jest dobry jeśli przyniesie skutek. W Warszawie chyba w Metrze koszt takiego ogłoszenia to 80zł, dziś było dla pieska z Palucha jeszcze nie wiadomo z jakim skutkiem. Quote
zioberek87 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 no ładnie:) żeby Ci się teraz nie rozszczekała na dobre:) Quote
Recommended Posts